Arkadaşlar, biyokinezi gerçek! Benim göz rengim koyu kahverengiydi siyah gibi gözüküyordu ama siyah değildi. Biyokinezi yapmaya başladım. Ama gerçekten çok inanmıştım hatta başlamadan 10-15 gün önce enerjimi yükseltecek şeyler yiyordum. Yaklaşık 2 aydır biyokinezi yapıyorum ve gözlerimin rengi açılarak kehribar rengine döndü.
sadece inanmak lazım. Ama gerçekten inanmak. Ben öylesine şaşırıyordum ki olduğuna kahverengi olan gözleirm şimdi kehribar.
bende bir ara merak salmıştım sanırım 6. sınıfa giderken bir hafta denemiştim ve evet koyu renkli gozumde sarı renkler cikmisti simdi lise 2 deyim ve gozum acik kahveye dondu :) ve evet arkadaslar gercekten oluyor inanmak cok onemli supeyle yaparsaniz olmaz.
@Merhabawxx sana bağlı eğer uzun bir süre yaparsan ama bu istediğin renge göre değişir mesela mavi en uzunudur tamamen 2 yılda bir göz mavi olur ve bu rengin kalıcılığı 6 ay geçince olur 6 ay biyokinezi yapıp bıraksan bile hep aynı kalır en kısası yeşildir 21 günde sonuç verir 2 ayda tamamen yeşil olur gözün
@Gizliüye7373761 peki biyokinezi ile burun değişmekte mümkün dimi? Kalıcı olması için sizce ne yapmalıyım? Uzun süre dinlemek kalıcı olmasını sağlarmı?
Merhaba arkadaşlar, bu işlem için en beğenilen ve güvenilen yer Instagramda ChangeColorEye sayfasıdır. Herkes çok memnun sizler de sorular sorabilirsiniz dilerseniz... instagram. com/changecoloreye ->bütün sormak istediğiniz sorulara bu sayfadan yanıt alabiliyorsunuz. Ben yaptırdım çok memnunum, iyi ki varlar...
Arkadaslar bende yapmak istiyorum ama nasil yapildigini bilmiyorum aslinda biraz biliyorum ama olmuyor gozum kahve rengi ben yesil goz rengi olmasini istiyorum
Biraz geç ama olsun göz rengi değiştirmek için YouTube a istediğin göz rengiyle ilgili şöyle yaz mesela yeşil istiyorsan yeşil göz rengi için biyokinezi yaz ve bir videoyu kulaklıkla dinle kulaklık olmak zorunda ve Spotify gibi bir yer olmamalı sonra ise her gün en az 40 dakika boyunca dinlersen illaki sonuç verecektir
Adım 1: Bu çalışmaya uyumaya başlamadan hemen önce başlamalısın.. Yumuşak bir yere yerleş. Gözünüzü kapattığınızda olan hiçliğe odaklan.. Adım 2: Rahatladıktan sonra bedeninizi ve gözlerinizi kapalı olarak hayal et.. Sonra hayal ettiğiniz bedeninizin gözlerini yavaşça açtığını hayal edin. Gözler açıldıkça göz renginin yavaşça değiştiğini izleyin. Derin bir şekilde gölge ve renge odaklanın.
Adım 3: Artık çeşitli göz renklerine sahip olan hayal ettiğiniz bedeninizin kendinize doğru yürüdüğünü içinize girdiğini onun sizin tarafından emildiğini hayal edin. Sonra kendinizin hayali olarak gözlerinizi açtığınızı ve aynaya gittiğinizi düşleyin. Aynaya baktığınızda kendi göz renginiz yerine istediğiniz rengi görün.
Adım 4: Normal dünyaya geri dön. Bilinciniz yeniden açılsın. Odaklandığın şeyin etkilerine bak
Bu çalışmayı bir ay boyunca her gece yapmaya çalışın. Hayali olarak aynaya baktığında istediğin göz rengini gör. Kendini aslında gerçekte de asıl göz renginizin bu olduğuna inandırmalısın
En İyi Cevaplar