Siz denizlerinde paylaşımımı görerek uygulamalı olarak istifade edeceğiniz temennisiyle , anlayış ve hoşgörünüze sığınarak konuma nick'lerinizi etiketledim.
Güzellik ve cilt sağlığı içinde faydaları var bilginize.

ARKADAŞLAR TAMAMEN DOĞAL KATKISIZ YÜZDE YÜZ SAF, SOĞUK seveyim YÖNTEMİ İLE ELDE EDİLMİŞ ÇÖREKOTU YAĞI, ASPİR YAĞI, NAR ÇEKİRDEĞİ YAĞI, SUSAM YAĞI, ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI SATIYORUM. SATTIĞIM TÜM YAĞLAR YÜZDE YÜZ SAFTIR. KATKISIZDIR. SOĞUK seveyim (PRES) YÖNTEMİ İLE ELDE EDİLMİŞTİR. 0532 747 61 93
her şey iyi hoşta o laptopun üzerinde neden fotonuz var ve neden onu oraya koyup fotoğraf çekme zahmetinde bulundunuz? konuyla ilgisi var mı?
Leptopumdan müzik dinleyerek bahsettiğim kürü hazırladım, tavsiye vermenin en güzel yani tavsiye edenin kendisininde bunu uygulayarak başkalarına onermesidir. .
Çekildiğim Resmimin Arka planında "Izmir"karsiyaka seyir tepesinin deniz manzarası var ve güzel oluşu psikolojimi ferahlatiyor !
Vede kendi resmim oluşu, benim hazırlayıp tavsiye olarak sundugumun ispatı. ve sadece resim yok, Müzik dinlediğimin programda ekranda..! istesem sadece resmim olur programı simge durumuna kuculturdum on planda "resmim"olsun diye.
Bireysel değil genel düşünürüm.
Profil resmim bana ait, profil aciklamamdaki hersey özumde var, vede "facebook"adresimde orada yazıyor ve bana ait.
Özüm ve sözüm bir, olduğum ve gorundugum gibi bir insan olup.. paylasimlariminda bu yönde olup bir biriyle ve kendimle çelişmediğimin ispatıdır.
Adım Ahmet vede nickimin anlamda :
Real ve sanal vefa..! 2 alemdede vefa.
Iste sorunuzun detaylı cevabı, vede başak burcu olusumdan detaylı yazdım. .! dikkat çekmek için değil.
teşekkür ederim sadece sormak istedim o kadar tip insan var ki :) tavsiyeleriniz için ve bu güzel açıklamanız için de teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
Bahsettiğiniz gibi 1001 çeşit huy, k karakter, kişilik ve niyette Baylar ve Bayanlar var..
İnce düşünce ve detaylı bakış açısı olmayan , az çok bencil olan, ya da gurur, kibir, karşı cinsin dikkatini ve övgüsünü çekmek için ya da egosunu tatmin için vb. zihniyete olupta paylasimlarima bahsettiğim olumsuz niyetleri için yatigimi sananlar var :( bu vb. yanlis anlasilmalar ve tepkiler olmasın diye vb..
Profil resmim, profil aciklamalarim, facebook adresimi aşikar olarak benden olumsuz anlamda suphelenenlerin ve hakkımda olumlu dusunenlerin önüne ozumu seriyorum gözlerine ve kalplerine.
Cevap nezaketin ve aciklamanin icerigindeki anlam ve iyi temennilerin için teşekkür ederim :)
Saygilarimla Gizli hanım.
rica ederim :) her şey gönlünüzce olsun iyi geceler :)
Ecmain ( Cümlemiz ) için amin.
Siz denizede hayırlı geceler :).
İşte esas olan bu bakış açın gizli hanım..!
Görüneni herkes görür ama görünenin arka planı veya anlatmak istediği yönünü değişik açılardan bakıp düşünüp sormak en güzelidir :) tebrik ederim sizi :).
eig için teşekkür ederim :)
Rica ederim hak edileni hak edene hakkıyla vermekte en doğal haktır :).
düşünce biçiminiz çok güzel yaa, sizin gibi insanların çoğalması dileğiyle :)
Günümüzde böyle ben deniz gibi yorum yapana bakış açısı genelde : Tımarhane servisinde zararsız deli olupta geçici tahliye edilmiş biri ve cevaben : he gardaş heee :) vb. oluyor.
İnşallah çoğalırlar ama ben göremem, görsemde hazmedemem terki diyar ederim bu alemi tek ve eşsiz olacağım alemlere akarım su misali baraj çevrelesede aciz beni kim tutacak fırtınada dalga misali taşan ben denizi :)
Neyse dozunda tutayım cevabı canın sıkılmasın ve saygısızlık olmasın sen denize :) Cevabın için teşekkür ederim niyet ve özü yüreği güzel insan :).
evet haklısınız böyle ben de çok şahit olmadım, genelde ben uzun yazarım ama karşımdaki kısa ,
ama böyle detaylı ve anlaşılır yazmak bir nevi karşı tarafa saygı duyulduğunu gösteriyor ve ama insanlar o kadar üşengeçleşmişler ki uzun ama yararlı bir yazıyı bile okumaktan acizler :/
neyse dediğiniz gibi herkesten farklı olmak insanı özel kılar, hep böyle kalırsınız inşaAllah :)
mesela sizinle tartışacak biri olsa böyle yazınca tartışma sebebi kalmıyor :D kısa ve saçma cümleler , konuyu farlı yöne çekişler kavgayı tetikleyen unsurlar ama konunun derinine inip , asıl soruna değinildiği vakit kavga daha çabuk atlatılabilir :)
neyse ben de fazla uzatmayayım en iyisi :) size hayırlı günler :)
Rica ederim, uzatmalı ve detaylı konuşmakla rahatlamak mümkün :) nadiren ayna mislai siz denizi yansıtan insan varsa karşınızda az çok muhattap olun.. ben deniz adına değil genel anlamda, deşarz olmanın en güzel yolu.. heleki denk gele muhattap olunduysa :)
Bizlerin Rahmani ve harici motive eden ve tebessüm eetiren fikirlerin çıkmasını sağlıyan ilham keçileri : zem zem suyu gibi bitmek tükenmek ve dinlenmek vede tatil bilmiyorlar :) rüyalarda bile aynen devam :)
Rüyada iken bile genelde rüya olduğunu bilip ona göre bilinçli hareket ediyorum :) hissiyatta kuvvetli ama hepsi Allahtan.. rahmani ve iyilik için ilham keçilerimizi sevip etrafa salmalıyız :)
Profilimde facebook adresim, resmim kendimin, olduğum ve göründüğüm gibiyim..
İşte bunlar insanlara fayda sağlamak adına ve insan kazanmak adına birazda : Ahirette hayırlı amellerle arsa almak adına yatırım :)
İnşallah ama tesadüfi, ama rahmani, ama siz denizin isteği ve gayreti ile bir vesileyle iletişim kurmak temennisiyle :).
Ahmet Bey davetiniz adına çok tesekkur ediyorum... ☺
Bilgiler de oldukça faydalı görünüyor
Rica ederim, siz deniz gibi bende faydalı paylaşımlarda bulunmaya çalışıyorum vesile olarak.
Çörek otu yağının faydalarını detaylı anlatmıyor videolu anlatımda, ancak internetten açıklamaları okununca şaşmamak ve Allaha şükretmemek imkansız..
Çörek otu açken kilo verdiriyor, tok alınınca kilo aldırıyor :).
Biraz detaylı anlatımı bu videoda.
https://www.youtube.com/watch?v=F5kGvC2EHlY
Cevap mesajı nezaketiniz ve içeriğindeki anlam için teşekkür ederim @iştekuzukuzugeldim hanım.
Cevap
0Cevap
Her zamanki nezaketiniz kendi adıma için çok teşekkür ederim efendim.
Yararlı bilgiler paylaştığınız için de ayrıca minnetimi duymaktayım :)
Rica ederim. bu vb. faydalı bilgileri yaymak gerek. bencillikte bir hastalıktır ve panzehiride başkalarını düşünüp faydalı olan herşeyi dozunda ve yerinde seviye ve saygıyla vede konumu ve anlamına göre hemcinsimiz veya karşı cinsle paylaşmakla mümkündür. cevap ve içeriğindeki anlam ile emeğiniz için teşekkür ederim.
Aynı annem ya :D annem de böyle hep ama bendeniz baharat sevmiyorum.
Teşekkürler :)
Anlıyorum :) alarjin yoksa suyla içtiğin için bir şey anlamıyorsun vede yağ tadıda 2-3 saniyede geçiyor, üstüne hurma vb. birşey yersen tadınıda anlamazsın. ölüm dışında her rahatsızlığa iyi geliyor..! açken kilo yakıyor, tokken kilo aldırıyor. hayırlısı efendim :) cevap nezaketiniz içinde teşekkürler..
Müsadenizle, gece işe gideceğim için uyuyayım, evimizi kiraya vermek için ilan astım, günde 15-20 kişi arıyor kabusum oldu müşteriler :) uyuyup 10 dakka veya 30-40'dakkada bir kalkıp evi anlatmaktan robot oldum :). +1 puanınzıda ikram ettim malum sanal alem yoksa istediğiniz içecek olsa ikram ederdim cimriliği sevmem.
:D teşekkürler ya ben şu an şaşmaktayııım bu kadar mütevazi bir insan görmediim.
+1 verilince 1 xper puan mı kazanıyoruz ayrıyeten?
İyi uykular :)
+1 veren Candan veriyor ve karşısındaki Xper puan kazanıyor.
Mütevazı olmaktan ziyade, vefali ve yardım sever olmak ve bunu Baki olarak uygulamak eftaldir.. vede cinsiyet ve menfaat Gözetmeden.
Siz denizde efendim biraz erken uyuyun, genç yaşta metabolizmaniz zorlanmasın ve hucreleriniz 7-8 saat uyku ile yenilensin.. yoksa baharat içerikli ilaçlar sulalece halay çekerek damarlarinizda gezer :) hastalandiginiz için :(.
Muhtemelen uyumadınız ama, tedbiren iyi geceler ve güzel bir rüya görmenizi temenni edeyim.. belki 1 kez de olsa yanlışlıkla erken uyumussunuzdur :)
Ben deniz işe geciktigim için arabayla gittim ve uykusuzdum. .
Sabah işten çıkıp servise bindim ve birsey unuttum ama neyi diye düşünüyorum dim ' ki aklıma geldi : Arabayı unutup servise binmiş uykusuzluktan :))
:D olur böyle vakalar
Dün erken uyudum :) ve bundan sonra da erken uyuyacağım çünkü % 80 i boş olan bir sitede bu kadar zaman harcamak gerçekten çok acı.
Xpere gelince mesela ben size +1 verince benim xper puanlarımdan 1 puan size mi geçiyor?
Nayır efendim, nolamaz böyle bir adalet.. ikramda bulunacan ve senin puanlar seni terkedip başkasına kacıcak :)) puan verdiğinde karşındaki köşeyi dönüyor.. yani : hem karnım doysun hem yemeğim kenarda dursun sistemi var :).
Doğru siteye o kadar çok zaman harcamak olmaz :) gençte olsan hayat kısa ve zor vede acımasız.. şimdiden bilinçli yaşamak ve vakti hesaplı harcamak gerek..!
Aynen öyle :) her şey için teşekkürler..
Sağlıcakla kalın.
Tavsiyeniz üzerine sağlıcakla kalacağım :) selametle efendim :).
Teşekkür ettim öyleyse emeğinize sağolun ;)
Hayırlı sabahlar vede Günaydın.
Rica ederim, konum için davetime icabet etmeniz beni mutlu etti :)
Üstünede nezaketli bir mesajınız olmuş teşekkür ederim hayırlı günler.
Çok teşekkürler ama sarımsak hiç sevmem 😯😯
Anlıyorum..
Ancak bu karışımı 25 gün sonra nasip olur ve içtigimde, sarımsak tadı yok olmussa? sizi haberdar ederim sizde kullanirsiniz :)
Limonla doğal asit olunca ve tadida dahil sarımsağın koku ve tadını bastirabilir l..
Hasta olursaniz :( doktorda sarımsak tüketim derse işiniz zor.. Sarımsak yanında bir şeyler atistiripta tad ve kokusunu bastırarak kullanirsiniz.
Cevap mesaj nezaketiniz için teşekkür ederim.
Güzel :)
teşükkürler.
Rica ederim, yaşlılık gelmeden sağlıklı olarak yaşamak, vede yaşlanıncada bu vb. uygulamalarla en az hastalıkla yaşamak adına paylaşımım.
İnsanlar gençliğini para kazanmak için harcarlar, yaşlanıncada kaybettikleri sağlığını kazanmak için para harcarlar ama çokta faydası olmaz. cevap nezaketiniz için teşekkür ederim.
Teşekkür ederiz o zaman.
Allah razı olsun, vede teşekkür ederim.. davetime icabetiniz ve kendi vücudunuza sağlık imkanı sunduğunuz ve nezaketli cevap emeğiniz ile teşekkürünüz için : Gizli hanım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar