Sağlık Dil önleyici aparey kullanan var mi? fiyakalii Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ne kadar surede alistiniz? Ne kadar süre takılıyor bu aparey? Dil önleyici aparey kullanan var mi? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
lalena0000000 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl merhaba ben takalı bir hafta oldu sizin eğer zamsn geçtiyse ne kadar taktınız nasıl geçti? 0 0 Yorumla
CookieStar Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl anladıysam ne olim 0 3 Yorumla fiyakalii +1 yıl Yanlış yutkunma sonucu dil önleyici yani dilin önüne bir kafes yapiyorlar doğru yutkunmak icin. Bunun resmi adida dil önleyici aparey canim. Yorumla CookieStar +1 yıl Sayende yeni birşey daha öğrenmiş oldum:) Yorumla fiyakalii +1 yıl :).. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
merhaba ben takalı bir hafta oldu sizin eğer zamsn geçtiyse ne kadar taktınız nasıl geçti?
anladıysam ne olim
Yanlış yutkunma sonucu dil önleyici yani dilin önüne bir kafes yapiyorlar doğru yutkunmak icin. Bunun resmi adida dil önleyici aparey canim.
Sayende yeni birşey daha öğrenmiş oldum:)
:)..
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!