ben saf zeytinyagi kullaniyordum... dus almadan sac diplerime masaj yaparak sürüodum.. 20 dakika falan beklettikten sonra normal dusumu aliodum.. bi süre iyi gitti ..ama bende kronik oldugu icin cilt doktoru bana damla verdi.. geldikce onu sürüorum ve gidiyo.. cildiyeye gitmeni tavsiye ederim eger zeytin yagi bi ise yaramazsa
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sirke , zeytin yagı bir kaç damla limon bunları karıstır sac diplerinde 15 dk beklet. 1-2 yapım sonrasında çözüme ulascaksın ve sacın daha saglıklı olcak ve parlama olr
00 Yorumla
+1 yılcok aradin mi bu soruyu kepek icin ne yapicam diye ?:) internete yazsaydin simdiye bulmustun ! :)
095 Yorumla
Soran+1 yılorada binlerce şey yazıyor ve hangisini yapacağımı şaşıyoprum ama burda yapıp sonuç görmüş insanlar yazıyor ayrıca bu sorunun cevabı bana lazımdı tutupta erkek arkadaşımla seks yaptım kızlık zarım yerinde mid iye bir soru sorsam daha mantıklı gelir sizin gibilere...
- +1 yıl
sakin ol sampiyon :) burdada herkes ayni cevabi vermiyor genelde benim gordugum :) ayrica o zar ile ilgili olan soru en sacma sorum olurdu tabi seninki 2. :D
Soran+1 yılsakin olamam gelipte bana burda caz yapma :D ya ben saçlarımı yıkadıktan sonra direk topluyordum biliyr musun bunu burda sormasam öyle yapmayada devam edecektim ama gerçi sanane ya istediğimi sorarım sananeeeee :D
- +1 yıl
hmmm saclari topladigin icin yane :D butun sorunu cozdun mu simdi ? bence sen isine gelen cevap ii kulllandin gibime geliyor :) tabi sor istedigini sor bisi demiyom sacmalamakta para ile degil sonucta dimi :D :P ama soyle sorsan tamam derdim bak geliyor : arkadaslar saclarimda kepek sorunu var. kepek sampuani kullandim bikac degisik sampuan ve halen sorun devam ediyor..(varsa yaptigin baska yontem onuda yazarsin ;) ) farkli bi onerisi olan var mi ? '' bak ne guzel oldu ... hehehhe
Soran+1 yılbb
- +1 yıl
sanada cicim :))))
Soran+1 yılhöst nerden cicin oluyom
- +1 yıl
hehehheehe tamam abla :D
Soran+1 yılablanda değilim
- +1 yıl
hanfendi dicem ama bence oylede degilsin.. :)))))
Soran+1 yılçok kom,ik :P
- +1 yıl
gul diye soylemedim zaten ;)
Soran+1 yılal bir çekiç vur kalbime kalbime tam amacına ulaş :P
- +1 yıl
hehhe bana asiliyo musun sen :P :D
Soran+1 yılheya asıldım bırakmıyorum tut düşmeyim :D
- +1 yıl
iyi tutalim bari :) nezaket sahibi kibar bi insanim nasil olsa ;)
Soran+1 yılnezaket sahibi kibar bi insan derken kendinden bahsetmedin heralde :D
- +1 yıl
kendimden bahsettim tabiki... az oce tut diyodun ne oldu? :D tutmucam yapiscan yere sonra benden bilme sonra ! ;)
Soran+1 yılya tamam sen tut nezaket sahibi kibar bi insansın sonuçta :P :p :P
- +1 yıl
ha soyle yhaaa iste... :D boyle yapiyosunuz sonra erkekler cok kaba diyosunuz.. ahh kadinlar ahhh :D
Soran+1 yılyere çakılmak söz konusu napalım kullanmak için mecbur ;))
- +1 yıl
vaaaaaayy demek oyle.. simdide yilan olduk yane.. denize dusen misali ! neyse yha kibarlik bizde kalsin napalim ! ;)) hadi uzat elini bitsin bu iskence.. :D
- +1 yıl
mmm tesekkurler o zaman affettim tamam baris ; :) ama altindaki yorumlar bomba cok guldum..
ilker (misafir), 18/04/2009 12:33
güvercinler cook güzel. iyiki bu site war. size tesekkürler : hehehe hayatinda guvercin gormemis glb..:D
uğur (misafir), 15/03/2010 22:07
çok güzel kuşlar bende güvercin bakıyorum :) ... burasi guvercin sevenler dernegi olmus.. bi taneside anlam cikaramamis :D guldum ayni zamanda tesekkur.. istersen diger elimide uzatayim simdi :D - +1 yıl
hehee iyimis tamam :D cedkip kurtaricigim seniiiii.. :)) ama bu eller senin degil ins. :P valla killi milli kocaman iyi mala tutar insaatta calisirsin yane :D :P hehehhehe
- +1 yıl
hehhehehe yok yhaaa saka aman.. gercii bi an sey resmi sandim .. bu bas parmakla orta parmak arasina bas parmagi soktugun bize ozgu turk hareketi var yhaa ... onu yollucan sandim :D :P hehehhe .. al sana ell falann :)))
Soran+1 yılbend sen değilim be :D aklım o tür pisliklere çalışmaz :D
- +1 yıl
ne bilim onu yaptim aolmadi bunu yaptim olmadi diyince bide altina link dusunce al sana olay diceksin diye resim ekledin sandim iste napimmm :)) senden de korkulur yaneeee
Soran+1 yılyok ne dersen de öyle şeyler göndermem :)
- +1 yıl
elinin tersiyle indirirsin o zaman :) hareketin kralini yaparim diosun :D
- +1 yıl
gul uzat demek istedin tabiki :) belliki aslinda bu taraklarda fazla bezin yok ondan karistirmis olabilirsin... :P ama genede tesekkurler... bu cicek cok ama yhaaa gercekte boyle bisi yapma tabiki.. sorarlarsa pek hos karsilanmazz benim acimdan :D hehe
Soran+1 yılya hızlı yazdım ondan :P ayrıca şımarmasak diyorum :)))
- +1 yıl
simarcam tabi kac tane erkek kizlardan cicek aliyor :D Allah kahretsin cokk fenayim :P :DDD
- +1 yıl
tamam bea sende iki cicek verdin sonra el verdinn :) el etme bizi eyletme bizi aglatma bizi.. bak sarki bile soyledim :))
Soran+1 yıloff ya yazdığına gülerken suyu döktüm üstüme aferin sana :(
- +1 yıl
cicekleri susuz birakmamak lazim tabi :))) guldurupte yaranamiyorsak vay benim halime :S :D
Soran+1 yılsen bana iltifat mı etti,n ? :D :D :D bak ya çocuk gibi sevindim :D
- +1 yıl
tabiki ettim ;) disardan kaba saba gorunebiliriz fakat aslimiz oyle degildir ;) :))
Soran+1 yılyemezler canım yemezler ;)) :D
- +1 yıl
yerlerrr yeerleerrr :) ne yemicen ki beni taniyo musun yoksa ? :)
Soran+1 yılbak nasılda endişe ediyorsun sende biliyon aslında nasıl biri olduğunu :D
- +1 yıl
etmeyizzz biz kendimizi biliyikk hanfendi :))))
Soran+1 yılpeki beyfendi bilin kendinizi ona göre inandırıcı şeyler yazın :)
- +1 yıl
kendimize gore seyler yaziyoruz tabii .. iskembeden sallion mu dion sen bana simdii :(( yhaaa cok uzdun beni simdi :P :(
Soran+1 yılsadece gerçekler diyorum efendim :)
- +1 yıl
gercekler acidir.. biberde sevmem benn.. napcaz simdii.. burda 2yorumla beni tanidin yane... gelecegimide soylede tam olsun hanfendi ! :))
Soran+1 yılbazen acı çekmek veya çektirmek için biber gerekmez ;) ben öyle birşey idda bile etmedim :) kain değilim beyfendi ! :)
- +1 yıl
yhaaa beni tanidigina gore cozdugune gore ne olcagimiz az cok bellidir yane ondan dedimm... herseye burnunu sokan karganin burnu .oktan cikmazmis derler hane mesela.. o belliii nasil bi hayat var :)) benim icn ne dusunuon ? :)
Soran+1 yılhiçbir şey :)
- +1 yıl
:) neyse ne diyim o zaman.. benim hakkimda ne dusunuyosan Allah sana 1000 katini versin.. ( simdi iyi seyler dusunursun artik :D )
Soran+1 yılyiyosa iyi düşünme :D
- +1 yıl
aynen katiliyorum ;) hadi soyle sen harikasinn supersinn hersyin iyisine layiksen dee! hadii soyleee :DD
Soran+1 yılsen eşi benzeri bulunmaz hint kumaşısın zeki güzel alımlı bakımlı melek gibi birisin :D
- +1 yıl
yhaa kendine soylucem diee neler yazmis bak hele :)) bari yakisikli de barii :) ne guzelii.. kendini dusun... bisi soylucem ama yanlis anlarsin diye demicem :D en bastaki muhabbet olsaydi direkt patlatirdim ama neyse :D sirf kizdirmak icinnnn :P
Soran+1 yılkızlar yakışıklı olmaz güzel olur seni değil kendimi düşünmeliyim :P söyle söyle ben en baştaki gibiyim çekinme :D
- +1 yıl
hehehe bendede cakallik var tabe.. biliomm meraklisiniz hemen oyle laf carpitiom :P hehhee yhaa soyle dusun bende para olmasa mesela ne dusunurum Allahim bana bol para kazanma nasip eyle, loto bana ciksinn... hani neyin eksikse onu dilersin yhaa o bakimdan :P :DDD heheheh kizma sakasinaaa
Soran+1 yıltamam kabul ediyorum azcık merak ettim hatta çok merak ettim :P :P :P ayrıca kabul ediyorum esprin hem sağlam hem çok ezici :P :D
- +1 yıl
:D yha genelde ezme islerini sen yapiyosun ama arada oluyor iste napaliiiimm ;) espri konusunda rahat oll bendeeee ;) :))
Soran+1 yılben hiçte ezmiyom :P ayrıca yerimde başkası olsa emin ol seni parçalardı o sözden sonra yine iyisin :D
- +1 yıl
bence sapka cikarilcak hareketti benimkisi :P :) tabii bizde durduk parcalasinlar diye beklioz... iste o yuzden kadinlar karsisinda nette oldugumuz kadar reelde rahat olamiyoruz :D :P hehe
Soran+1 yıltamam zekiceydi ama kırıcıydıda :P (hemen duygu sömürüsüne başlayayım :D) ayrıca sanalda neyse reeldede oyuz merak etme sen :D
- +1 yıl
kirdiysam ozur dilerim ama bilki '' Gercekler acidir.. '' :)) heheh... tamam siz oylesinizde bu laflari yuzune karsi soylesemm boyle suratimizda tirnak izlerinden olusan derin yariklar olabilirdi .. burdan guvenli :D en fazla kotuye gitse internetin fisini cekersin olur biter ;) :D
- +1 yıl
vaayyy karate de var sende :) aman dikkat et dusme tekmeyi atarken :) ama yolladigin resmin video sunada baksaydin rezil oluyor kizz :D hehehhee
Soran+1 yılben sana foto yolladım video değil :D
- +1 yıl
tamamda devami var iste sonucta o fotonun.. kiz tekmeyi salliyo yapioo yere :D hehhee sora sende oyle olmada.. nasil basladigin onemli degil nasil bitirdigin onemli :)))
Soran+1 yılbenim ki sadece bir örnekti efendim olayı büyütmeye gerek duymuyorum :))
- +1 yıl
iste buyutme bende onu diom.. yere kapaklanabilirsin.. :) tekme guzel duruyoda isteeeee yane pat die dusmekte var.. dimi yane dusmez kalkmaz bi allah ;) :)
Soran+1 yılyere düşeceğimi hissettiğim an sana asılırım merak etme :D
- +1 yıl
hehehe tabii bana tekme atsinlarda olurda duserde tutayim die bekliodum bende... :D bana asilion biliom onu zatenn daha oncede soylemistim :DD
Soran+1 yılinsanlık ölmüş be tutma tamam bende yeri öperim :D ben asılıyor olabilriim ama seninde bırakmadığın bir gerçek :D
- +1 yıl
ayaklarima denk gelip opmede ;) :D eee napalim hayranlarimiza sahip cikioz :P :D hehe
Soran+1 yıltekme atıp düşersem mantıken geriye doğru düşerim yani ayaklarına denk gelmem imkansız az çalıştır saksıyı :D ayrıca ünlüler gibi reklam yapma be :D
- +1 yıl
ok canlandirma yapiyoruz.. bana tekme atmak isterken ! ayagini topa vurur gibi geriye hizla atarken onundeki su birikintisini farketmeyerek kayiyorsun one dogru dusmeye basliyorsun .. bu sirada ayaklarima dogru dusmeye basliyosun ( geeell geeell geeelllll :) ) bu durumda ne olacak acabaa :S dusmeye devam ederken son anda egilip tutuyorum seni hem dusmeni engfelliyorum hem ayaklarima kapaklanmani engelliyorum .. alkislaarrr benim icin :)) hic zorlama boyle duseceksiinnn
- +1 yıl
sagoluunn sagoluunn ben insanlik gorevimizi yaptikk.. ne demisler ey insan bicok sirret kadin size tekme atmak isteyebilir hatta tukurmekte isteyebilir fakat her zaman siz centilmen olun.. tekme atinca kurtarmak tukurmek isteyince sukretmeyi biliniz.. :P :D ( benim ayar kaciyo gibi.. bi baksana kayis saglam mi ? :S :P :)) )
Soran+1 yılsen uçtuun haberin ola :D uzun zamandır bu kadar sesli gülmedim ben ya çook teşekkür ederim :))
- +1 yıl
;) bisi diil.. iyi gul eglen bakalim.. cok gulme basina is gelir yalniz kizz valla bag alim allah dikkat et.. sessiz sessiz gull ;) :) basen kayis kopuoo ama idare etcen artikk napalim :)
Soran+1 yılkayışları hep kopart sen sonuçta gülmeyi seviyorum ben :D
- +1 yıl
guldurun lann beni :DD
Soran+1 yılgüldürsün biri şu çocuğu :D :D
- +1 yıl
eweet biri beni guldursuunnn :))
Soran+1 yılben ihtyacımı işini mükemmel yapan bir palyaçoyla giderdim bol bol güldüm öyle birini bulursun umarım :DDDDD
- +1 yıl
palyaconun gozyaslarini bilion mu sen ? hiii bilion mu ? :)) :P
Soran+1 yılbilmem mi ağlayamadığından gülüyorum :D
- +1 yıl
hehhee hade bakalim o zaman.. icinden bi sayi tut ve uyu simdi ! :)
Soran+1 yılböööööö :P
Soran+1 yılbu arada ufak bir not: bozulduğunu bu kadar belli etme ufak bir şakaydı ;) :))
- +1 yıl
heheeehee bence o senin husnu kuruntun ;) bozulmadim ki neye bozulayim yanee .. peeehh :) ama mutlu olcaksan bozulmus rolu yapabilirim :P :D
Soran+1 yılyemezler ;) senin ateş toplarına maruz kalamdan ben kaçar malum toplar giderek ısındı :D
- +1 yıl
hehe kacaksin tabi baska nasil gidebilirsin ki ;) hadi iyi geceler sanada ..
yıkandıktan sonra saç kurulama yapmadığın zaman olur
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki ne yapsam düzelir ?
Soran+1 yılteşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Lutz marka sabunlar var doğal çok güzel ondan kullan ve havalandırıp ıslakken toplama bişicek kalmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılkanazol kullan eczaneden al veya saçını boyat ise yarıyor
00 Yorumlaçok ciddiyim sirke dök banyoda.. 5 dakika bekle.. diplerine masaj yap
00 Yorumlasaçını kaç günde bir yıkıyorsun?
00 Yorumlaşampuanını mı değiştirdin son günlerde
06 Yorumla
Soran+1 yılyok yıllardır aynı
Soran+1 yılsprey kullanmaya başladım son zamanlarda belkide o yapıyordur
Soran+1 yıltamamen bırakırım ya bu durumda kötü oldu teşekkür ederim
Head and şoldırs ın mentollüsünü dene
00 Yorumlaclear sampuan ıyı gelır kepek sorununa..
00 Yorumlakepek şampuanı kullan
00 Yorumla
+1 yılClear kullan.
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten onu kullanıyorum ki
- +1 yıl
h&s iyi gelir
+1 yılh&&&&s kullan
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?