Merhaba arkadaşlar dün çorabımı giyerken fark ettim bacağımda 3 yerde bu şekilde yara gibi birşey var doktorada gitmek istemiyorum küçük bir yara için ne olduğunu biliyor musunuz acaba
buna benzer
Merhaba arkadaşlar bacağımda bu şekilde bir yara gibi birşey çıktı nedir biliyor musunuz?
Pudra varya duş al ve sur çok iyi geliyor ama iyice kurula güzelce sur iyi geliyor bende bir sikinti çektm öyle bir hassas yerimde kasintiyi filn almisti
Eğer sonunun cevabını gerçekten öğrenmek istiyorsan ve doktorada gitmek istemiyorsan okulda öğretmenlerinden yakın gördüğün birisine de sorabilirsin hem daha nette bir cevap alırsın düşünsene hem sağlık üzerine bir okulda okuyorsun daha iyi bilmen gerekir ortada seninle alakalı olmayan sadece benzer diyebildiğin örnek bir resim var onun üzerinden yorumlamak belki çok basit bir alerjiyi duymak istemediğin şeylere çevirecek yorumlara neden olacak ve boş yere canını sıkacaksın.
Hayır yanlış anladın o izlerin nedne olduğunu bilmen gerekiyor demiyorum diyemem de zaten bilmen gerekir dediğim şey buradan ve kendine ait olmayan bir resim üzerinden tamamen sallamasyon cevaplarla canını sıkmaman gerektiği yukarıda daha detaylı yazdım işte.:)
En İyi Cevaplar