Limon Ve Sarımsağın Mucizesi ! Ben Deniz Yaptım, Çörek Otu Yağı Kullanıyorum... Siz Denizlerde Yaparmısınız?

Limon Ve Sarımsağın Mucizesi ! Ben Deniz Yaptım, Çörek Otu Yağı Kullanıyorum...Siz Denizlerde Yaparmısınız?

Alttaki resmimde : Leptopumun sağ tarafında ( Çörek Otu Yağı ) Vede Omega 3 Balık Yağı Var Ve Kullanmaktayım..!

Limon Ve Sarımsağın Mucizesi ! Ben Deniz Yaptım, Çörek Otu Yağı Kullanıyorum... Siz Denizlerde Yaparmısınız?

( Ölüm harici ) her rahatsızlığa iyi geliyor..! ( S. A. V.) Efendimizde müslümanlara tavsiye ediyor..!

Üşenmeden ve bencillik yapmadan vede emek vererek siz denizler için hazırladım bu paylaşımımı..! üşenmeyin ve iyiliğiniz için, vede emeğime saygı olarak izleyin..!

Güncellemeler
+1 yıl
@iştekuzukuzugeldim hanım , @Payedar hanım , @nisam87 hanım , @Sakaryalim hanım , @LaLkiLaL hanım , @haskafkas hanım , @mervemanisa hanım.

Siz denizlerinde paylaşımımı görerek uygulamalı olarak istifade edeceğiniz temennisiyle , anlayış ve hoşgörünüze sığınarak konuma nick'lerinizi etiketledim.

Güzellik ve cilt sağlığı içinde faydaları var bilginize.