AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Sarımsak iyi gelir, yeni saç çıkarır mı bilmiyorum ama gürleştiriyor gerçekten
öncelikle doktora gitmeni öneririm bir hastalık olabilir üst yan farketmez
GANO NUN SABUNU VAR KULLAN HACI. Ama sıkıntı surada bırakınca tekrar dokuluyor heralde
kafasının üstü açılmış erkekleri çok itici buluyorum. şu bilim adamları çözüm bulsun, bıktım sağda solda saçları seyrelmiş erkek görmekten. şöyle gür saçlı erkekler çoğalsın
Bende böyle kendini beğenmiş kızlara hasta oluyorum. Sağa sola bakmazsan görmezsin canım benim saçların şimdiki hali bile seni mutlu eder sana haz verir bak bak zevk al o derece yani :)
kalsın aman aman
Niye çok mu var elinde ;)
hayır ama istesem elimde çok olur :)
Sarımsak sür. Olmadı dermatoloji bölümüne git şampuan yazsın saha
Sarımsak çözüm değil herkes aynı şeyi diretiyor. Dermatologlar bıkmış zaten her gelene biocxin ve silah arkadaşlarını yazıp göndermekten.
Ürün hakkında pek bilgim yok ama stres yapma, rahat ol. Hiç bir şeyi kafaya takma değmez çünkü.
Jolenin etkisi büyük, joleyi bırak bence.
Bırakırsam kalanlarda gider canımın içi onu denedim :)
Sarımsak şampuanı kullanıyor abim ve baya da memnun..
markası ne?
nivalis yazıyor kokusu olduğu da yazıyor üzerinde :)
hmm tşkrler
yanlış yazmışım kokusuz.. :)
rica ederim :)
Badem yağına sarımsak ezip haftada iki kere maske yapın.
Soğuğa yakın ılık suyla her gün mutlaka yıka.
Şampuan değil, Saf hacı şakir sabunla yıka
Saçını bol kurula yıkadıktan sonra
Bere şapka vs takma
Saçını kısa tut 5-6 ay..
Saçlarım seyrelmediği için pek bir firkim yok fakat badem yağı iyi gelir diyor 6. hissim :
ya da en kestirme ve etkili çözüm saç ekimi.
Ekimi kasımı geçelim diğer kalan 5 hissine de bir sorsak onlar ne diyor?
Hayatının geri kalanını kel olarak geçireceksin.
O hislerini aldır sen başına bela açmasın sülalede kel yok.
ay çok korktum
Saç ektir diyebilirim ya da bir kuaföre danışıp şampuan, serum vb. ürünler isteyebilirsin.
Çok yaratıcısın
Hiç iyilik yaramıyor size.
Standart bir cevap verdin. Sence bunlar benim ve ben gibi bu durumdan şikayetçi olanların aklına gelmemişmidir acaba?
İyi bakalım.
B12 kullan sampuanina cam terebenti karistir oyle kullan
Nerden bulucam çam derebentini ve en önemlisi kullandın mı?
Evet kullandim aktardan bulabilirsin sampuan da onereyim restorex ve bioblas iyi
Teşk ederiz bilinmeyen kız
Rica ederim
Genetikse eğer yapabileceğin bir şey yok. Bol bol fotoğraf çekil, hatıra kalsın :)
Şakacı çocuk
Adam akllı bir karara varırsan bilgim olsun dostum bende bioxin kullanıyorum atıyymı sence?
Tuttuğun kabahat 1 yıl kullandım ulan 1 tane tüy bile çıkmadı :D
çıkma değilde saç döküyomu?
benim ki bıoxcın genesıs miş :D b11 yağlı saçlar için diyor
aynen kanka benim de psikolojimi bozdu bu durum git gide yanlardan açılıyor ortalarda da dipler daha belirgin gözükmeye başladı
Ha işte bak sorun bu tam olarak
valla sinir bozucu bro
Valla iatedigin kadar pahali haplar yaglar shampuanlar kullan eger sac koklerinde sorun varsa belki gec belki azar azar ama o saclar dökulur
Cevap verenlerin çoğunu terslemişsin , nerdeyse bir dövmediğin kalmış...
