bir hafta önce dr. gittim tüylenme nedeniyle ve bana aldactone isimli bir hipertansiyon ilacı verdi. içini okuduğumda tereddüte düştüm ama yinede kullandım. kullanmaya başladıktan sonra sindirim sisteminde problem yaşadım (tuvalete çıkma sorunu) bu nedenle sorun yaşadığım zaman kullandığım bekunis isimli ilacı kullandım ( düzenli kullanılan bir ilaç değil. sadece 1 kere kullandım) kafama takılan sorun
1-tedavim bitene kadar buna katlanmalımıyım yoksa doktorum ilacı değiştirmesini istemeli miyim?
2 - aldactone yanında haftada bir de olsa bekunis ilacını kullanmam tedavimi sekteye uğratır mı?
3-bu ilacın tüylenme yaptığını yazıyor içeriğinde bense tüylenme karşıtı olrak kullanıyorum kafam çok karıştı bu konuda. aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olanlardan yardım istiyorum.
çok uzattım biliyorum. cvplarınız için şimdiden teşkkürler.
1-tedavim bitene kadar buna katlanmalımıyım yoksa doktorum ilacı değiştirmesini istemeli miyim?
2 - aldactone yanında haftada bir de olsa bekunis ilacını kullanmam tedavimi sekteye uğratır mı?
3-bu ilacın tüylenme yaptığını yazıyor içeriğinde bense tüylenme karşıtı olrak kullanıyorum kafam çok karıştı bu konuda. aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olanlardan yardım istiyorum.
çok uzattım biliyorum. cvplarınız için şimdiden teşkkürler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tüylenme yapmıyor canım yüklenmeyi azaltıyor yanlış bilgi
google a yaz
bu kadar uzun bir soruya cevap verebileceğimi sanmıyorum:) bence sende tam okumamışsındır. uzun biraz
başlığı okudum bir tek kimse de cevap yazmayınca üzülme diye yazıyım didim
:) sagol ya züğürt tesellisi misin sen?
google a yaz biiiiiii?
sorunun hepsini kopyaladım Google a buraya yönlendirmekten başka cevap veremedi:) bak aldactone ilacı Google amcaya sorsam ne olacak ilaç prospektüsünde ne yazıyorsa aynısını vericek bana bende ondan var almiyim benim derdim başka bir ilaçla birlikte kullanmakta
veren dr ye sor
öyle yapıcam da üşeniyorum şimdi bida ona gitmeye zaten ilaç bitince gidicem şurda 10 gün falan kaldı.