Düzenli olarak hergün rüya görüyorumm..:)ama öyle böyle değil.Sabah kalktığımda kendimi maratona katılmış gibi hissediyorum..bide en uzun rüya 10 sn. derler:)
.
.
başlığı okur okumaz aman allahım beni anlatıyor sanki dedim. türlü türlü rüyalar görüyorum. 1 saat uykuya dalsam rüyasız uyanmıyorum. bazıları acaip saçma oluyor. uyandığımda hayretlerde kalıyorum. hayatımda hiç görmediğim insanlar oluyor bazen. gördüğüm rüyalardan milyon tane film üretilir. sırf bunun için psikolga gitmeyi düşünüyorum :/ ayrıca dediğin gibi insanlar uyur dinlenir bende öyle birşey yok. uyandığımda kafam karman çorman, düşüncelerle dolu oluyor. dinlenmiş hissetmiyorum kendimi. rüyasız uyku istiyorum ya :/
Bir gün neyi çok fazla düşünsem, o günün gecesi illa ki onu rüyamda görürüm.
Biliyorum.
Bende öyle her gece en az 4,5 rüya mutlaka görürüm mesela dün geceki rüyalarımdn bazırları helikopter bizim evin çok yakınından geçrmiş böyle terasla aynı hizada hemen hemen, sevdiğim kız karşımda başka çocuğu öpüyor :(, dershaneye geç kalıyorum diğer 2 si aklımda değil ama bazen öyle rüyalarım olurki ömür oyu unutmam var öyle birkaç tane hatta sevdiğim kızda rüyamda bir keresinde bende seni seviyorum demişti o rüyayı gününü saatini herşeyini günlüğüme yazdım :)
onsuz ben nefes alamam, buralar da hiç uyuyamam, tek başıma yalnız göremem :((
emrah mod on :D
yoo gayet rahatım
Cevap
11Cevap
rüya görmekten değil görememekten muzdarip birisi olarak keşke her gün değişik değişik rüyalar görsem . görüyorum da hafızamda mı sorun var bilmiyorum ki hiç sabah kalktığımda ben şu rüyayı gördüm diyemiyorum. işin sırrını açıklayın bende göreyim.
Ben rüyamda ve sonrasi , ben kosuyordum arkamca canavarlar ne bileyim yaratik gibiseyler yakalamaya calisiyordu neyse yakaladilar ve kalktim yatakdan bende sevindim puf rüyaymis ama hala rüyadaymisim, neyse kalktim yatakdan yurudum aynanin karsisina tak diye birde yatagimdan uyandim telas icinde. Bence bu ruyada ruya gormek gibi bir sey
benim rüyalarım film gibidir.. ıstedıgım zaman ucabılıyorum o cok hos oluyor . kosup kosup bı zıplıyorum pırrrrr bulutlaraaa...
Abuk subuk rüyalar görüyorum ama yorulma olmuyor bende
Şimdi ondan bahsediyordum oldukça yorucu birşey ama seviyorum.
bende çok sık rüya görüyorum ya sabah kalkınca basım ağrıyo dinlenemiyorummm
devamlı birileri tarafından ısırılıyorum :) köpek ve yılanlardan çok çektim rüyalarımda:D
bende sinyal yok herzaman göremiyorum uydu alıcısı alacağım iyi çekmiyor görüntü karıncalı
rüya görmediğim günyok buna care bilen varmı?artık rüya görmek istemiyorum
Ben hiç rüya görmüyorum görsem bile gördüğümü bile hatırlamıyorum.
benimkiler dizi filim gibi
Rüyanda amelelik mi yaptırıyorlar sana . . .
3 aydır gormuyorum nedense
Evet var ben :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar