Hamilelik geçirmiş pembeli üyelerden cevap istiyorum. Aşermek gerçek mi?

Biraz önce izlediğim bir video ve arkasından aklıma okuldayken yaptığımız bir tartışmanın gelmesi... Bazı kızlar, anne adaylarının bu konuyu çok abarttığını hatta aslında öyle bir şey olmadığını söylerken bazı kızlarda annelerimiz yalan mı söyleyecek? diye karşı çıkıyorlar. Aynı şekilde bazı erkekler de kadınların hamilelik döneminde erkekleri kullanmak için böyle bir şey çıkardığını, bazıları ise bu durumu biz yaşayamadığımız için doğruluğuna emin olamadığımızı aslında gerçek olduğunu savunuyor. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Aşermek gerçek mi? Hamilelik geçiren anneler, hamilelik sırasında aşerdiniz mi? Kızlar, aşermek bir safsatadan mı ibaret? Erkekler, sizce aşermek gerçek mi yoksa kadınların bizleri kullanmak için seçtiği bir yol mu?

Şuraya da bir kaç karikatür ekleyeyim :)

#Birazcıktartışma #Anket Özellikle hamilelik geçirmiş pembeli üyelerden cevap istiyorum. Aşermek gerçek mi?

Pembeler, Hamileyken aşerdim, hamilelikte aşermenin doğru olduğuna inanıyorum.
Pembeler, Hamileyken aşermedim, hamilelikte aşermenin doğru olduğuna inanmıyorum.
Maviler, Hamilelikte aşerme gerçektir.
Maviler, Aşermek kadınların bizi kullanmak için ortaya attığı hurafelerden birisi daha.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Maviler, diye başlayanlara mavili arkadaşlar yani ERKEKLER , Pembeler, diye başlayanlara da KIZLAR cevap versin lütfen. Rica ediyorum. Yapmayın böyle değişik değişik şeyler.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Güncellemeler
+1 yıl
Hamilelikte aşermenin gerçek olduğunu düşünen pembeli KScanlar lütfen A yı işaretleyin. İnanmıyorsanız da B yi. C ve D ERKEKLER için.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kaç kere daha yazacağım acaba
MAVİLİ = ERKEKLER
PEMBELİ = KIZLAR
Bu kadar mı zor !