- +1 yıl
Ben cok çektim bundan iki hafta atağa kalkamadim memelerden sebep sonra bitkisel ilaçlarda giderdim kalktım ayağa cok acı duydum inanılmaz, şu an sorun yok ama tam geçmediğini biliyorum arada ufaktan kanama oluyor bakalım nereye kadar boyle gidecek ameliyatta kesin çözüm degil tekrarlıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
geçmiş olsun zor bir hastalık
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
gidin doktora ilacı neyse için yada sürün kardeşim
..alternatif çözümler yüzünden iyileşemeyen hatta beter olan daha çok :(011 Yorumla- +1 yıl
Gtimeyin diyen yok zaten.Herkesin kişisel özgürlüğü.
- +1 yıl
benim demek istediğim ;
internetten 3 kaşık şunu kat 5 kaşık bunu kat iç sür derken nasıl içiniz rahat olabiliyor..herkesin bünyesi farklı cildi farklı .. bir muayene etmeden değerlerini bilmeden yok bilmen ne otu yok keçiboynuzu reçetesi verilmesi garip değil mi..ya dediğin şeyler içene sürene ters etki yaparsa..onarılmaz sorunlar çıkarırsa? - +1 yıl
Ben içine onu katın bunu katın demedim...Bu önerdiğim şeylerde hiç bir şeye zararı yok..Kullanan kullanır kullanmayan gider doktora.Sadece yapılan karşımın 1 er kaşık yenileceğini söyledim.Kimseye böyle böyle katarak karışım yapınız demedim.Azcık eleştirirken sadece işinize gelen bölümü okuyarak yüklenme yapmayınız lütfen..Senin eşeğin erkek olsun hadi iyi günler..
- +1 yıl
:))) ouwwww
aktarımız çok sert.. sakin lütfen expertim..haftanın başı daha..ortasında atarlanırız.
saygılar. - +1 yıl
Bak işte diyecek laf bulamayıp...Yakıştırma sıfatı kullanan birisin..Ben ne aktarım nede doktor.
- +1 yıl
pofff..
ironi sadece..bende laf bitmez..sadece kavga istemiyorum..atarlanmasan fikrimi söylerdim..saygılar (2) - +1 yıl
Atarlan bende de laf çok uzar gider sorun değil...Burdayım istediğin kadar
- +1 yıl
ben almayayım..sen keçiboynuzu kaynatmaya devam et expertim ..saygılar (3)
- +1 yıl
İşte yine cınbızla bişeyi içinden çekip iğneleme yapma çabası...O pekmezin içinde sadece keçibonuzu yok...Neyse cahilliğine veriyorum...
- +1 yıl
cahilliğime ?
tamam konuşacak bişey kalmadı..karşılıklı susalım olur mu? teşekkürler. - +1 yıl
Ben susman soru benim sorum.Ancak sen o kadar beyinlisinki benim sorumda keçiboynuzunu kaynatın dediğimi sanarak yorum yapacak kadar.
Her 3 erkekten 1 inde her 2 kadından 1 inde (Doğumdan sonra özellikle oluyor) var.
Buda ordalama her 2 kişiden 1 inde var demek.00 Yorumla- +1 yıl
bizim millette ne çekiyosa hep kıçından çekiyor arkadaş O.o
00 Yorumla - +1 yıl
Şükür yok öyle bir rahatszılığım ama akrabalarda bulunuyor eczanede bir sürü ilaç var kesin çözüm yazıyor aktardan daha garnati bence
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
bende var basur.patlıcanı közleyip koymak iyi geliyor.bir teyzeden öğrenmiştik.
00 Yorumla buz uygulaması iyi gelir
00 Yorumlabuz uygulaması iyi gelir
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
bende iç basur var ne önerirsiniz ?
01 Yorumla- +1 yıl
Bakınız bu söylediğim doğal ilaçları kullanırsan.Ağrın sızın sancın kalma.Tuvalet düzene girer.Heleki bu pekmezi sabahları bir tatlı kaşığı yersen...kabızlık sorunun kalmaz ama sürekli yerende cırcır yapar onun ayarını sen yapacaksın...Kesin çözüm olma ama ağrılarından o dayanılmaz sancılardan kurtulabilirsin...
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar