Anneme ALS hastalığı teşhisi konuldu, siz bu hastalık hakkında ne kadar bilinçlisiniz?

Maalesef çok çok kötü bir hastalık. Sebebi bilinmiyor, tedavisi yok ve yavaş yavaş ölüme gidiyor. Gitgide bütün kaslar eriyecek. Kol, bacak tutmayacak sonra yutkunma zorluğu çekip tüple beslenecek en sonun da solunum için kaslar yetmeyecek solunum cihazına bağlı yaşayacak ve en sonunda beyin kendini paralize edip ölüme gidecek. Ne kadar acı değil mi? Kimse anlayamaz bizim durumumuzu aşırı çaresiziz arkadaşlar. Vahamiyeti kanserden daha fazla. Öğrendiğimde 1 hafta ağlamaktan helak oldum. Ölümcül bir hastalık. Aslında size soracagım bir soru yok ben sadece ALS ye dikkat çekmek istiyorum yaptığım şey küçük çaplı farkındayım ama hastalığın tıpta çaresi yok ve sinsice ilerleyip sonu ölüme gidecek. ALS ye dikkat çekerek gündeme taşımak istiyorum. Bu soruyu günün sorusu yapmak istiyorum. Ne olur beni anlayın. Herkes ALS hakkında bilinçlensin. Bu konuda yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. Allah kimseye böyle bir dert vermesin. İnşallah yanlış teşhistir Allahım. Siz bu hastalık hakkında ne kadar bilinçlisiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Her şeyden önce annenizin sağlığının kıymetini bilin. Bir anda her şey değişiyor. Ben bugün en acı Anneler Gününü yaşıyorum. Annem hastalığı tam olarak bilmiyor sonunun ölüme gideceğini bilmiyor. Ona rağmen sürekli ağlıyor hastalığının sonunu bilse hiç kaldıramaz :( Allah'ım kurban olayım ya böyle bir dert verme veya derman ver.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar farkındalık yaratmaya çalışıyorum ne olur bu sayfayı beğenin www.facebook.com/ALSHastalarinaDestek?fref=ts geniş kitlelere ulaşalım
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çok kötü durumdayım. Şimdi de göğüs kanseri çıktı. Bir insan hem ALS hem de göğüs kanseri olabilir mi ya ailecek yıkılmış durumdayız.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu kadir gecesi annem için dua eder misiniz lütfen duaya ihtiyacımız var. Teşekkürler herkese.
Anneme ALS hastalığı teşhisi konuldu, siz bu hastalık hakkında ne kadar bilinçlisiniz?