+1 yılVücuda Sürekli Alınan Maddelerin Belirli Bir Süreden Sonra Kanda Bir Miktar Bulunması Gerekir.Madde Vücuda Alınmadığı Takdirde Bağımlı Kişi Yoksunluk Belirtileri Göstermeye Başlar..
Tabii Nikotin gibi maddelerin Bağımlı Yapma Süreside Oldukça Kısa Bir Süre vs.vs.
Bunlar Tabii kide Bırakılabilir.Önemli Olan Kafaya Koymaktır."Bunu Bırakıcam Ulen" Diyebilmektir.
Başkalarına Verilen Sözler veya Başkası İstedi Diye Bırakılmaz,Bırakılamaz(İstisnalar,Kaideyi Bozmaz).Benim Bu Bağımlı Olunan Şeyi Bırakmakla İlgili Güzel Bir Örneğim Var.Bizim Türk İnsanı
Günde 1-1.5 Paket Sigara İçerken Sigarayı Bırakmak İster ve Bir Anda Bırakır. 2.Gün Kafayı Yemiş Bi Şekilde Daha Fazla Alarak Bağımlılığını Daha da Arttırır ve Kafasına Koyar ve Hep Böyle Der"Bırakamıyorum"..Bence Sadece Saçmalıktır Bu Söylenen Şey.Çözümüde Var Hatta.Bence Çözümü Günde 1 Paket İçildiğini Varsayarsak Sigaranın 1 Ay Boyunca Bir Miktar Eksik Alır,Sonraki Ay Biraz Daha,Ondan Sonraki Ay Biraz Daha Az Derken,Bir Bakmışız ki Sigaradan Zorlanmadan Kurtulmuşuz.Sadece Sabır ve Emek İstiyor O Kadar.İnsanlar İse Buna Zor Bişeymiş Gibi Bakıyor.İnsanlar Kendi Kafalarına Koyamadıkları İçin Bırakamıyorlar vs.vs.Öyle İşte..20 Yorumla
Bağımlılık yapmayan tek uyuşturucu lsd'dir.
Ha esrar, diğer çoğu madde gibi aşırı bir bağımlılık yapmaz.
Yani eroin, ketamin, efedrin, metanfetamin gibi maddelerin yaptığı bağımlılığı düşündüğümüzde esrar bağımlılığı oldukça azdır.
4 sene kullanıp sonradan bırakabilir.
4 ay kullanır, 6 ay kullanmaz, 1 yıl boyunca ayda bir içer, sonra bir ay sürekli içer, sonra 3 yıl içmez...
bunlar esrar için olası durumlardır.
Dediğim gibi, LSD hariç her madde bağımlılık yapar. Bağımlılık dereceleri farklı farklıdır sadece.10 Yorumla
+1 yıl4 yil kullanan biri tamamen birakmaz, bagimli olmakla alakasi yok, kisilik meselesi bu bence. esrar bagimli yapmaz öyle, ama diger maddelere göre kanda uzun süre kalan sey esrardir. aylar sonra bile anlasilabilir.
14 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılmilli içki en güzeli.. ama ona da ciddi zam geldi.. Efe de iyidir.. peynir+ karpuz.. yasal olan şeyler için millet..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Olay soyledir.sigara hepsinden Daha fazla bagimlilik yapan bi maddedir.sigarayi 20 dakikada bir vucudun ister.ama maddened Alan biri belki haftada bir kez alir.soruna gelirsek bunlarin olayi bagimliliktan cok tercih meselesi,yani yuksek haz aldigini biliyorsun ve tercihinle devam ediyosun.moralin bozuk 2 hap salliyosun.keyfin yerinde 2 hap salliyosun.hersey sebep icesin varya.ama esrar icemedigi icin kendinden gecmez fakat az bunaldiginda cozumu yine egilim gosterip maddede arayabilir.sonucta Klolay yolu ogrenmis bi kere tercihe bagli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılesrarda bagımllık yapar kardesim bunu hic bir zaman unutma . ben de kullandım .bu bokun kafasını alan kolay kolay bırakmaz cünkü ona göre zararsız gelir . her daim bu kafada high olmak ister. ilk baslarda sıkıntı olmazsada 30 gün üst üste iç diger gün icme aşırı rahatlıyamama sinirlilik hic bir seyde keyif alamama . cünkü esrar bir uyarıcıdır beyinde mutluluk keyif hormonunu asırı derecede salgılar ee tabi dogal olarak kisi kullanmadıgı zaman madde etkisiyle keyif olmayacagı için bu etkiler olur . ama sonuç olarak irade meselesi bırakabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılesrar bağımlılık yapsaydı kesinlikle bana yapardı. 2 hafta boyunca kubarla yatıp kubarla kalktığımı hatırlıyorum. daha sonra içme isteğimin azaldığını gördüm, içmemeye başladım. şuan 1 yada 2 hafta arayla arkadaş ortamında içiyorum. kesinlikle bana bir bağımlılık yaptığını görmedim. bence sigara içiyorsanız bir sorun yok, ama sigara içmeyen birisi esrar içerse bağımlı olabilir. malum içine katılan tütün azımsanacak bir oranda değil, sizi yoktan yere nikotin (sigara) bağımlısı yapabilir.. sigara içmeyen birisi kesinlikle esrara bulaşmamalı. birde içeceğiniz ota dikkat etmenizi öneririm.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi 1-2 hafta arayla içiyorum. ondada arkadaşlar çağırıyor. şuan bağımlı olduğumu sanmıyorum :) ayrıca açık söylemek gerekirse sulu şeylerden çok daha güzel, tam kıvamında kafa yapıyor.
- 9 ay
bilader kendini kandırma isteyen bırakır one öyle ahahahahha güldürdün beni
esrarın pskolojik bagımlılıgı vardır sigaradaki noıkotin gibi fiziki bagımlılık yapmaz. ama cok haz veren bir madde oldugu için onu içmeyince mutsuzluk hissedersin o keyiften mahrum kalmak etkiler adamı. tekrar içmemesinin tek bir yolu var o ortamdan uzak duracak. yanında içen biri olmazsa rahatlıkla içmeyebilir ama cok cok cok yuksek ihtimalle içen birinin yanında oda dayanamayıp içecektir.
10 Yorumlabağımlılık yapar ama bıraktıysa ve bu konuda ayakları yere sağlam basıyorsa güvenebilirsin.İnsanların geçmişi geleceğini karartmamalı
23 Yorumlakullananlar yapmaz diyecek... ama yapmaz demekle kendimizi kandırıyoruz...tamam ot içtiğinde bi şey olmuyo.. kafa güzelliği hariç... onu görüyosun ve daha fazla içiyorsun... başka şeylerde içiyorsun... neyse illa içmek istiyosan yerli iç bari.. bonzai kesinlikle içme... not.. hepsini içiyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. osmanlıda dergahlarda yakılıyordu, düşün Mevlana hazretleri bile içti...asdfghjk
bişey yapmaz, ama yasal değildir. eroin bağımlısı kurban ise esrarkeş damgası bir o kadar lanettir. Etiketi kötü, hayatınıza dahil etmeyiniz.00 Yorumlabütün uyuşturucu maddeler bağımlılık yapar esrarda bunlardan biri diğerlerine göre biraz daha kolay atlatılabilir eroin alkol bağımlılığı gibi değildir ama oda müptela eder..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. hiç kullanmadım bilemiyorum.
ben nane bağımlısı oldum diyorum kimse ciddiye almıyor. nasıl kurtulacam bilemedim :(10 Yorumlaonda ne bulduguna baglı.bu herşey için geçerli.ben yılda bi kaç defa içerim.oda muhabbet ortamında.
14 Yorumla4 Sene o iğrenç şeyi zevkle içebilmişse bağımlı olmuştur. Nereye gitse bulur.
Şöyle söyleyeyim, 4 sene esrar içeceğim 4 sene helada yaşamayı yeğlerim. ;)00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılBağımlılık yapar tabiki.Bırakmak için bile uzun tedavi gerekiyor.Tedavi görmden bırakılmaz kesinlikle.Eğer tedavi görmüşse bırakmıştır.
01 Yorumla- +1 yıl
eroinmi lan bu :)))) gülmekten zıçtım altıma yaa uzun tedavi gerekiyormuş :))
kafana taktığına göre bağımlılık yapmaya başlamış bile. boşver unut sen o tür şeyleri, deneme bile
00 YorumlaSigara gibi, yapmaz diye biliyorum. Yapsaydı hepimiz keş çıkardık.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. 4 sene sğrekli aldıysa keştir artık ama ayda 4 haftada 1 aldıysa sorun yok
00 YorumlaEğer denediysen, bağımlı olunamayacak kadar iğrenç bir tadı olduğunu farketmişsindir.
00 YorumlaKızlar neler soruyor :) kişisine göre değişir arkadaşım, biz gözlerini adamı tanımıyoruz içinden ne geçiyosa ne hissedip anladıysan odur.
00 Yorumlaesrar hiç bir şekilde bağımlılık yapmak sadece keyif için içilir
00 Yorumlasigara-alkol-ot-hap en zararsızı sigarayı bile bırkmak için ne kadar ıkınıyoruz
10 Yorumlayapmaz sigaradan daha iyidir... marijuna felam hatta yararlıdır ama ülkemizde yok o
00 Yorumlaher uyuşturucu piskolojik bagımlılık yapar en azından kimyasallar daha tehlikeli tabiki
00 Yorumla
+1 yılyapmaz.duman sadece kafa yapar.bağimliliği yok.ama yasal değil.okadar.
00 YorumlaYapar her turlu madde bağımlılık yapar sıgara örnek .
Ama bırakılabılır bunlar.04 Yorumla- +1 yıl
bilmeden konuşma...yapmaz.
- +1 yıl
kullanmıyorum çünkü bağımlılık yapmıyor... sigara kullanıyorum.evet o yapiyo ...sadece bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece kafa yapar pisikolojik olarak kendini bağımlı sanar psikolojik açıdan o yüzden hemen bırakır hiç bir sıkıntı olmaz
00 Yorumla
+1 yılyapmıyor yani öyle eroin gibi yapmıyor ama bulunca içiyorsum
00 Yorumlaçok kulanırsa yapar bence
denemeyin bile ben olsam güvenmezdim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnapicaksin esrarmi cekiceksin
00 Yorumla
hayır. yapmıyor:D
yaşasın cannabis:D10 Yorumla
+1 yılkahve bile bağımlılık yaparken ...
20 YorumlaBisi olurmu olmazmi nasıl bir soru
00 Yorumla2 sene önce 2 ay kullandım
bıraktım şu an temizim00 Yorumlabağımlılık yapar kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılbırakabilir yapmaz
10 YorumlaBırakılır.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam