Cinsel Yaşam Seks bağımlılık yapıyor mu? ezgipltt Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 117 (yapıyor) Seks bağımlılık yapıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır yapmaz 0 0 Yorumla
Pmb4U Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yoksunluk krizine girmiyorum... Ne alkol ne sigara nede başka hiçbir madde ya da alışkanlık benim bünyede kendine kalıcı yer bulamadı... Tamamen kişisel... 0 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapmaz mı ya Ezgi ya var ya of diyorum sana insan yapmadan duramıyor yani yemek yemeden duramıyorsun ya aynen öyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır ozel birseydiye ozel olan kisiyi bekliyorum 5 14 Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Evet öyle olması lazım zaten evlenmeden olmaz iki bakir ve bakire o anı beraber yaşamalı eşi ile kocası ile çok güzel bir şey 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @hayalleriçindee hayır erkek bakir olmamali Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Neden? Yorumla hayalleriçindee +1 yıl günah ama 😄 tecrübe diyorsan onu p*rno izleyerek kazanmış olabilir ilk yapanlar daha iyi olur bence çünkü ilk defa yapıyor çok sert ve güçlü yapar Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Yorumunu bekliyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @hayalleriçindee hayir ondan adam olmaz Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Sendende kadın olmaz ilişki yaşamış biriylemi evlenmek istiyorsun aldatırsa seni napacaksın? Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Cahil olma kafanı kullan düşün 🧠🥄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @hayalleriçindee kadinerkek iliskilerini ogrenmen lazim Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Biliyorum ben canım sen öğren cahil kalmışsın biraz çık o mağarandan günah haram nedir bilmiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @hayalleriçindee Müslüman değilim gunah haram ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @hayalleriçindee kendi medeniyeti gosterdigin icin hepimiz teşekkür ederiz sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @hayalleriçindee bakir psikolojisi bozuk yikik turk erkegi problemi anliyorum seni Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Psikolojim gayet iyi gizliden çık yerse göster kendini Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet yapiyor mastürbasyon yapmadan uyku tutmuyor 1 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hiç denemedim ama p*rno bağamlılık yaptıysa seks kim bilir neler yaptırır 😓😅 1 0 Yorumla
sk0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bağımlılık yapacak bir partner varsa olabilir evet :) 0 0 Yorumla
Burakerbek Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl E tabiki aldığın o haz o zevk tarif edilemez vücut bir daha ister yaptıkça daha fazla ister 0 0 Yorumla
Aklınyolunda Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bağımlılık değilde o hazzı mutluluğu tekrar tekrar yaşama isteği daha mantıklı 0 0 Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Yapıyor tabiki. Ne demişler işleyen demir ışıldar. Hep düzenli seks yaptıkça boşalma süresi sertlesme kalitesi de iyilesiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İzmirli kizin hali şanslslsdk 19 mussun bide mk yuh smbxzkzk 0 1 Yorumla ezgipltt +1 yıl he Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu yaşında nasıl bu kadar yükselebiliyorsun, 26 yaşındayım ben bile bu kadar değilim hahahah 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hemde nasıl yapıyor hatta seks yapamayınca insanın ruh hali değişiyor 0 0 Yorumla
yagmurdakıkadınn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl bagımlılık degılde alıskanlık oluyor :d 4 0 Yorumla
konuşalımkiz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yapar bence Ben azgınım Libidom çok yüksek Her gün bosalirim 0 0 Yorumla
35-ÇILGIN-_-ADAM-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Çok tan yaptı bnmle olanla benim ayrı bağımlım oluyor kovsam bile gitmiyorlar 0 0 Yorumla
Cordoba1234 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. İnsanın yaptıkca yapası geliyor 😀 1 3 Yorumla Cordoba1234 +1 yıl Haksız miyim sence @ezgipltt Yorumla ezgipltt +1 yıl dogru Yorumla Cordoba1234 +1 yıl Yzsana @ezgipltt Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kesinlikle yapıyor 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seks bağımlılık yapıyor 0 0 Yorumla
AstralShadow Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çok yaparsan yapar az yaparsan yapmaz 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne zamandır yapıyorsun 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Deneyimledin mi hiç söylüyorsun yapıyor diye? Yoksa tahmini mi dedin? 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Düzenli yapılan seks bağımlılık yapar. 0 0 Yorumla
Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 103% +1 yıl Hayır ihtiyac 4 1 Yorumla hayalleriçindee +1 yıl İstiyor ama beden vücut kendin ihtiyaç ta tabi önemli bir şey Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence Evet yaa duramıyor insan 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kesinlikle yapıyor 0 0 Yorumla
Escobar59 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Her gün 5 posta mastürbasyon yapılır mı ya ah ah 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Yapar 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Elbette 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. Hemde cok 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Yok yapmıyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Hayır yapmaz
Yoksunluk krizine girmiyorum... Ne alkol ne sigara nede başka hiçbir madde ya da alışkanlık benim bünyede kendine kalıcı yer bulamadı... Tamamen kişisel...
Yapmaz mı ya Ezgi ya var ya of diyorum sana insan yapmadan duramıyor yani yemek yemeden duramıyorsun ya aynen öyle
Hayır ozel birseydiye ozel olan kisiyi bekliyorum
Evet öyle olması lazım zaten evlenmeden olmaz iki bakir ve bakire o anı beraber yaşamalı eşi ile kocası ile çok güzel bir şey 🤗
@hayalleriçindee hayır erkek bakir olmamali
Neden?
günah ama 😄 tecrübe diyorsan onu p*rno izleyerek kazanmış olabilir ilk yapanlar daha iyi olur bence çünkü ilk defa yapıyor çok sert ve güçlü yapar
Yorumunu bekliyorum.
@hayalleriçindee hayir ondan adam olmaz
Sendende kadın olmaz ilişki yaşamış biriylemi evlenmek istiyorsun aldatırsa seni napacaksın?
Cahil olma kafanı kullan düşün 🧠🥄
@hayalleriçindee kadinerkek iliskilerini ogrenmen lazim
Biliyorum ben canım sen öğren cahil kalmışsın biraz çık o mağarandan günah haram nedir bilmiyorsun
@hayalleriçindee Müslüman değilim gunah haram ne alaka
@hayalleriçindee kendi medeniyeti gosterdigin icin hepimiz teşekkür ederiz sana
@hayalleriçindee bakir psikolojisi bozuk yikik turk erkegi problemi anliyorum seni
Psikolojim gayet iyi gizliden çık yerse göster kendini
Evet yapiyor mastürbasyon yapmadan uyku tutmuyor
Hiç denemedim ama p*rno bağamlılık yaptıysa seks kim bilir neler yaptırır 😓😅
Bağımlılık yapacak bir partner varsa olabilir evet :)
E tabiki aldığın o haz o zevk tarif edilemez vücut bir daha ister yaptıkça daha fazla ister
Bağımlılık değilde o hazzı mutluluğu tekrar tekrar yaşama isteği daha mantıklı
Yapıyor tabiki. Ne demişler işleyen demir ışıldar. Hep düzenli seks yaptıkça boşalma süresi sertlesme kalitesi de iyilesiyor
İzmirli kizin hali şanslslsdk 19 mussun bide mk yuh smbxzkzk
he
Bu yaşında nasıl bu kadar yükselebiliyorsun, 26 yaşındayım ben bile bu kadar değilim hahahah
hemde nasıl yapıyor hatta seks yapamayınca insanın ruh hali değişiyor
bagımlılık degılde alıskanlık oluyor :d
Yapar bence
Ben azgınım
Libidom çok yüksek
Her gün bosalirim
Çok tan yaptı bnmle olanla benim ayrı bağımlım oluyor kovsam bile gitmiyorlar
İnsanın yaptıkca yapası geliyor 😀
Haksız miyim sence @ezgipltt
dogru
Yzsana @ezgipltt
Kesinlikle yapıyor
Seks bağımlılık yapıyor
Çok yaparsan yapar az yaparsan yapmaz
Ne zamandır yapıyorsun 😂
Deneyimledin mi hiç söylüyorsun yapıyor diye? Yoksa tahmini mi dedin?
Tabi ama hiç nasip olmadı
Düzenli yapılan seks bağımlılık yapar.
Kendini kontrol edebilene yapmaz
Yemek ve uyku kadar
Hayır ihtiyac
İstiyor ama beden vücut kendin ihtiyaç ta tabi önemli bir şey
Tadını alınca bağımlısı olunuyor tabi ki
Partner olduğu sürece hiç bırakmam full yaparım..
Yapmasa burada ne işimiz var
Yapar aşkım sende yapmış galiba 😄
Kesinlikle yoksa bir kere yapıp bırakırdı herkes.
Bence Evet yaa duramıyor insan
Yapmaz
kesinlikle yapıyor
Her gün 5 posta mastürbasyon yapılır mı ya ah ah
Evet yapar
Yapar
Elbette
Evet öyle
Evet yapıyor
Yapmaz
Evet
Evet yapıyor