Vücudumda bu şekilde lekeler oldu sadece gögsümün altı yanları ve göbegimde çıktı. Sizce neden ve hangi poliklinige gitmem gerekiyo cildiye mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Vucut mantarı bu canım cildiyeye git zaten sprey verirler giysigin kiyafete dikkat et deterjan kalintisi kalmasin bilca dua al ve iyice kurulan su damlasi kalmasin yoksa yayilir bu arada karadeniz suyunda geciyolar kaybolur bilgin olsun.
Karedeniz suyunu nerden bulucam kız :-)
Denizde :D yakinsan yani diye dedim karadenizde yuz iyi gelir
Yok yawrum çook uzak malesef ama sahil kesimdeym denize girerim. Teşekkür ederim.
egzama gibi görünüyor pul döküntüler egzamanın
dışında sitresten oluşabiliyor.. bir dermatoloji uzmanına gözükürseniz iyi olur.
mantar malesef dermotoloğa ya da cildiye ye bir görün çokta umut yok geçmiyorlar gidip gidip geliyorlar geriye
Nasıl geçmiyolar peki neden oluyo böyle?
evde mantar olan varsa onların çamaşırlarından ya da genelde naylonlu sütyen ya da askılarından kaynaklanıyor evdekilerle ortak havlu bornoz ne varsa ayrı kullan ve pamuklu iç çamaşır kullan
Kimsenin hawlusunu kesesini bornozunu kulllanmam kesinlikle ama naylon sütyen mantıklı olabılir teşekkürler
rica ederim.
Cevap
11Cevap
Mantar olabilir. Cildiyeye gidecen. Benim de gogsumde vardi
vücudunda çıktığı için, göz hastalıklarına gitmelisin
Dalga geçme böbrek yetmezligindede böyle şeyler çıkıyomuş ondan sordum.
Allahım sabır mübarek gecede.
Cildiyeye git ev arkadadimda aynisi vardi bir sprey verdi cok cabuk gecti
Bunlar mantara benziyor doğru cildiyeye git geçer korkma çok benzeri bende de vardı ordan biliyom
Aynısı bende de vardı onların mantar olduğuna eminim
Tamam cildiyeye rendawu aldım zaten ama yinede bir sorayım dedim teşekkürler.
Sana bir tane sprey ve de bir tane krem vercek kremi sabah akşam spreyide akşamları süreceksin hatta isimlerini bile yazabilirim bu arada kaç yaşınasın?
22 yaşındayım doktormusunuz. Yaz bakalım dogru çıkarsa kulaklarını çınlatırım gizli kullanıcı söylemişti diye :-)
Kremin ismi oceral sprey de Travogen sakın doktor yazmadan alma ama bence bunları vercek :)
Hadi bakalım görelim dogru çıkarsa yazarım buraya pazartesıden sonra ;-)
Olur unutma yazmayı :)
Hangi ilaçları verdi doktor? :D
Unutmamışsın :-) üzgünüm gidemedim mühim bir işim çıktı ama en yakın zamanda gtmeye çalışıçam :-)
Hmm ama gitmezsen geçmez artar geçse bile ilerde tekrar çıkar lütfen en kısa zamanda doktora git ve beni bilgilendir eğer orası göğsünse utanma sakın göstermeye kadın doktora gidersin istersen de :)
Utanmam erkekte ojlsa farketmez sonuçta onlar doktor. Teşekkúr ederım ilgilendigin için en yakın zamada gidicem :-)
mantar canım o
travogen diye krem çok kısa sürede yok ediyo bilgin olsun
yediğin birşeyler dokunmuş acil bir doktora git geçmiş olsun...
Egzama oluyor sende cildiyeciye git
Hemen git bence.
Cildiye.
Doktara git
evet cildiyeye git
Cildiyeye gidin.
Mantar
Alerji olmuşsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar