Hassas bağırsak sendromu var (ibs) sıcakta rahatlıyorum soğukta artıyor ağrım.
Vs.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Göbek Düşmesinin Çözümü
Elinize, ateşten etkilenmeyen bir metal çubuk, çatal, bıçak veya çöp şiş vs. alarak ucuna küçük bir parça pamuk sarıp kolonya veya alkolle veya ispirto ile ıslatın. Sonra çakmakla ateşleyin, kalın camlı bir bardak veya kupanın içini ısıtıp bardağın ağız kısmını göbeğe yapıştırın. Bir diğer yöntem de; göbeğe büyük yumurta büyüklüğünde pamuk yerleştirip üzerine 3 tane kibrit çöpü takın ve çöplerin ucunu ateşleyip üstüne bardağı kapatın, içi ısınan bardak göbeğinizi yukarı doğru çekecektir, biraz bekletip kuvvetli ve sert bir şekilde bardağı çekin, göbek yerine gelecek ve sancı geçecektir.
Bak böyle bir tedavide varmış, denemdiyseniz.
Kişi sırt üstü yatırılır. Göbek çevresi, sıcak sabunlusu ile ovulur. Sonra şahadetparmağı ve ortaparmak göbek deliğine sokulup, 3 defa döndürülür. Sonra, bir adet çiğ yumurtanın akına, 1 kahve kaşığı kına konup, bulamaç yapılır. Göbeğin üstüne sürülür. 1 saat sonra alınıp, sabunlu suyla yıkanır.
Yüksek bir yere asıl ayaklarını dizlerinden topla. ya da birisi göbeğini çeksin. Nasıl yapılması gerektiğini biliyo musun?
Evet duydum ben.
Ancak çok eski bir metod la düzeldiğine de şahit oldum.
Sürekli bir karın ağrısı var değil mi?
Çok ağrı sancı falan yapar o bardak mı ne koyuyorlardı öyle bir şey
Onların mk ben o yemini boşa mı etmiş tövbe sövecem şimdi gece gece bir parça ekmek al 3 4 tane kibrit batır göbek deliğinin üzerine koy ve kim varsa yaksın sonra da su bardağı kapatsın üzerine bardak ısındıkça vakum etkisi ile göbeğini yukarı çekecektir, 3 5 dk bekletip sonra onu sert bir şekilde hızlıca biri çeksin
Cevap
2Cevap
Cok kotu biseyya ben kucukken olmustu anlamamistik ozmn biri demisti beni ayaklarimdan tutup sallamisti falan :D ama agrisi cok fenaa
Barfiks çek
duydum ama yasamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar