Zayıflamak için neyi yanlış yapıyorum da göz kararması ve baş ağrısı eksik olmuyor detayda yazdım herşeyii?

ben sabah öğlen akşam şeklinde 3 öğün yemek yiyorum sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta zeytin vs yiyorum abur cubur hamur işi hiç ama hiç tüketmiyorum öğlen salata vs yiyorum akşamda çorba içiyorum . vejetaryan olduğumdan et yemiyorum proteini mercimekten yumurtadan falan alıyorum amacım kas yapmak değil sağlıklı kilo vermek. sabahleyin kahvaltıdan sonra yürüyüşe gidiyorum 1 saat veya 45 dk falan yürüdükten sonra eve geliyorum biraz dinlendikten sonra evde yerinde koşma dans vs yaparak kardiyo yapıyorum onun dışında fazla değil 5 10 dk dambellarla çalışıyorum. ondan sonra öğle yemeğimi yiyorum yarım saat tv izleyerek veya pc, telefonla uraşarak vakit geçriyorum sonra ev işlerini hallediyorum. akşam yemeğinide (çorba bazen azıcık kepek ekmeği) 6 gibi yiyorum saat 6 buçukta yürüyüşe gidiyorum 1saat ya da 45dk yürüyüş yaptıktan sonra eve geliyorum dinlenip tekrardan kardiyo egzersizleri yapıyorum. gün içinde bol bol su içiyorum akşamları (bazen hergün değil) sade maden suyu içiyorum. gün içinde arada acıkırsam kuru üzüm kuru kayısı falan yiyorum bir iki tane. 6gündür diyetteyim baş ağrısı ve göz kararması eksik olmuyo ve çok az bir değişiklik var kilomda. benim hatam ne? çok fazlamı hareket ediyorum? ne değişikliği yapmalıyım bu diyette yardımcı olun? sporu hangi ara yapmalıyım hiç bir bilgim yok?
Zayıflamak için neyi yanlış yapıyorum da göz kararması ve baş ağrısı eksik olmuyor detayda yazdım herşeyii?