Eski erkek arkadaşım yüzünden doktor kelimesi duyunca tüğlerim diken diken oluyor hastaneye gitmemek için deveye hendek atlatıyorum sanki kasıntı kelimesi onlar için lugata girmiş :))
Cevabın nedir?
+1 yılher meslekte bu tarz insanlar vardır sanırım. avukatlarda da bu büyük egoya sahip insan sayısı en fazla olan mesleklerdendir herhalde. hukuk bürosu bizim karşı daire mesela adam merdivende görse selam vermiyor. ama şekeri bitince istemeyi biliyor, bize ihtiyacı yokken sümüğünü bile atmaz mesela bize bi artist hareketler falan. sadece doktor, avukat, mühendis olayı da değil bu yani her meslekte vardır böyle insan zaten.
doktora pek hürmet edildiğini sanımıyorum ya açıkçası ben ayrıca. sanmamaktan ziyade görmüyorum da. bu saygı gösterme takdir etme sadece öğrencilikte oluyor bence. vay be tıp okuyo denir okurken ama hastanedeki uzman olmayan doktora "dandik" pratisyen derler. ulan tıp okuyo diye taktir ettiğin insan o dandiğin rütbesine ulaşmak için 6 sene uğraşıyor.
sırada beklemekten tepesi atınca kapıyı açıp doktora bağıranlar, ameliyatta hastası ölünce doktoru da yanına gönderenler, yakını hastalanınca tepesi atıp doktor döven bi sürü insan var.
ayrıca bütün cevaplarda da ne kadar kalın kitaplar okuduğunuzdan dem vurmuşsun. bi ezilmişlik olmuş herhalde eski erkek arkadaşınlayken11 Yorumla
Soran+1 yılYok bende eziklik yok ama onda baya bir oluyordu ciddi anlamda ben özgüvenimi başka insanların ezmeye çalışarak , kişi ve karakterler ve dediğim gibi meslekler üstünden prim yapmaya çalışan bir insan olmadığım için eziklik kelimesi dahi yanımdan geçmiyor ama teşekkür ederim yine de yorum için...Ayrıca, doktorları ölüm veya çeşitli şeylerle suçlayıp , doktor veya kim olursa olsun bir şeye emek harcamış fakat sonucu istediği gitmemiş bir şeyi şiddete baş vurmak İNSANLARIN işi değil...
En İyi Cevaplar
+1 yılbu soruyla günlük hayatımda çok karşılaşıyorum daha 2 yıldır bu tatlı eziyeti çekmem rağmen
önce soruyu soranın yüzüne bakıyorum, ne amaçla sorduğunu anlamaya çalışıyorum
alaycı bir ifade mi var yoksa gerçekten bu konuda bilgi almak istediğine dair ciddi bir ifade mi ?
eğer gerçekten ciddi bir havası olduğunu sezersem
başlıyorum anlatmaya
ve inan sözüm bittiğinde
tek kelime edemiyor
yorumlarına baktım ne amaçla sorduğunu anlamak için
resmen bizi aşağılamışsın hakaret etmişsin
ben mod olduğum halde silmeyeceğim konu benimle de ilgili olduğundan dolayı
ayrıca şaşkınım çoğu arkadaşın da senin gibi düşünmesine
sanırım bu ve benzeri haberler sizin için bişey ifade etmiyor
link
sanırım sizlerin mutluluğu için, daha sağlıklı yaşaması için günde 3-4 saat uyuyan ben ve benim gibiler bişey ifade etmiyoruz
kolay gelsin..49 Yorumla- +1 yıl
Merak ediyorum? Aşşalayıcı onca mesaj varken... Kişilere karakterlere cinsiyetlere karşı. ''ben mod olduğum halde silmeyeceğim konu benimle de ilgili olduğundan dolayı''. Özgüvenin arkasında ne var? 3 harf tek kelime Mod lukmu ?
- +1 yıl
cevabımda dikkatini çeken yer bu mu ?:)
neyse açıklayayım
bana verilen bilgiye göre
''Cevap veren, soru soran, ya da yorum yapan KizlarSoruyor.com üyelerini kişisel olarak
hedef alan ve kişisel saldırı, taciz, hakaret içeren paylaşımları KABA sebebiyle
kaldırabilirsin.'' deniyor
ayrıca başka aşağılayıcı mesaj gözüne çarparsa kendin de şikayet edebilirsin zaten..
başka sorun ?
Soran+1 yılBakın bunu genel anlamda sordum çok iyi işinin ehli gerçekden bu sevecenlikle yardım severliğiyle bu işi yapanlar var fakat bu işi bir araç olarak kullananlarda var ben genelliyorum çünkü bu genellemeye yönelik çok insan gördüm Benim ailemde de bu mesleği hakikatiyle yapan insan çok var, ama bunu bir böbürlenme aracı olarak kullanan çok insan var özellikle pretisyen ve intern dediğiniz eğitim gören arkadaşlarımız arasında bence yanlış...
- +1 yıl
canım kardeşim
her meslekte çürükler olacaktır
doğanın kanunu bu
ama şunu bil ki çok zor bi meslek
bak bugün yaklaşık 80 sayfa not verdiler elime :)
bunu askerde olan birinin sevgilisiyle ilişkisine benzetebiliriz
burda öfke kontrolünü iyi ayarlayanlar da oluyor ve bu doktorlar seviliyor
kimisi de ayarlayamıyor ve tepki olarak ya işi bırakıyor ya da garip garip hareketlerde bulunuyor
işin özü bu.. - +1 yıl
Teşekkür ederim.
Soran+1 yılÖncelikle kolay gelsin, ben öfke kontrolünden bahsetmiyorum kişilkden bahsediyorum bu mesleği araç olarak kullanan ve bununla böbürlenen çok insan var bu yanlış ben bunu sevmiyorum ve kınıyorum. Bu tür insanlar 5 dalda tusa girip kazansa Prof olsa boş karakter kof çünkü... anlatabildim mi ben bu mesleğe saygı duyduğum için bu soruyu yazdım...
- +1 yıl
bunları iki gün hastanesiz bırakacaksın akıllanacaklar :P tayyip amcanın getirdiği etiyopyalı kenyalı doktorlarla takılsınlar
Soran+1 yıl:))
+1 yıldoktordan, pilottan çok daha vasıfsız olan ilaç mümessilleri ve bi de bunların yöneticileri vardır ki havaları doktoru pilotu sollar geçer. altlarında şirket arabası ellerinde blackberryleri laptopları, gözlerinde markalı güneş gözlükleri, takım elbise kravat.. burun ve baş dik.. etrafa küçümser bakışlarr falan filan.. böğğ geldi..
tabii bu arkadaşların havaları doktor eczacılara pek sökmez pısstt der sönerler :D
arkadaşım bu arada 'TÜĞ' değil 'TÜY' (pardon hastalıklıyım bu konuda kabul))02 Yorumla- +1 yıl
evet genelde öyle olur :) öğretmeni de işletmecisi de muhasebecisi de sosyoloğu da iş bulamaz ilaç firmalarına koşar :D büyük kurtarıcıdır, gereksiz havalıdır :D
Evet ya haklısın.. Doktor Kadın&Erkekler çok havalı oluyorlar :S Devlet hastanelerinde çok karşılaştım üstelik hastaları da azarlıyorlar :S Kdın doktorlardan nefret edıyorum havalı manyaklar ne sanıyolarsa kendılerını:S
02 Yorumla
Soran+1 yılAman yüzlerine baksan sokakta yüzlerine bakılmaz tek hava bascakları yerde bastıkları kadar basıyorlar havayı ama kimyalarını çözüm ben artık onların ;) :))
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirileri doktorlar hayat kurtarıyor demişler tamam kurtarıyor ama sırf para kazanmak için organ nakillerinde sıraya göre değilde paraya göre işlem yapılan yerde Türkiye ne yazıkki doktorlar yakınlarına ya da para karşılığı sırada bekleyene değilde onlara gönüllülerin verdiği organları bile satabiliyor.Birde kalkıp konuşuyorlar ya öncelikle ister 6 yıl ister 10 yıl oku farketmez adam olun.İşini hakkıyla yapana lafım yok ama kendini kral gözüyle gören her doktor ya da sağlık personeli gün gelir devran döner ;)
amaç hayat kurtarmaksa bir nevi mğhendis ve mimarlarda yapı inşa ederek insanlara barınma yerleri sağlıyorlar onlarda işlerini kontrol etmeden ya da para karşılığı kaçak veya malzemeden çalanlara göz yumduklarında binlerce hatta deprem anında yüzbinlerce insan hayatına veda ediyor.
Eğer şimdi sizler halen onlarca kitap okuyor egolarının olması normal diyorsanız o zaman her okuyan mesleğini yaparken karşısındakini küçümseyerek yapsın ama sonucunda hep yara alacak olan insan olsun.Yok böyle bir dünya herkes işini adam gibi yapacakki okuduğu yıllar, kitaplar bir işe yarasın.21 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir açıklama...
+1 yılkesinlikle haklısın neden mi işte nedenleri?
1-6 yıl üni okuyorlar biz mühendis olarak hazırlık+4 yıl eder 5yıl
2-işlerini birçoğu tamamen para olarak algılıyor ve hasta ya da yakınlarına hiç saygı göstermiyorlar.
3-doktorları bırak hastanede görev yapan hemşireler bile kendilerini prenses gibi görüyorlar.
4-Gerçekten ne olursa olsun bir insan işini gerektiği gibi en iyi şekilde yapmalıdır.Gurur havalanma küçümseme olmadan
Öncelikle ne olursan ol adam ol karşındakini hor görme ister senden daha alt mevkide isterse işsiz olsun insanlara karşı gösterilen davranışlar mesleğine göre değişik şekiller almamalıdır.23 Yorumla
Soran+1 yılişte budur tebrik ederim ;)
- +1 yıl
teşekkürler :))
ama gerçekten çoğunluk bu şekilde sağlık personelleri olarak
Soran+1 yılSon derece katılıyorum...
lütfen bu insanlar ömürlerinin yarısını okumakla geçirmişler, hayatıımızı kurtaracak olan kutsal mesleklerini icra ediyorlar. her gün hasta insanlara şifa dagıtıyorlar. ülkemizde önemli roleri olan bu kamu yararına faydası olan elleri öpülesi insanları bu açıdan yaklaşarak eleştirmeyin... mesleğini icra eden insanlar için bu şekilde karalama suçlamasında bulunamassın. yarın bir gün kaza geçirirsen allah göstermesin 112 acili aradığın zaman ilk yardımına bu insanlardan bir tanesi koşacak o zaman da aynı ukala kelimeleri sarf edebilcekmisin...!
34 Yorumla
Soran+1 yılBen hastanelerde çok vakit geçirdim babamın rahatsızlığı nedeniyle emin ol senin bilmediğin çok şey biliyorum mesela geceleri nöbete kalan doktor (asistan) hastanın yemek hortumu tıkanmıştır mideye sarkıtılan bunun değişmesi gerekir ama doktor bey içerde internetin başında keyfini bozuğun için sana dünyanın lafını söylermişçesine bakar daha çok anlatırım istersen bence sen hep özel hastanelere gidiyorsun birde devleti dener misin rica etsem?
- +1 yıl
yazarsın dilekçeni çekersin videoya gönderirsin sağlık bakanlığına. gün içinde çıkarsın başhekime video'nu gösterip dilekçeni sunar ve o terbiyesizliği yapan insanı rezil edersin. yalnız burada elinin altındaki klavyenin vermiş olduğu rahatlıkla önüne gelen mesleğe veya şahıslara çamur atamazsın. tam da bu yazının üzerine devlet h. geldim kardeşimi götürdüm ve bu tarz olumsuzlukla karşılaşmadım insanları karalamak ne kadar kolay değilmi sizin için..
Soran+1 yılBen kimsenin ekmeğiyle oynamam onu insanların vicdanına bırakırım, ben genelde gördüğümü söylüyorum , kimseyi de boş yere karalamam yapım da yok, gereksiz ve boş yere de konuşmam nefesim çok değerlidir. Ben bunu türkiyenin en iyi üniv. hastanelerinde birinde yaşadım. Çok iyi doktorlarda vardı yok demiyorum zaten ama yeni jenerasyon kötü gördüğümü söylüyorum, bunu hava aracı olarak kullanıyorlar bu YANLIŞ diyorum yaptığın mesleki başarılar hava yapsın onlar konuşsuun sen konuşup hava yapma...
bu soruyu sormak için önce türkiyenin en iyi liselerinden birinden derece ile mezun olacaksın.sonra ilk bine gireceksin öss'de. sonra 6 yıl okuyacaksın. sonra 4 yıl uzmanlık okuyacaksın. sonra insan hayatı kurtaracaksın.
en sonunda da egodan bahsedeceksin...37 Yorumla
Soran+1 yılBu dediklerini ilk başta benim abim yaptı ama ego nedir bilmez bu o büyük egonun sahibi olabilmek ve senden yardım bekleyen insanları hor görmek için mazaret değildir beyefendi, sen severek ve istiyerek bu bölümü seçtin silah zoruyla değil ayrıca saygı hakedilmez kazanılır iyilik ve hoşgörü bunun en kolay yoludur, tavsiye ederim her sorunu çözüyor ;-)
Soran+1 yılBenim abim istisnalardan türüne nadir rastlanıyor ama nadir rastlanan kasıntı olanları olmalı mesele bu...
- +1 yıl
şuan bunu yazdığıma çok şaşırıyorum ilk defa düzgün, doğru ve mantıklı bişiy söyleyebilmişsin :D
- +1 yıl
ahahahahha aşkta mantık olmaz kardeşim ondan bence :))
Soran+1 yılBu da güzel yaptığın işi severek yapman ;-)
Mesleği okadar teferruatlı olan herkesin olabileceği birşey. Kolay değil sadece okulda okuduklarını varsaysan bile saygı duymak gerekir ki hayatları boyunca çalışmak,araştırmak durumundalar. Bu da heeeytt yavrum ben neler gördüm geçirdim tavrı oluşturuyor zannederim.
32 Yorumla
Soran+1 yılBence insanlar onları bu hale gtiriyor ben erkek ark yanına hastaneye gittiğim zaman aman Allahım o hemşireler bana seni parçalıycam gözüyle bakıyorlardı. İnsanları kişiliklerine göre değerlendiririm birileri birilerini fazla poh pohlarsa onlarında bir yerleri tavan yapıyor haliyle ;-) :)))
Sahsen kalp veya beyin cerrahi olsam benim egolarim daha siskinolurdu:))
Kendi hallerine birakcan bu tip insaanlarin mutevazi olmasini beklememek lazim
Hayat kurtariyorum kralim bn havalarinda olurlar:))210 Yorumla
Soran+1 yılHayatı Allah verir ve o tekrar sana bahşeder onlar kurtarmıyor sadece tespit ediyor acını azaltıyor veya tespitin gereği neyse tedavi uyguluyor ama iyileşirsin ama ölürsün o Allah kalmış, Allahdan ümit kesilmez lafı çok söylenen bir laftır tedavisi yanıt vermeyen hastalar için hani hayat kurtarmak , Hayatı Allah verir ve o alır aracılar ise acıları azalmaya yardımcıdır...
- +1 yıl
Sacmaladiginin farkinda misin suan butun tip dunyasina hakaret ediyorsun
Cani verende alanda allahtir ama bilimde insani kaderiyle basbasa birakmamak icin cabaliyor
En basidinden fitik ameliyatina bak bundan 10 yil once insani ortadan ikiye ayiriyorlardi aylarca dikis yara aci, simdi bi igneyle gieip ordan aliyorlar aksamina taburcusun
Allaha inancimiz sonsuz ama tibbi unutmamak gerek
Soran+1 yılTıbbı ilimi bilimi göz ardı eden yok , ama hayat kurtarmak kelimesi yanlış biticek bir hayat varsa o biter onu kimse kurtaramaz , ilim adamları kurtarılabilicek hayatlara yardımcı oluyorlar demek istediğim bu...
Soran+1 yılBen bişe yapsınlar demedim ay deliricem sadece o hayat kurtarmak tabirini yanlış buluyorum o kadar.. ;-)
- +1 yıl
Sıkıştırmayın soru soranı daha fazla, kıvıra kıvıra bir hal oldu :)) Bir doktorlardan dem vuruyor, bir kendinin herşeyi bildiğini iddia ediyor; şimdi de nereye kıvırsam diyip imana geldi... Bu gereksiz soruyu sormakla birçok kişiden tepki aldığını görüyorum. Umarım biraz olsun saçmaladığının farkına varmışsındır ey soran...
Rumuz: Verimsiz ukala :))
Soran+1 yılHiçte saçmalamadım sephia ve cevaplayan 1. yarası olan gocunur ve üstüne alınır bu soruyu, 2. de bunlar gerçekler ve gerçekler acıdır sizin gibileri de acıtıyor işte bütün mesele bu...
- +1 yıl
"Hiçte " diye bir sözcük Türkçe'de maalesef yer almıyor pek değerli (!) soran kişi. Herşeyi bilen , hukuk kitaplarını yalayıp yuttuğunu iddia eden ve asla saçmalamayan bir insanın "hiçte" yerine "hiç de" yazımının doğru olduğunu bilmesi ve bağlaçları doğru kullanması gerekirdi. Dolayısıyla laf dönüp dolaşıp beni ilk yorumumda haklı çıkarıyor. :)) Yazık...
Soran+1 yıl1. Burası benim özgür sınırlarım istediğim gibi yazarım da konuşurum da belli çerçeveler doğrultusunda... 2. Anladığım kadarıyla birilerinin kuyruğuna fena basmışım ama huyumdur, yapacak birşey yok. 3. Bana imla dersleri veren türk dil kurumun asilzade üyesi önce ünlem işaretinin nerelerde kullanıldığını iyice bir öğren sonra gel bana ahkam kes... ;-) cevaplayan :D
Kedi eremediği ciğere mundar dermiş gibi bir laf vardı yanlış anımsamıyorsam... :))
Doktorları öyle algılaman çok normal; sen daha Türçe'yi bile doğru düzgün öğrenememişken (Bkz. Tüğ) adamların koskoca tıp literatürünü yalayıp yutmuş olmaları sende böyle bir egosal sanrıya yol açmış olabilir kanaatimce...42 Yorumla
Soran+1 yılDikkat ederek yazıyorum yazamyanları da uyarıyorum noldu tanıdık mısınız yoksa?
+1 yılyahu adam-kadın 10 yıl okumuş bitirmiş hava yapmasında ne yapsın haklı valla ben olsam bende yaparım :)
22 Yorumla
Soran+1 yılValla hava yapcağı kişisine göre değişir bende 3 dil biliyorum iyi bir mevkideyim hava civa yok bence bu kompleksden ileri gelio canım ;)
- +1 yıl
orasını ben bilmem ben olsam dil mil dinlemez yapardım 10 yıl yani :D
Eeeee ne de olsa onlar doktor
en iyi meslege sahipler
en cok okulu onlar okuyorlar
egolarida en fazla onlarin oluyor :)))19 Yorumla
Soran+1 yılSenin bu lafların aklıma çok klişe bir lafı sözü getirdi demek ki herkes okumakla adam olamıyor, kimileri bunu adamdan sayılsın diye yapıyor kjimileri ise sevdiği ve gerçekden yardım etmek için helal olsun ne iyi doktor tam insan dedirticek kadar güzel icra ediyor bu mesleği ama neden günümüzde egosu büyük olanları çok daha fazla...
Soran+1 yılErkekler bölümünde olduğum ne kadar da belli akıllarının nerelerinde olduğunu bir kere daha gösterdin, tebrik...
Soran+1 yılSen neyi kasteddin açıkca söylebilicek misin?
Soran+1 yılBen insanları seviyorum ama adı insan olanları değil kendi insan olanları bazı insanlar hayvanlardan bile daha zararlı...
Soran+1 yılorası öyle tabi zaman önemli , akıp giden zamanı en iyi şekilde yaşamak ve değerlendirmek gerek...
Biz Tc. vatandaslarina kime olcak, sen orda hastalıkdan ölürken adam egolarını tatmin ediyor, Doktor olmak herseyde süper olmak demek degil bence.
Onların havalarını attıgı yerde seninde rüzgarın eser elbet :)20 Yorumlason 2-3 yıldır sadece doktorlarda değil, hastanede çalışan herkesde olum bir gelişme var. artık eskisi gibi değiller. başlarında bir çoban var.
04 Yorumla- +1 yıl
kurtlardan korkmamıza gerek kalmadı o zaman ne güzel :)
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
çok mu hoşuna gitti @Soran ?:)
Soran+1 yılevet kendini evrenin hakimi gibi hastanenin hakimi zanneden grup var onlar adına çok sevindim, cevaplayan...
Neden ,benim gördüğüm doktorlar gayet mütevazı ve güler yüzlü insanlardı .
Eskı erkek arkadasın doktormuydu bu onun kişiliğiyle ilgılı olmalı13 Yorumla
Soran+1 yılO kişilkte doktorluğu bir araç olarak kullanan çok kişi görüyorum ark çevremde de var bence de kişilik ve yetiştirilme tarzı ile de alakalı...
Soran+1 yılaynen...
+1 yılSadece doktorlardan korkman bir açıdan güzel. Ya daha büyük genellemelere baksaydın hayata ?
Her erkekten uzak durmaya çalışırdın.02 Yorumla
Soran+1 yılSen merak etme onunda iyisini kötüsünü anlayabilicek yaş ve kapasiteye sahibim şükür ki... Yaşı geçmiş fiziği olgunlaşıp zihni yerinde sayanlara söyleyebilirsin bunu , tavsiye için yine de teşekkür ederim...
- +1 yıl
Güzel.
... O kitapları sen okusaydın,muayene öncesi hastalara el öptürürdün !
212 Yorumla
Soran+1 yılBende hukuk kitapları okudum tıp kitaplarının iki katı ama kimseye el öptürmek niyetinde değilim... ;)
Soran+1 yılaman aman kalsın :D
Soran+1 yılBeni korkmam Allah'dan başka hiç birşeyden...
Soran+1 yılNiye titriyim sebepsiz sıtmaya tutulma gibi bir problemim yok şükür ki - elektrik akımı da geçmiyor oturduğum yerden no problema :D
rahat olun onlarında saltanat dönemi sona eriyor mezun sayısı artıyor onlarada bir çğretmen mühendis maaşı kadar alacak i,nşallah yakında onlarda memur olduklarını anlayacak...
21 Yorumlagenelleme yapmak yanlış.senin eski sevgilin böyle diye tüm doktorlar böyledir tabirini kullanman yanlış.
11 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapmak neden yanlış olsun ki , hayatı genellemeler düzenliyor, kurunun yanında yaş yanmasa kim - yanlışın yanlış olduğunu kim anlayacak...
bi arkadasım ıcın estetıkcılerı dolasmıstık cok tatlı oluyolar paradan mıdır nedır:D
00 Yorumlaasıl hemşireler .
doktorlardan daha üst düzeydeler sankii
hepsinin canı cehenneme :p01 Yorumla- Sağlık konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılPılotları tanımıyorsun..
13 Yorumla
Soran+1 yılTanıyorum onlarda ayrı bir artist onların havası gökyüzünde benim karasularımda geçerli değil asker sevmem ben ;)
- +1 yıl
doktor sevmıyosun pılot sevmıyon asker sevmıyon..
Çycı Rustemı dene..
Soran+1 yılMütevazi olsun rüstem olsun :)
o kadar emeğe uğraşa ego olmazsa olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılolur olur olanların ne eksiği var onlarda fazlasıyla okuyor...
Bu sorunun flört kategorisiyle ne ilgisi var?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnyargı bence ;).
26 Yorumla
Soran+1 yılBen genel konuşuyorum ön yargı değil bizzat 3 sene çıktığım insan bile öyleydi ama tekmeyi yiyince sönmüştür havasıı :))
Cevap sahibi+1 yılİyi de benim çok sevdiğim şu an doktor olan arkadaşım var. Havasını falan da görmedim :).
Soran+1 yılBurda genelden bahsediyoruz canım GENELL :))
Cevap sahibi+1 yılGENEL konuşuyorum. Fikrin sadece önyargı. Başka bir şey değil. Bense GENELlikle doktorlarla pek iyi anlaşırım. Odalarında sohbet ederim. Bu senin GENEL önyargın.
Soran+1 yılBende genelde iyi anlaşırım hatta çok doktor arkadaşım var, ama hepsi de çok şeker insanlardır, sanırım yapım gereği kasıntı insanları sevmiyorum özellikle bir şeyin altına sığınıp buna güvenerek hava atanları... Gittiğim her yerde ve her ortam da çok sevilen biriyim çünkü içten ve doğalım, Önyargı yok bende öyle olsa bir doktorla çıkmazdım , ayrılma nedenimde insanlara karşı kaba tavırları oldu zaten güçsüzün yanındayım her zaman...
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam