zevk veriyor mu ki bağımlılık yapıcak kadar
pis bişi değil mi ya
merak edenler için bir açıklayın hele
pis bişi değil mi ya
merak edenler için bir açıklayın hele
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şimdi anal ilişki sırasında o (iç) bölgede kuçuk ya da büyük çatlaklar oluşur. bu durum kolay düzelmeyen bir şey olduğundan kaşıntıya benzer bir durum oluşturur. siz bunu istek alışkanlık sanırsınız ve bu döngü devam eder. kesinlikle yapmamısın sadece sevgilini mutlu etmek için yaşamamalısın. onu boşaltmak zorunda değilsin. sen sadece acı ve kötü bir his yaşayacaksın. yapmaman çok daha iyi. şimdilik hoşçakal merak ettiğin bir şey olursa yazabilirsin
Kadın analdan zevk almaz. Tam tersine çok acı çeker. O yapan zevk aldım diyenler de erkek zevk alsın diye yalan söyleyenler tamamen psikolojik. Bunu haydar dümen bile söylemiştir kadın analdan zevk almaz diye. Ama erkek zevk alır kalçasından. Erkek ve kadının boşaltım sistemi aynıdır ama tek farkla. Erkeğin orasında prostat var prostata baskı yapınca yalayınca parmaklayınca aşırı zevk alıyosunuz. En azından yalatın ya da okşatın kadına. Erkek arkadaşlarımın üzerinde denedim onayladım. Daha da ilginci penise dokunmadan sadece parmaklayarak boşalabiliyolar. İlk defa böyle bir zevk yaşadıklarını söylüyolar. Çünkü erkeklerin g noktası orda. Bunları biliyorum çünkü partnerlerime daha çok zevk vermek istiyorum. Bu arada kadının bütün zevk alacağı şeyler vajinadadır g noktası bile vajinadadır. Araştırın prostat orgazmı diye. Hala yaparım diyen varsa soksun döte parçalasın kadının bağırsaklarını.
peki sence o arkasına bişey girmesine izin verenler sana göre hala erkekler mi
@burcugursoy Ertkeklikle alakası yok mk. Gidip erkekle sevişsin demiyorum.
arkadaşların ifşa olmasınlar hiç bir şekilde tehlikeli olabilir :)
@burcugursoy Ederim de sanane. Adamlık bunla olmuyor.
avrupada yaşıyosan bilemiycem de İstanbul'da dışlanır ya duyulsa o açıdan söylüyorm yani insanlara göre o şekilde
Anal tecrübeli erkek ile yapılırsa acı vermez aksine çok zevk verir ve anal orgazm yaşanır. Bu durumda orgazmı yaşayan kız asla bir daha analsız seks yapmaz. Çünkü partnerlerimin söyledikleri şunlar: Vajinal orgazm güzel ama anal başka bir zevk. Tüm vücudumu saran yoğun ve daha uzun süren bir boşalma. Hiç bitmesin istiyorum diyorlardı. Tecrübesiz erkekle yaparsanız şak diye girer ki felaket bir acı yaşatır bir daha asla yapmak istemezsiniz ve soğursunuz. Bağımlılık yapar mı evet. Partnerimi yalvarttığım zamanlar olurdu. Yatakta hadi arkaya istiyorum diye yalvarırdı. Bunun için yapmanız gereken sevgiliniz deneyimli değilse asla yapmayın... Angelicious ergeni tutturmuş almaz diyor. Yaptığım kızları getirip yapacam karşısında o olacak :))))
İnsan doğası bu bazılarının beğenmediği şeyler diğer bazılarına çok zevk verici gelir.. Biri et severken diğeri sevmez.. Aynı bunun gibi bir durum.. Kimisi analdan muhteşem zevk alır hatta erkeği parçalar daha sert gir bağırt beni diye kimide hiç bir şekilde yanaşmaz.. O zaman zevkler ve renkler tartışılmaz diyerek kalırız.
Cevap
23Cevap
zevk vermez tecrübeli erkek lazım diyenler yalan söyler kandırmak için orda sinir yok cunku hepsini gectim yırtarsan ameliyatlarla ugrasırsın altını tutamazsın hep acı cekersin oturamazsın wc de sorun cıkar
off bu kadar kötü mü. çok ürkütücü valla
evet yapanların cogunun basına gelmez belki ama garantisi var mı ayrıca kadın zevk almadıgı için erkek kendisi için kullanır kadını ve saglığı bozulurmu diye düşünmez buda saygısızlıktır kadına seks objesi olarak kullanmaktan başka nbişey değildir kas gevşeltici falan hikaye orası genişler daralmaz vajna gibi
senden bilmediğim bilgiler öğreniyorum. daralmadıını bilmiyordum mesela. doğru söylüyorsun
vajina kaslarıyla aynı değildir daralmaz ve altını tutamazsın Allah korusun ameliyatlara karısırsan daha kötü
netten cok şey öğrenebilirsin burdaki abazalar seni teşvik eder yok adam tecrbeli olcakmış krem sürecekmişsin bilme neymiş ayrıca erkek daha cok hastalık kapar pis yer ne akdar temizlesende
Evet bağımlılık yapıyor yapmadan önce doğru hazırlanıp uygun metod ile yapılınca aksi bir durum olmuyor
Sakın deneme alıskanlık yapar. O anal yapanların sonunu düsünemiyorum bile. Yaslanınca artık altlarına yapmaya baslıcaklar :) sakın sen deneme onların düstügü duruma düsme.
Erkek çok zevk alir kadin ise aci agri duymamasi için kas gevşetici krem var onu duruyorsun malum yere iyice yediriyorsun yarim sonra pompaya devam 😉
bir kereden bişey olmaz aşkım derler sonra bakmışsın müptelası olmuşsun
Yapanlar var tanıdığım çılgın bakireydi ne günlerdi :)
Arkadaslar icin soruyorsun dimi 😂
Tesekkur ederiz
Yapmaz.. got senin vajina senin zevk neyse onu yasarsin
kız arkadaşımla 2 günde bir uzun zamandır birlikteyiz.
sen pissen pis olur temizsen temiz
Bağımlılık yapar tabi
Kuralına göre yaparsan
Pis değil
bağımlılık yapsa ne olacak?
Bence deneme, bağımlılık yapar evet.
Deneme bence tutamassin buyuk hacetni 😯
sen yaptın mı
Evet yapmaz olaydim 😐
çok mu yaptın yoksa bikac kere yapınca bile öyle mi oluyo
1 kere yaptim sadece oda nasil oldu bilmiyorum 😐
Insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş hep 😊
Seks zaten bağımlılıktir
sen merak etmiyorsan neden sordun?
ben bağımlısıyıım yalasık 2 yıldır yapıyorumÇ:)
evet hemde çok
Ben koyarken iyi zevk alıyordu bilemycem :)
Anal ilişki haramdır
Verıyor muş ole dıyor lar
nıye bagımlılık yapsın fantezıdır o
Alıştın mi bırakamasın hele bakire isen
sen nerden biliyon len:)
Asdfgtyh ben bilirim kerkenez :) yoksa dötten mi verecen kız :)
Hak yol varken b*k yoluna ne gerek var
Fazla merak gote *
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?