Megamax kullananlar varsa yorum yazabilir mi lütfen? Megamax nasıl bir ürün, kilo alabildiniz mi? Bilen varsa Megamax nasıl kullanılır, ne işe yarar söylesin. Megamax
Megamax kilo aldırıcı kullanan var mı? Megamax nasıl kullanılır, ne işe yarar?
Kilo almak için sadece Megamax yeterli sayılmaz, ben 1.90 boy 75 kiloydum, boy ile kilo orantılandığında kürdan gibi diyebiliriz:) ve 20 günde 8.5 kilo aldım. Peki bu nasıl oldu? 3 ürün kullandım: - Megamax - Pro ganier - Cicibebe
Hergün düzenli öğün atlamadan yemek yedim ve her öğünden sonra Proganier süt ile karıştırıp içtim ve sadece sabah akşam olmak üzere Megamax kullandım ve aynı şekilde sabah akşam şeklinde cici bebe süt ile karıştırıp mama kıvamına getirdim ve yedim. Ortalama insan vücudu günlük işlerimiz için 1200 kaloriye ihtiyaç duyar, kilo almak için ihtiyacımız olan şey kalori yüklemesi yapmak ve ben günlük ortalama 5-6 bin kalori alıyordum, dolayısıyla 20 günde muazzam kilo aldım. Ve yeni spora başladım kas yapmak için. Önümüzdeki sene dozer gibi gezeceğim. Şu anki güncel kilom 87.600, 1-2 kiloluk daha opsiyonum var✌️
Bir işe yaradı mı acaba megamax yardımcı olur musun diğer sitelerdeki yorumlar fake gibi geldi sen kulladıysan bilgilendirir misin?
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kullandım ama 15 gün falandi. İştahımi baya bir açmıştı midenin belandigi şeyleri bile yerdim ise yaradı ama yarıda bıraktım korktum ne olur ne olmz diye
Arkadaşlar Megamax kullanmaya ben de başladım. 5 gün falan oluyor. Kaç kilo aldığımı bilmiyorum, tartılmıyorum ama inanılmaz iştah açtığına bizzat şahit oldum. Vücudumun biraz toparlandığını hissediyorum. İlerleyen zamanlarda nasıl olur ne olur bilemem ama ürünü aldığıma kesinlikle pişman değilim, Megamax alacaklara kesinlikle öneriyorum, pişman olmazsınız, sorusu olan varsa özelden mesaj atabilir.
SAKIN ALMAYIN! Ben aldım iki kutu ama bir halta yaramadı sadece biraz iştah açtı onun dışında bir kılo bıle aldırmadı. Millet bir ayda yedı kilo alıyomuş ya da her gün bir kilo alan oluyomuş yok daha neler her gün bir kilo alanı üç dört hafta sonra düşünemiyorum bile. o yorumların çoğu sahte bence paranızı benım gıbı boş yere harcamayın en ıyısı doktor kontrolünde yapmakta herşeyi
Sağlıklı bir şekilde kilo almanız için. Normal öğünlerinizin yanında günlük olarak Çikolatalı puding: Bu sayede vücuttaki kan istediği protein ve mineralleri alır. Kilo kaybı yaşayanların günde 3 kez 1 hafta boyunca puding yemesi gerekiyor. B. Peynir: 200 kalori bulunuyor. Yumurta: Günde 2 yumurta kadınların günlük protein ihtiyacının 4 te 1ini, erkeğin ise 5 te birini karşılar. A, D, E ve B vitaminleri içeren yumurtadaki selenyum maddesi, bebeklerde sindirim sorunlarını çözer, yetişkinleri de kansere karşı korur. Dondurma :Günde 2 top vanilyalı dondurma yemek, insan vücudunun günlük protein ihtiyacının yüzde 20sini karşılar. Salam B vitamini, demir, sodyum ve potasyum deposudur. Ekmek yerine mümkünse börek yiyiniz. Susam, yoğun yağ içerir. Fazla tüketimi kilo aldırır. Muz Fıstık ezmesi, Patates, Fasulye, Tereyağı ve zeytinyağı, Üzüm ve İncir. Egzersiz Kilo alma sürecinde yağ alımının engellenmesi ve kas hacminin artırılarak kilo alınması için düzenli olarak egzersiz yapılmalıdır. Düzenli egzersiz ve spor metabolizmayı hızlandırır. Özellikle kardiyo egzersizleri ve aerobik egzersizleri yapılabilir. Ayrıca bisiklet egzersizleri, tempolu yürüyüş, yüzme ve dans gibi egzersizler de yapılabilir.
Metabolizmanızı yavaşlatmak için sürekli olmaksızın hafta içi tüketiniz Hazır gıdalar, cips, gofret, çikolata ve bazı kuruyemişler kalori açısından oldukça zengin besinlerdir. Bir avuç badem yemişim, 1 tane gofret yemişim bunda ne var diye düşünmeyin. Uzun vadede bu tür atıştırmalıkların aşırı kiloya yol açtığını da unutmayalım Süt İçiniz. Büyük bir bardak çikolatalı süt sana yüksek kalori getirecektir. Yalnızca süt değil, milkshakeler de, özellikle meyveli olanları yüksek kalori içerirler. Gün boyu canın çektikçe bunlardan tüketerek hızla kilo alabilirsiniz.
Sakın ola bu basit iştah açıcı megamaxsi kullanmayın yıl 2018de çok zayıftım ve bı saçma sapan mal arkadaşımın tavsiyesi ile sipariş verdim. 3 5 kutu kullandım ve baya kilo aldım Kilo aldırıyor evet doğru çünkü iştah açıyor amaaaaa. İnsanı mal yapıyor bu ilaç uykusuzlukk sürekli günde 11 12 saat uyuma o süreçte çok şey yaşadım VE SONRASINDA SÜREKLİ MİDEMDE BİR SIKINTI ARTIK 2 LOKMA BİŞEY BİLE YEDİĞİMDE SÜREKLİ MİDEM BULANIYORDU DİŞÇİYE GİTTİĞİMDE DİŞİME MÜDAHALE BİLE EDEMEDEN MİDEM BULANIYORDU MEGAMAXTAN ÖNCE BUNLAR YOKTU SÜREKLİ BEYNİMDE KARİNCALANMA MİDEMDE BULANTI HALADA MİDEMDE HASAR VAR BU LANET İLAÇTAN DOLAYI ÖBÜR DÜNYADA İKİ ELİM YAKANİZDA OLACAK..
Merhaba arkadaşlar. Bu ilacı almadan önce çok araştırdım. Olumlu olumsuz bir dünya yorum var. İnsan ister istemez çekinmiyor değilde. En fazla 70 lira gider dedim aldım. Çünkü bıkmıştım zayıf görünmekten. Boy190 Kilo66. Sabah akşam aç veya tok farketmez meyve suyu ile karıştırarak düzenli bir şekilde hiç atlamadan içtim. İnanın 20 Günde 8 Kilo aldım. Hayatımda hiç 69'un üstüne çıkamamıştım. şu an 74 Kiloyum ve vücudumdaki değişiklikleri hissetim. bir kutu daha sipariş ettim. Benim gibi mağdur olanlara instagram hesabımdan gösterebilirim isterlerse önceki ve son halimi. instagram hesabım eakyol1907 ( karı kız tavlamak için değil ), benim gibi çekingede olanların kafalarındaki soru işaretlerini atmak için paylaştım. Bana yaptığı tek yan etkisi oda sadece ilk 1 hafta hissettim aşırı uyku getiriyordu. Başka problem yaşamadım tavsiye ederim.
Çok tereddütdeeydim sonra sipariş verdim , siparisim geldikden sonra bana daha ürünü kullanmadan memnun kaldığıma dair bir video çekip atarsam bir kutu daha göndericeklerini söylediler bunu söyledikleri anda dolandirici olduklarını anladım hiç bir işe yaramadi video cekipde atmadım kesinlikle alamyin arkadaşlar bu insnalar dolandırıcı ordaki herkes bir kutu daha almak icin video cekip atan insanlar sakın kimse bir gıram kilo almıyor inanmayın !!! kilo almak istiyorsaniz sadece patates püresi , yumurta , ve tavuk , pilav yiğin kendinizi zorlayarak yiyim arkadaslar ben 56 kiloydum bunari yiyerek 77 kilo oldum 5-6 ayda kendinizi zorlayin ben bu kadar kilo almam demeyi cunku bir sure sonra migdeniz buyuyor siz zorladikca daha fazla yiyorsunuz emin olun :)
Bu ürünü bir abim kullanmıştı faydasını gördü ondan cesaret alarak bende aldım. İlk başladığım zaman 52 kiloydum çok düzenli kullanmadım ama günde 1 öğün sütle karıştırıp içtim. İstahımı aşırı derecede açtı arkadaşlarım sürekli aç olmamdan bıktılar resmen. Burda önemli olan iştahın açıldıktan sonra yiyebildiğin kadar çok yemek zaten. Ben iki yudumda dolay insan efsane yemeye başladım ve sonucunda şu an 61 kiloyum. İştahım yine kapandı şimdi tekrardan almayı planlıyorum. Ben faydasını gördüm gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz umarım sizde fayda görürsünüz
Kardeşim içinde ne olduğu bile yazmıyor ürünün kutusunda kimyasallarla dolu bir ürün işte bir ise de yaramaz protein ve karbonhidrat tozu ucuz birşey değil bu ikisini 50 liraya satmaları imkansız zaten böyle düşün
Ben 5 gundur magemax kullanıyorumistahim dsahadafazla aacildi ve 1 kilo alamayan bir ben sözkonusuyken sşimdi 4 günde 2 kilo aldım ağırlaştığında hissedebiliyorum düzenlikkullanıldığı takdirde hem hızlı kilo aliyosun hemde hicbir yan etkisi yok arkadaşlar
Kusura bakma ama yalanına sokayım, 4 günde 2 kiloymuş bak bak, o zaman senin 1 ayda 12 kilo alman lazım sen megamaxı da geçmişsin sen ayrı bir yaratıksın, yemek yer yemez tartıya çıkmış
Oncelikle herkeze selamlamlar 2 gun once geldi kargom bugun basladim alacak olan arkadaslar ben yorumlara gore aldim deneyip burdan sizlere bilgi vermek isterim gercekten kafa karıştırıcı birsek bir kisim almis cok memnun diger kisim degil ben denemek ve sizlere bilgilendirmek isterim saglicakla kalin
Ek gidalar bunlar bunu alacağımıza gidin gainerr alın yanına birde bebe bisküvisi süt le karıştırıp yiyebilirsiniz içine katacaginiz herşey karbonhidrat olduğu için kilo aliminizi destekler
Megamax kasları da geliştiriyor çok cılız görünüyordum omuzlarım falan çöküktü 48 kiloydum 55 oldum ideal kiloma ulaştım içinde zararlı birşey yok bu siteden aldım
Megamax almayı arkadaşlarım öneriyor alsam mı bilmiyorum burda olumlu olumauz yorumları hep okudum kafam karıştı 1.60 boyum var 40 kiloyum yaşım 23 insanlar sürekli çok zayıfsın dedikçe psikolojim çok bozuluyor lütfen yardımcı olur musunuz gitmediğim doktor kalmadı bişeyin yok diyolar 😓
Kardeşim bakın 10 günü geçti 2 hafta oldu kullanalı aldım bende bu ürünü 1 kilo bile aldırmadı ne iştah açtı ne bişey yaptı tadı da aynı tarçın gibi bişey almayın boştan yere bu urunu sporda bile ek takvıyeler kılo aldırıcılar 300 400 lirayken bu urun 60 tl sizce normal bişeymı bu almayın işe yaramıyorr
Ya arkadaşlar ben megamex ürününden baya işgillendim kısır falan yapıyor olmasın bu ürün tamm kilo aldırıyor olabilir ama Türkiye de yaşıyoruz arkadaşlar milleti kısır falan yapıyor olmasın valla aldım kapağını bile açamadım işgillendim bayaa.. Umarım öyle dildir
İş yerinde bir arkadaş kullanıyor onu 1.5 ayda 7 kilo aldı
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hadi yaa o kadar cabuk mu? Bende kullaniyorum da gunde sadece iki ogun yiyiyorum iki ogunde onu kullaniyorum. Acaba arkadasin ilactan dolayimi aldi kiloyu yoksa ilacin istahini acmasi uzerine mi aldi kiloyu
O ürünün amacı zaten öğünü artırmak, iştah açıyo ve metabolizmayı düzene sokuyo böyle besinler daha çabuk etki ediyo daha kolay kilo dönüşüyo ( kullanmadım, ürün tanıtımına göre öyle, ki mecbur öyle olması gerekiyo
Yurtta kaliyorum. Bende günde iki öğün yemek ile kullanıyodum 1 kutu bitirdim. Kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra 55 kiloydum 4. Hafta tartıldım58 kiloyum Şu an . ama bir kutu daha alsammi kararsızım
Ben kullanmadan önce çok araştırdım şunu söyleyebilirim bu tip ürünler arasında karar verdiyseniz alabileceğiniz en güvenilir besin desteği burdan aldım sorun yaşamadım işine yarayan olursa
Aga hadi fake hesaplardan ne idigi belirsiz bir urunu ovuyosunuz anladikta azicik akilli olun ya her forumda ayni cumleleri kuruyosunuz biraz ozgun reklam yapin zaten guvenilmeyen biseyden iyice killandiriyosunuz adami reklamci dedigin az zeki azda ozgun olur
Arkadaslar 1 yıl once megamax aldım bir kutusu duruyor tekrar kullanabilirmiyim üzerinde son kullanma gözükmüyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ben de kulladım ama sadece diğer arkadaşlarında dediği gibi onu içerek olmuyor beslenmeye de dikkat etmek gerek beslenmeyle birlikte iyi bir programla kullanıldığında faydalı olacağına inanıyorum ve nereden alacaklarını bilmeyenler için ;) ;)
sakın almayın arkadaslar tavsiye etmiyorum bir kaç gün iştah açıyor yiyorsun ama kilo almış değilim değişen birşey olmadı bende 2 kutu aldım bir işe yaradığıda yok hepsi boşa çıktı hiç bir faydasınıda görmedim tamamen kandırıyorlar böyle insanları doktor kontrolü yapmak en doğrusu
@naycan Yanlişsin kardesim Ben kullandim 2 ayda 11 kilo aldim Millete yanlis Bilgi Verme Asil Kullanici Benim.. Bu ürünu bigun kullanip bigun kullanmazsaniz Olmaz Arkadaslar Yemeklerden yarim saat geçmeden alin ve her gün kahvalti saati ayni Aksam yemeği saatiniz Ayni olsun Bakin nasil Kilo aliyosunuz. Bun üŕünde en önemli Şey Düzenli Kullanmaktir. Yoksa Günde 1 kilo 2 ayda 11 kilo Aldimm demezdim...
En İyi Cevaplar