Herkeze Merhaba sizce bu iz ne izine benziyor iz kolumda
Herkezin yanitlamasini bekliyorum tesekkurler.örnek:yanık izi dikis izi

Jlet izine benziyor. Kardeşim dermabrazyon ile bazı yüzeysel izler yok oluyor ama bu derin bir iz ve bunun estetik cerrahide hiç bir tedavisi yok ömür boyu kalıcı.
“Allahümme musağğıra’l kebir ve mükebbire’s sağir! sağğır ma bir “
Anlamı : Ey küçüğü büyüten, büyüğü küçülten Allahım bendeki bu rahatsızlığıda küçült yok et.
“Hasbunallâhu ve ni’mel vekîl. Ni’mel Mevlâ ve ni’men-nasîr. Ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel mesîr” “ Allah Teala, bize yeter, O ne güzel vekildir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.”
“HasbiyAllahu lailahe illahu aleyhü tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym.”
“Allah’a güvendim (bana yeter) ondan başka ilah yoktur, O vardır, ki bende O’na bağlanıp işimi ona bıraktım; O arşın aziym rabbidir.”
Eğer inanarak her gün bu duaya devam et ALLAH (c. c) izni ile yok olur hiç olmamış haline döner Allah-u Alem.
Estetikçiler kapatamıyor mu lazerle yara kapanır diye biliyordum?
Bu ne dikişe ne yanığa benzemiyor. Özel bir cisimle falan mı oldu? Dövmeyle kapatırlar.
yaktın mı ne yaptın koluna ya
nasıl bir çarpıştır bu arkadaş.
geçmiş olsun
Cevap
2Cevap
Estetik ameliyatla düzeltilebilir.
Zamanında doğru tedavi edilmezse izi de öyle kalır. Hasarliyken her hafta doktora gitmeliydin kullandığın kremler işe yaramıyorsa doktora söylemeliydin. O doktor sana yeterince yardımcı olamıyorsa başka bir doktora gitmeliydin şimdi ne yaparsan yap asla o iz yok olmayacaktır üzgünüm yani bu böyle sadece belirginligini azaltabilecek uygulamalar olur asla iz kaybolmaz geçmiş olsun.
bu yanık kardeşim. contratubex al kullan
Birseye benzetemedim ;))
Yanık
Kurşun yarası :D sıyrık
Geçmez bence
Yanık değil dimi
naptın ki :/
Yara kapansa acısı geçse de izi can sıkar. Sen sorun ediyorsan estetik emaliyati olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar