Merhaba arkadaşlar oldu bitti hayvanları çok severim tabiri caizse evde 2 muhabbet kuşum 2 de ördeğim var. Evimiz bahçeli hemen hemen hertürlü evcil hayvanı besleme fırsatı yakaladım ama ördek ilk defa besliyorum. Daha önce besleyen var mı acaba? Mesela ben yüzdürüyorum ama sonra üşürler diye belli bir süre sonra sudan çıkarmak zorunda kalıyorum üşümeyeceklerini bilmesem direk havuzu doldurup oraya bırakırım ama bu korkuyorum açıkcası.
Allah onlara okyanusta bile yüzebilme yeteneği vermiş o tüyler üşümesinler diye var ve sudan çıkıp silkelendiklerinde kurur onlar merak etme onlar suyu herşeyden çok severler bırak yüzsünler :)
öyle yüzdükten sonra ama hava serin diye titriyorlar sanırım paytaklar :D bende daha yavrular hasta olmasınlar diye fazla yüzdürmüyorum yoksa havuzları bahcede hazır :)
Olur mu onlar doğar doğmaz suya girerler ona göre yaratılmışlar :) kıyamamanı anlarım bn olsam bn de kıyamam ama onlar buna göre yaratılmış iyice yüzmeleri gerekiyor ki öğrensinler açılsınlar sıcaktan bunalıp hasta olmasınlar iyilik yapmıyorsun onlara şu an :)
yeni yanlarından geliyorum uyuyorlardı uyandılar :) biraz marul felan verdim siyah olan suda çok çırpınıo durmadan kulaç atıo acemi sanırım sarıda sorun yok adamı bırakıyorum suda ne kulaç ne başka birşey keyif çatıo :) yanlarına yarın hindi yavrusu alacağım:D
Akşamları çıkarcaksan çıkar da gündüz elleşme hayvanlara bırak onlar suda büyücekler merak etme hasta olmazlar hatta bu sıcaklarda suya koymazsan hasta olurlar
evet ya şimdiye kadar bütün hayvanlara dokundum sevdim okşadım ama bunların tüy yapıları dokuları çok farklı çok yumuşak arkandan koşmaları yüzdükten sonra tek tek gagaları ile tüylerini temizlemeleri ve en güzeli koltuk altına saklanıp hemen uyumaları. İlk başlarda kokuyorlardı ama şimdi kokuları bile mis gibi geliyor kerataların :)
En İyi Cevaplar