Bu sinir , stresle ve agresifliğinle , yakında kel kalırsın...
Öylemi diyosun o zaman bir soruya bir de yorumlara bak derim. Ben yardımcı olabilecekler yazsın diyorum adam çıkmış saç ektir diyor. Kellik bir durum yok saçlarım böyleyken bile iyi ama ben eskisi gibi gürleşmesini istiyorum. Aptal aptal yöntemler fikirler sunuyolar. Sen olsan ne yaparsın?
Şahsen ben sorularıma olumlu ya da olumsuz cevap veren hiç kimseyi terslemedim ve terslememde, ayrca aptalca bulduğun yöntemler belkide yararlıdır? Bazen hiç ummadık yöntemler cilde, sağlığa, saça vs. çok iyi gelebiliyor...
Bu dediğini deneyip sonuç almış olsa eyv.. Saçma sapan cevaplar var bir tanesi sıfıra vurdur kazıt diyor l*n roberto carlos senelerdir kazatıyor adam yine kel. Bir tanesi sperm sür diyor kız arkadaşı önermiş. Alayı sarmısak badem yapı diyor bu zaten bilinen en basit şey. Ben yukarıda açıklama yazdım kel değilim saçlarım seyreldi tekrar gürleşmesi için ne yapabilirim diye.. Salladıkça salladılar. Sadece kendim için değil bu konu hakkında canı sıkılan diğer insanlar içinde bu soruyu sordum. Makara yapılır ama bu tarz konularda değil. Yoksa bende severim gırgır şamatayı. Doktora gitmeyi bende biliyorum gittim de gidiyorum da gidicem de. Ama burası topluma açık bir yer işte burada senin söylediğin o ummadığım yöntemler neler acaba diyerek sordum. Faydası dokunanlarda oldu sağolsunlar..
Biraz uzun oldu ama kusura bakma. Yanlış anlaşılmayalım. Uslubunca yanaşmayana uslubumca yanaşmam :)
Anladım :)
Vichy dercos yesil ve kirmizi seri kesinlikle cok etkili.
Bir rivayete göre sarımsağın iyi geldiği söylenir :)
Sen inanma öyle şeylere
valla hep kulaktan dolma bilgiler var. hiç biri bir işe yaramıyor. ektirmek en iyisi
Sağlam birkaç yöntem var. Ciddi ciddi sonuç alınmış. Ektirmek gibi bir düşüncem yok malesef. Deneyeceklerim de olmazsa kader dicez artık.
ben inanmıyorum açıkçası.
Umarım bir zaman sonra bende böyle demem :)
ne yaparsan yap fayda yok kardeş abimin kullanmadığı ilaç kalmadı ama fayda etmedi bende de aynı durum var ben takmıyorum yarısı gitti saçlarımın
Sarımsak mukemmel sonuc verir seyrelen yerlere surmen yeterli
Dökülme başladıysa saha durmaz. Kellik yolunda emin adımlarla ilerliyorsun
l*n oğlum şimdiki saçımla bile senin saçlara fark atarım. Ben tekrar gürleşsin diyorum kellikten bahsetmiyorum.
burada kuaförlük tecrübem konuşuyor. benim saçlarımı görmeden saçıma laf söyleme
Sende benimkileri görmedin berber arkadaş
boyleolur. com sitesinde saç bakımı ile birkaç bilgi okudum ve yazdıkları programı denedim. gözatmak isteyen olursa bakabilirler.
teşekkür ediyoruz paylaşımın için
Bence bu işlerin sonu sac ektirmeye gidiyor
Herşeyi yaparım onu yapmam diyeyim.
benim dusuncem de aynı bir kac marka denedim olmadı yalardan acılma var irsı olarak bende saclarımı uzattım 1.5 senedir aynı uzunlukta gencken tadını cıkartayım dedim
Irsi olması ayrı evet benim sülalede böyle bir sorun yok saçlarında hafif açılmalar olanlar var ama benim istediğim seyrekliğin kaybolup saçlarımın yeniden gürleşmesi
dostum o zaman verebilceğim tek tavsiye cok iyi arastır bioxin falan hikaye kullandıgım dan biliyorum özel markalar oluyor ve birde alternatif tıp da arastır soğanla yapılan bir yötem var diye duymustum cok yakıyormus ama
Tamam dostum sağol.
Seyreldiyse yeniden çıkmaz. Genetik faktörlerde etkili.
Bende de aynı dert var. Çok değil ama her baktığımda yaşlandığımı hissediyorum.
benim amcam sarımsak ve zeytinyağını sürer kafasına galoş geçirip uyurdu çok etkili valla bak gören saç mı ektirdin derdi :D
Akıllı adammış vesselam :)
:D bilemiycem
ahh iste jole sacı döküyor.
Acıkcası bazi sampuanlar var sac dökülmeyi önleyen
bioxin sanırım bu sac cıkartıyormus
Ama o yalan işte :)
Aradan 1 yıl geçmiş ne oldu ne ettin saçların iyimi şu an iyiyse ne kullandin
Kardeşim bir çözüm bulabildin mi ne durumda şu an saçların
saç dökülmesinin en büyük nedeni stres ve aileden gelen kalıtsal özellik olabilir
Zeytinyağı özlü sabun kullan
Tamam.
bence bir dermatoloğa başvur.
Bioxcin çakıp gönderiyolar fazlası yok
Cerrahi operasyonlar ucuzladı artık
Tşkler ama ben doğal ve kesin bir yöntem istiyorum
Tresan ısırgan kullan
son durum ne kardeşim
bağdem yağı işe yarıyor kesin
Bitkisel yağlarla masaj yapabilirsin
bence bir doktora git saç ektirebilirsin
Bitkisel şampuanlar ve düzenli beslenme
Kadın kuaförü ile konusmalisin
Var bayan kuaförü arkadaşım bir kaç birşey öneriyolar tabi ama bir kesinliği yok
Çözümü var. gel anlatayim
Buyur canım sendeyim?
Bıktım Sabunu kullan farkı göreceksin
Hint yagi sur her gun. Ise yarar
Seyredılen maclara dıye okudum
Olur olur sıkma kendini bazı insanlar ilk seferde anlamaz ama sen yine de şanslısın ikinci seferde çözmüşün işi :)
Sacın olan tarafını olmayan tarafa yatır
Saçı olan tarafı bozmasam olmayan tarafa seni yatırsam? :)
Neydı bu şimdi
Yaa işte böyle nerden geldiğini bilemezsin ;) başımın üstünde yerin var diyorum canım..
Bende ne alaka dıyorum
Açıkta kalan yeri bu kadar önemseyip fikir veriyosun. Bende gel hem senin işin hem benim işim görülsün diyorum :)
Kelle işim olmaz
Benzini shell den yaprağı kelden ye demişler :D
bir konuda anlaşalım bu soruda kimseye anlatamadım benim kellik bir durumum yok. Kalmamda en fazla yanlardan açılır seyrelir. Ben tekrar nasıl eskisi gibi gür hale getiririm diye sordukça millet kelliğe getirdi durdu lafı. O yüzden kel değilim rahat ol :)
Ben senı basından beri anladım ama senın bu itici tavrın bunu gerektırdı kel adam
Hayret halbuki bana hep çekicisin derler ;) hala kel adam diyosun saçlarımla döverim seni ;)
ustura. vur usturayı kel dolaş.
Sana vurupta i*ne dolaşmaktan iyidir :)
kendince laf soktu. ses etmeyin de kendini bir şey zannetsin. yarımakıllı vatanadaşımız.
mecitefendi yağı + bemix + bephanten +evigen
= ne yani? Denedin mi deneyen gördün mü bir sonucu var mı?
denedim dökülme 0 ve saçlarım canlandı
Bunları eczaneden mi alabilirim?
bemix bephanten evigen ampul şeklinde alıyosun mecitefendi saç bakım yağını da aktardan alıyosun, 2 şer ampul kırıp yağa karıştırıyosun, evigen olmazsa evin de olabilir.
