Merhaba,
Her sakallarımı kestiğim zaman yanaklarımda veya çenemde sivilceler çıkıyor. Bu durumu nasıl önleyebilirim acaba?
Her sakallarımı kestiğim zaman yanaklarımda veya çenemde sivilceler çıkıyor. Bu durumu nasıl önleyebilirim acaba?
sakallarının çıkış yönüne çok dikkat et tersine doğru kesersen köke çok inersin ve tahriş edersin derinden kesiken sakal çıkarken derine zarar verir sivilce yapar.çıkış yönünün tersine kesme bide öyle dene kardeşim hepimizin başına geldi zamanında teşekkürü sonra edersin:D:D
sivilcemi ? yoksa kırmızı küçük tahrişler mi ? cildin tahriş oluyor. soğuk suyla köpürt. soğuk suyla tras ol. ve trastan sonra soguk suyla yıka
cokmu uzatıosun ole kesıosan ondan olablır benım erkek arkımda oleydı cok uzatınca kesınce ole oluodu cıldı
Aksine hiç uzatmıyorum desem yeridir :)
Yurt dışında olduğum için bu eylemi yapamam şu an ama önceden gittiğim zaman cildin alışma süresi dedi, fakat bazı durumlarda kesmesem bile çıktığı oluyor. Zaten kestikten hemen sonraki gün çıkmıyor sivilceler. Belki 4-5 gün, belki 1 hafta sonra çıkmaya başlıyorlar :|
Cevap
6Cevap
Kardeşim sakallarını çıkış yönüne doğru hassas bi şekilde kes sert davranma traş olurken jileti tersten vurma ve sana önerim her traş olduğunda bi maden suyu al traştan sora cildini onla yıka ardından bırak kurusun o ve soğuk suyla güzelce durularsın suratını kuruyunca seninki çok şiddetliyse bunlardan sora bide buz tutmanı tavsiye ederim..
çok uzunsa ulstra ile olman gerekir scak suyu tercih et ve jiletin kaliteside önemli 5 bıçaklı kullanmanı öneririm bide traştan sonra krem sür cildi rahatlatır.
Çok uzatmıyorum ve tıraş makinesi kullanıyorum. Arzum'un Pelo isimli modelini kullanıyorum.
Traş makinesi kullan,traş sonrasıda kolanya yerire balsam al onu sür yüzüne
Tıraş makinesi kullanıyorum hep zaten. Kolonya da hiç kullanmadım tıraş sonrası :| Balsam nasıl bir şey?
Nette aratırsan görüsün.tavsiye ederim
traş olmadan önce yüzünü sabunla güzelce yıka sonra usulüne uygun sakallarını kes sonrasında bakım losyonları sür belki düzelir
kaliteli aletler kullan
Bende var olan ve kullandığım Arzum'un pelo isimli modeli.
sakallarını kesme
Kötü yorumcu olma adaylarındasın :)
tahriş o tahriş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar