Mantar ve kanama sorunu hakkında.

mantar yüzünden tam 3 aydır canımdan bezdim. önce gittiğim doktor ilk ilişkiye bağlı enfeksiyon ve sistit olduğumu söyledi. daha sonra bu tedavi bittiğinde de mantara yakalandığımı söyledi. mantar için ilaç verdi. sonra kontrole gidince iyileşmişsin dedi.o arada da her ilişkide kanama sorunum başladı ve doktoruma sorunca da bunun üzerinde durmadı bile ben de başka bir hekime gittim mantar yok enfeksiyon var dedi tedavi verdi bittiğindeyse bu defa da antibiyotik mantar yapmış tekrar dedi. şimdi tekrar mantar tedavisine başladım ve bu sorun yüzünden tam bir aydır eşimle kardeş kardeş oturuyoruz ve bu durum aramızda sorun yaratıyor hem uzaklaşıyoruz hem de o şefkat ve anlayış gösterse de kan gördüğünde onu kan tuttuğu için tatsız bi durum yaşıyoruz her seferinde offf napıcam been yaaa :( daha hala iyileşmedin mi bir ay oldu bu nasıl iş diyor :( bıktım artık ben de :( benzer durum yaşayan var mı? bi de bugün kontrolüm vardı tam bir ay oldu ve gene geçmedi ve bir aydır beraber olmadık şimdi akşam eve gidince bunu nasıl söyleyeceğimi de bilmiyorum :(
Mantar ve kanama sorunu hakkında.