Bir de kaç günde geliyor? Benim 27 günde bir. 4-5 gün falan sürüyor.
Bunları konusacağım kimse yok yazın kızlar merak ettim.
Bunları konusacağım kimse yok yazın kızlar merak ettim.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
30 günde falan oluyor bir hafta sürüyor
takvim tutmuyorum, 6. hissim kuvvetlidir :D
Ya bende öyle yapıyodum eskiden. Şimdi android uygulaması buldum. Bildirim geliyo regliniz 2 güne gelecek diye heves ettim bende. Baya tutuyo da :D
biliyorum o uygulamayı :D benimki de ayrı bir heycan ne zaman gelceği belli olmuyor :D
https://i.hizliresim.com/yMl8Bj.png
:D :D :D yaa ben hiç yorumlara bakmamıştım koptum yeminlen :D eig seçeyim dur gece gece gülerken yataktan düsüyodum
Hahaa :D teşekkürler :)
Tam 28 günde bir ve tam 6 gün. Hiç şaşamıyor yavrum! :D
Çok sağlıklısınız hanfendi :D
Yok be, doğum kontrol hapı sağolsun! Keşke kendinden böyle düzenli olsa! :D
Ben takip etmiyorum surpriz oluyo benim icin :D bir gece oncesinden hafif agrilar olunca anliyorum zaten biseyler olacagni :d
Evet çünkü çok düzensiz daha hic duzenli olmadi bir ay oluyorum bir ay olmuyorum sonra 3 ay olmuyorum hep gecikiyor ama dort gun suruyor tutuyorum
Doktora gittin mi bir sey yoktur insallah
her ay uc gun oncesine gidiorum aklimda tutuyorum ve hep ongun oluyorum hic kacirmadim :)
aslında tutmuyorum ne önemi var yanında her zaman ped bulundur bir sorun çıkmaz :)
Ben eskiden takvim tutmuyordum ama şu gün olur diyordum pat diye o gün oluyodu insan kendini biliyo işte. Şimdi niyeyse takvim tutasım geldi :D
Canın istiyosa tut senin için daha faydalı olur mesela denize giricen bir süprizle karşılaşmak istemessin o zöman tut
Aynen o durumlar icin iyi
Regl tabiki takip ediyorum. 1 hafta sürüyor benimde
28 en geç 29 günde 5 gün.
28 günde 1. 5 gün.
1,5 mu ciddi misin?
5 gün tamam. O noktayı niye virgül olarak algıladıysam ahahha
28 günde bir. 5-6 gün sürüyor.
39 42 gün de bir
Aaa şaşırdım valla doktora gittin mi bacım
Hayır. Ailemde böyle. Bir Ben değilim.
Şanslısın o zaman :D
Evet. :D