Bebeklerin kullandığı bakım ürünleri kimyasal içermediği için yetişkinler tarafından da tercih ediliyor. Her ürüne güvenemediğimiz için, bebeklere kullanılan alkol, paraban vs içermeyen güvenilir ürünleri tercih ediyoruz. Dalin bebek bakım ürünleri de bunlardan biridir. Ancak Dalin’den bahsetmeden önce sivilcelere iyi gelen başka bir markadan bahsetmek istiyorum.
Propia markası sivilcelere iyi gelir mi?
propia
Propia markasından bahsetmek istedim çünkü sivilce probelmi yaşayanlara gerçekten yardım etmek istiyorum. Propia markası Türk dermatologlar tarafından geliştirilmiş ve sivilceler üzerinde çok etkili ürünlere sahip. Size bakım setinden bahsetmek istiyorum. Sivilcelere meyilli ciltler için temizleme jeli cildi nazikçe temizliyor ve cildi kurutmuyor. Günlük kullanım için uygun, ağır bir ürün asla değil. Gözenekleri derinlemesine temizliyor ve cildi pürüzsüzleştiriyor. Sebum dengesini koruyarak sivilce oluşumunu engelliyor. Güneş korumalı gündüz kremi gözeneklere dolmuyor ve sebum dengesini koruyor bu yüzden sivilce oluşumunun önüne geçiyor. Cilt kusurlarını gideriyor. Cilde pürüzsüz ve canlı bir görünüm veriyor. Aynı şekilde onarıcı bakım kremi de çok etkili. Cilt bariyerini onararak güçlendiriyor. Cilt lekelerine ve kızarıklıklara iyi geliyor. Cildi yatıştırıyor. Bütün ürünler de sivilce karşıtı. İçim rahat bir şekilde önerebilirim. Dalin’i merak edenlere Dalin’den bahsetmek istiyorum
Dalin sabun ile yüz yıkamak faydalı mıdır?
Dalin sabun ile yüz yıkamak
Sadece su ile yıkadığımızda cildimizin yeterli bir şekilde temizlenmediğini hissediyoruz. Bunun için temizleme jelleri, köpükler, sabunlar tercih ediyoruz. Dalin bebek sabunu da yetişkinlerin yüz yıkamak için tercih ettiği bir seçenek. Kullananlar Dalin sabunun şampuana göre daha etkili olduğunu söylüyor. Tamamen doğal olduğu için cildinize hiçbir zarar vermeyeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.
Dalin sabun cilde faydaları nelerdir?
Dalin sabun cilde faydaları
Cildi derinlemesine temizliyor.
Hoş kokusu sayesinde cildiniz uzun süre güzel kokuyor. Kokusu sebebiyle dolaba koyup, kıyafetlerinin güzel kokmasını sağlayanlar bile var.
Doğal içeriği sayesinde alerjiye yatkın ciltleri yatıştırıyor. Yan etki yapmıyor.
Ciltteki makyajı çok iyi çıkarıyor, hiçbir kalıntı bırakmıyor.
Ciltteki fazla yağı alıyor, yağlı ciltler için ideal. Kuru cilde sahip olanlar yanında güzel bir nemlendirici krem kullanabilir.
Dalin bebek sabunu yüze faydaları kullananlar tarafından da teyit edilmiş durumda :)
Dalin sabun sivilcelere iyi gelir mi?
Dalin bebek sabunu sivilcelerin tedavisinde kullanılmaz. Ancak, doğal içeriği sayesinde cildinizi derinlemesine temizleyerek sivilce yaralarınızın mikrop kapmasını engeller. Bu sayede sivilceleriniz iz bırakmadan iyileşir. Sivilce oluşumunu engellediği biliniyor, çünkü cildi çok temiz tutuyor ve koruyor. Var olan sivilceyi iyileştirmese de, oluşumun önüne geçiyor diyebiliriz.
Dalin sabun kullananlar olumsuz bir şey yaşadı mı?
Kullananlar sabunun şampuandan daha etkili olduğunu söylüyor. Olumsuz olarak sadece cildi kuruttuğunu söyleyenler var. Cildinizde kuruluk problemi yaşıyorsanız papatya özlü olanı kullanabilirsiniz. Aksine cildiniz yağlıysa sade olanı tercih edin derim :)
Sakın kullanmayın. Ergenligimde bu kadar sivilcem olmadı. Dalinde bebeklerin vücudu kurumasın diye çok yoğun yağ varmış cildiye doktorum ayriyeten parabeninde olduğunu söyledi. Yüzümde bıraktığı yumuşaklığa kandım yüzümü mahvettim.
Sadece temizliğine dikkat et saçma sapan kremler falan deneme mahvedersin , zamanı gelince gecer gecmezse doktor kontrolünde kullanılan bir hap var kesin çözüm.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
biliyorum o hapı cok agır bi hap ama çok ileri seviyede olanlar kullanıyor onu
sakın alay ettiğimi falan düşünmeyin...ama 17-18 li yaşlarda bende o kadar çok vardı ki...bigün bana sek rakı sürmenin inanılmaz etkili olduğunu sölediler...denedim ve sonuç inanılmazdı...o güne dek denemediğim yöntem kalmamıştı ama sek rakı sürünce 10 gün içinde hepsi geçti ve daha da çıkmadı...denemenizi öneririm...
Ben hiç kullanmadım ama kullanan bir arkadaşım var. Cildi güzel temizliyormuş ancak sivilcelere iyi geldiğini söyleyemem dedi. Doğal içerikli bir ürün olduğu için bence yüzünüzü temizlemek için kullanabilirsin. Ama sivilcelere iyi gelmesi pek mümkün değil. Sivilce için üretilmiş bir ürün değil çünkü. Ama duş sırasında yüz yıkamak için kullanmak mantıklı olarabilir.
Sivilcelerin kimi türü sabun krem benzeri cilt yüzeyini temizlemek ile geçerken kimi türleri ise yüzeysel temizlik ile geçmemektedir. İlaç kullanmak gerekecek ise dalinle veya kükürtlü sabunla geçmeyecektir. En iyisi cildiye uzmanına muayene olup ona göre davranmaktır.
En İyi Cevaplar