Doktora defalarca gittim sedef ya da egzama dediler. kucucuk bir yaraydi boyle kocaman oldu hatta baska yerlerdede cikti mesela kafamin ust kisminda onun yaninda bir tane daha var gittikce yayiliyor hicbir ilac fayda etmedi egzama ya da sedef olup iyi gelen bir ilac ya da dogal yontem bilen varmi?
ya cok gecmis olsun durum felaket benimde cildim çok hassas oyuzden her sampuan her duş jeli kullanmam. bitkisel kullanirim. ersağ dye bir türk bitkisel ürün var hem şampuani hem dus jeli kremleri vs de var. onu tavsiye ederim bir arkadasnda cildnde ckmsdi boyle ona cok iyi geldi bu bitkisel ürün..
gerçi şöyle bişi var bunlar hiç bir zaman tam olarak düzelmez kullandığın şampuanı ve losyonu düzenli kullan fayda etmediğini görünce markasını değiştir
Benim kardeşimde senin gibi çok kaşırdı derisi de senin ki gibi oldu kaşımayı bıraktı yavaş yavaş geçiyor artık doktora gittik egzama dediler bize senin kide muhtemelen egzamadır.
Uyuz gibi kaşıntı yapıyorsa seboreik dermatit bu bende de vardı minik minik. Elocon Losyon al hemen eczaneden kızarıklığın üstüne uygula 1-2 günde hafiflemeye başlar hemen. Şampuan olarak da prozinc kullan mutlaka.
Git direkt al dua ediceksin. Bilirim o hissi kaşıdıkça kaşıyasın gelir sonrasında bir yanma olur, kabuğumsu kepek yapar. Elocon damlat sonra yedir 10-15 saniye sağlam bir yanar ama geçirir.
Levent sempt polikliniğinde cildiye doktoru var HAYAL HAYIRLIOĞLU çok bilgili isini hakkıyla yapan bir doktordur kendisi randevu alıp gitmeni tavsiye ederim geçmiş olsun.
Evet hala var. malesef tam tedavisi yok. kaşıntısını azaltan ve kızarıklığını alan merhemler var. m_fro merhem içlerinden en iyisi krrem değil merhem olanını alacaksın. kaşımazsan ve merhemi sürekli sürersen küçülürler ama kaybolmazlar fakat bellide olmazlar. daha ağır ilaçlarda var ama kullanma tavsiye etmem.
@DaYWaLkeRTR MRın ne olduğunu ve farklı yerlerden çekildiğini biliyonmu konuşuyon adamın ilk defa kan şekeri düştü diye doktor Mr istedi ilk defa baygınlık geçirdiği için beyinde sıkıntı falan olabilir diye, her türlü şeyi göz önünde bulundurarak istiyen doktorlar var
@DaYWaLkeRTR cild olduğunun farkındayım dışa vuran hastalıklardan olabilir bazı tümor hastalarının vücudunda ufak et parçaları çıkar onlarda tümorün belirtisidir neyin ne olduğunu bilemezsin, gittikçe yayılıyor demiş kız
Ozelden yazamam. momecan losyon kullandım ketoral medical şampuan kullandım, sonra bir karışım verdi rapurlu ilaç eczaneden Karisimi aldım ustune salicade şampuanverdi , bide betasalic kkullandım bir ara
En İyi Cevaplar