Tamam sağol.
Hangı sıklıkla ve ne şekılde uyguluyosun bu kürü?
@AsiiLeydi haftada 1 tatlım
Haftada 2 yapsak olur mu tatlım?
Ya bırazcık başını ağrıtıcam ama olayı daha detaylı yazma ımkanın varmı? Bunların hepsını bırleştırıp tum saçamı surucem yoksa sadece diplere mı? Ne kadar süre kalıcak ne zaman yıkicam? Özellikle kullandgın şampuan falan var mı. Bariz net sana iyi gelmış cunku bu bende denemek ıstıyorum son 1 senede stresten saçlarım döküldü inceldi.. O kdar gür saçlarım vardı ki çok üzülüyorum bu duruma :(
@AsiiLeydi ve Soran ; iyi okuyun yazdıklrımı adım adım anlatıyorum..
1 - İlk olarak Aktarlardan Mecitefendi saç bakım yağını alıyoruz.
2 - sonra eczaneden Bemix - Evigen ( evin de olur ) - Bephanten isminde 3 kutu ampul alıyoruz. ( iğneye dolanlar var ya hani..
3 - eve geliyoruz aldığımız yağı başka bir fısfıslı kaba döküyoruz. 2 adet evigen 2 adet bemix 2 adette bephanten ampulu kırıyoruz yağa ekliyoruz.
4 - güzelce çalkalıyoruz yağımız hazır.
5 - saçınızın dibinden ucuna kadar sıkın.
6 - Evigen E vitaminidir saç köklerinizi güçlendirir.
7 - Bemix saçın hızlı uzamasına yardımcı olur.
8 - bephanten de kırık saçı onarır uçlarını falan güçlendirir.
9 - yağın içinde zaten badem yağı bulunuyor ama isterseniz 50 cc daha ekleyip ampullerden 3 er tane koyabilirsiniz.
10 - geri kalan ampullerden 1 er tanede şampuanınıza ekleyin.
11- şampuan markası farketmez , durumunuz varsa bioxin falan kullanın ama ben kullanmadım.
Sen varya cansın bitanesın eti puf :)) İnşallah sana yaradıgı gibi banada yarar bu iş..
Son bir sorum var vallahi yakanı bırakıcam :)) Haftada 1 kez dedın bunu.. Sürünce ne kadar bekleyıp yıkanıcaz.. Ya canım benım hayır duacın oldum bugün varya :))
@AsiiLeydi :) Canım haftada bir kere yap 3-4 saat kafanda dursun , streç filmle sar :) banyoda da saçından masaj yapa yapa çıkart :*
Asilleydi senin yüzünden bende arada kaynıyorum ne güzel burdan yürüyecektim ben bu kıza sız iyice saf sandı bizi eczaneden alıp eve gelene kadar başımıza gelicekleri bile yazıcakmış nerdeyse
hahaahhaha :D
Bosver dokulsun sekrek sac iyidir
Valla bende hep öyle diyordum saçlarımın dibini göremezdim ama malesef öyle değilmiş
sarımsakla zeytinyağını karıştırıp sür
döküleceği varsa dökülüyor fazla kasma bence...
Tresan sampuan kullan
zeytinyağı ile saç diplerine masaj yapabilirsin.
Entele ya da vichy ürünleri kullan
Saclarini sirke ile yika
Çözüm yok benimkilerde seyrelmeye başladı
tarak kullanmayı bırak :D :D 😵🔫(dıkşınnnnnnnn..)
Bende senin gibiyim, yazılacakları merak ediyorum
Takibe al ortak sorun olduğu için günün sorusu yqptım bunu :)
Badem ve zeytinyağı kullan
Denicez bakalım
bendede oluyor saç rktir
Sen rktir bakalım. İyi gelirse rktirmek isteyenlere önerirsin.
Ektir sen ben rktiririm
Rktirmeye bu kadar hevesli kız daha önce görmemiştim