Gerekli önlemle kokmuyor %100 denendi onaylandı
Koltuk altı kıllarını uzun süre kesmemenin zararı var mı?
Gerekli önlemle kokmuyor %100 denendi onaylandı
temizlik imandan gelir uzun kalması günah ayrıca geç günahı hadi diyelim kokmadı kaşınmıyor mu be uzun uzun ıyy. banyo yaparken kendine aynda bakınca iğrenmiyor musun? kimse görmüyormuş öyle mi? sen görüyorsun bu yetmez mi? bir insan ilk kendi için temiz güzel olmalı... sadece yazın denize gidip millete rezil olmamak için almamalı her zaman almalı.. bir insanın ilk önce içi temiz olmalı yaaa.
bak şu sözü unutma "evini temiz tut misafir gelebilir kendini temiz tut azrail gelebilir."
inan bir kızdan hiç beklemezdim :( . üşeniyorsan bari jilet vur be ! ...
ahahaha aynıııı :Dd 5 aydır kesmiyorm upuzun oldu :Dddd
Hangi mağara kanka orası? :D
@darkstation :D
Pislere bak
Yok artık ya harbiden igrencsiniz
Çok sorun olmaz.. Ama nemli ve karanlık bir bölge olduğundan parazit gelişimine uygun bir alan ve arada da olsa tüy temizliği yararlı olur bence.
Zararı yok faydası var biraz daha uzatır sonra kesip saçına kaynak yaparsın.
Cevap
55Cevap
Bir insan, hele ki bir bayan böyle nasıl rahat eder.. Sabahtan akşama kadar banyo da yapsanız kokarsınız. Ter kokusuyla birlikte deodorant birleşince kokarca dan farkınız kalmaz. Bir market reyonunu, komple bir mağazayı kokutacak kadar koku yaydığınız dan adım gibi eminim. Yaz geliyor sizin gibiler yüzünden nefes alamıyoruz. Utanmadan gelmiş bide sormuş.
ulan ne pisliksinz ya vuracağın 2 tane jilet anasını satayım insanın özsaygısı olur kendine saygısı olur ne iğrençsiniz
koku yoksa problem yok (not: sana bir teşekkür boçluyum. olayları dine yoranları engelliyorum ve senin sorunda da baya engel taktım. benim temizliğim de böyle oluyor)
rica ederim :) aklı düşükleri engellemek lazım tabi
gerekli önlem dediğin ne deodorant filan ben kesince o dediklerini kullanmıyorum ama şunu diyeyim dini yönden bilgin yok ya da ilginde yok nun için sevgilim olsan ve görsem üstüne kusmuş ve ayrılmıştım iğrençsin
Nasıl bir insansın sen ya kız olmaktan utandım yazdığını görünce başkası görse ne olur gormese ne olur sen rahatsız olmuyo musun görüntüden falan ben bırak koltukaltı kolumdaki tuyleri bile abartı buluyorum
Ne pis bir şeysin sen. Kokuyu önlemen seni temiz yapmaz. Nasıl kendinden iğrenmiyosun ya. Birinin görmesi gerekmez senin kendini sevmen bakman gerekir. Önce kendine sevgin saygın olsun.
yok canım ne zararı olcak jöleyle şekil bile verebilirsin aksine
Jole sert yapiyo
Elidor Şekilendirici krem dolgunluk v eriyooo
özel günlerde giyerim diyip hiç giyemediğim donlarım geldi aklıma.
nasılsa gören yok koyver gitsin mantığı hoş değil
Bence bu senin için bir farkındalık sorusu oldu. Bugünden itibaren özel günlerde giymeyi düşündüğün donları giymeye başla erkeksi :D
@dişi_yakarışı inşallah bir gün buluşuruz da.
tamam sen her an benimle bulaşacakmışsın gibi ümit et ve giy ama hiç buluşamayacakmışssın gibide devam et hayatına :D:D:D
@dişi_yakarışı ümit ve hayaller üzerine bu kadar eylemde bulunsam bende pembe bir nik alırdım kendime.
sen buluşacağımızda haber ver, kalan zamanlarda ben bildiğimi yaparım dert etme :)
uuu inceeeeeee :D tebrikler erkeksi ama benimki sadece bir öneriydi :D
@dişi_yakarışı bende ciddi ciddi buluşuruz sandım kız :) eğlenmek güzeldir, açıklamaya gerek yok rahat ol :)
Dinen haram oluyor bacım. Hatta dinden çıkarsın diye de bir şey duymuştum araştır.
söz cilet paran benden.
yuhhhh diyorum. kokmaması için ne tür bir önlem alıyorsun meral ettim, çünkü imkanı yok kokar. birde peygamber efendimiz 2 haftada bir koltuk altı ve etek traşı yapın demiş. yani temiz olmamız lazım. hani inancın farklıysa bilemem ama buna dikkat
imkanı yok kokar deme. bir şey bildiğin yok. hayatında hiç uzatmamışsın konuşuyorsun sanki doktormuş gibi
kokunun olup olmadığını bilmek dr. gerektiren bir durum değil ki:) sana kokmuyordurda yanındakine kokuyordur BELKİ
hahahaha çok güldüm yaa @Balkir
Temizlik imandandır. Ben iki günde bir sakal, koltuk altı, etek tıraşı oluyorum. Elimi attığımda kıllar değil avucumu başka şeyle dolduruyor.
Seninki koltuk altı kılını geçmiş, koltuk altı ormanı olmuş. İnsan hiç mi rahatsız olmaz beee.
hadi bacak kılını anladımda koltuk altı kılını kesmemek nedir ııyy erkeklerden bu yüzde tiksiniyordum kızlardan da tiksinicem artık lanet olası. :D
millet koltukl altı gıllarını boyuyordu bir ara modaydı sende boya da bari bir amacın olmuş olsun :D
Ne amaçla kesmiyorsun onu merak ettim?
Sadece birileri gördüğü için kişisel temizlik yapılmaz ki. almadığın başka yerlerde var mu acaba..
Bende dininen günah diye biliyorum git al ne bu üşengeçlik
Iııyyyyy pissss, bide utanmadan kimse görmüyor ki demişsin, sen görüyorsun sen? İnsanın kendine saygısı olur , bide bakımını yapıyorum diyorsun, o kadar bakımıyla uğraşıyorsunda, almayamı eriniyorsun? Görsel kirlilik...
Arkadaş ne demişler evini temiz tut misafir gelir bir taraflarını temiz tut ölüm gelir gibi bisidi sanırım cuk diye bu soruya oturdu
şeytan koltuk altı ve cinsel bölgedeki kıllarda saklanır
Koku disinda bir zarari oldugunu sanmiyorum ama koku problemi de yokmus sende. Agda vs alman azalmasini saglar sadece ne kdr sık yaparsan o kdr azalir.
Sizin yerinize ben utandim. Basina birsey gelse allah korusun hastanelik olsan utanmazmisin Soyduklarinda seni? Hijyenn temizlik temizlik temizlik!!!
Ay çok tatli ortadan ayirip toka tak yarmagul gibi olsun :D
ter toksindir. akan ter göğsünüzün hizasında bulunur ve emilebilir.. göğüs kanserine yol açabilir.
Kesin senin erkek arkadasn yoktur. cok pisliksin. nie uzatiyosun ki örecekmisin
Allah belanızı vericek arkadaş gece gece midm bulandı mk
ya arkadaş temizlikten ne zarargelir bide kızsın temizol başka sebebe ihtiyaçmı var
Abi sen naptin ya ordan yesil duman cikiyodur orumcek agi baglamistir orasi sen alt tarafida kesmiyosundur simdi
Kesmek nedir ya gidin ağda yaptırın ya da epilasyona git kökten çözüm
Düşüncesi bile heyecan verdi? demek ki güzel bir şey :)
günahı var uzatamazsın öyle erkekler gibi kız dediğin temiz olur günah günah
ben erkek olarak en geç 2 günde 1 kesiyorum sen nesin böyle ya bide bize bakımsız derler
Yok 2.5 yıl oldu bir sorun olduğunu görmedim sıcak ve o kıllar'dan kazak yaptım ben çok kullanışlı ayrıca.
Kendine saygı diye bişey var. makine al epilatör. uğraştırıcıda depil.
Zarari olmazda hani uzuyunca terliyo giydigin kiyafette hep ter izi birakiyo o kötü
Oha l*n el insaf sokakta gördüğümüz havasından gecılmeyen cıcı kızların iç yüzlerine bak :D
Sürtünmeye karşı cildi koruyucu etkisi var neden kötü olsun, ama hijyende problem olursa kesmek en iyisi
Yok artık orman bakanlığının gelmesini mi bekliyorsun :D
pispis kokarsın başka zararı yoktur kaşınırsın birde
Bitlenen var karantinaya alınacaklar barnak kaldrsın
iğrençsn ya cddi değilsn dimi. mevsimler değişti yaza grdik nan
Koltuk altı kılları gerçekten iğrenç.. ben lazerle kurtuldum
Ne ödedin?
Seans başı 80 tl 5 6 seans sürebiliyor
Ne mikrop insanlarsınız yahu arkadaş
insanın öncelikle kendisine saygısı olması lazım.
:D lafı yapistrdi
lazere gidiyorum ya :D
Görüntü kirliliği , Birde kokar öyle ıyyyy :(
Sen ne pislik biriymişsin yaa
Bu şans olamaz ya aynı zamandan beri bende yspmadim
Uzat sirtindan sacina ekle guzel moda olur
Eni sonu kokar terleme yapar bnce
Midemi kaldırdn !!! Iyy !!
Kusucammmmm 😱😱😨😨😨😖😖😖😭😭
Ne zararı olacak canım saçına bağlarsın hıaaa
Rahatsiz olmuyomusun ya
hayır alışıyorsun
Baska seylere alis pis olmaya degil evini temiz tut misafir gelir bedenini temiz tut olum gelir
Ben hergün keserim iğrençsin ya
Örgü yaparsın bişey olmaz ://
Hiçbir bölgede uzatman sorun olmaz.
kesmeme sebebin ne ki bir yararı mı var
Koku olur saçmalama Ör bari Şirin gözükürrrrr
Tek kelimeyle igrencsin dinene günah.
Leğen yok mu anasını sattıgımın yerinde..
Bunlar hep yalnızlıktan :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar