Doktorlar yahut psikolojik rahatsızlığı olanlar gelebilir mi acaba?

Arkadaşlar benim şöyle bir sıkıntım var, günün sıradan bir anında birden herşey hızlanmaya başlayor. Kol saatimin dahi saniye çubuğu hızlı bir şekilde hareket ediyor ve sesi ciddi anlamda rahatsızlık verecek boyutlara ulaşıyor. Bu ilk olarak çocukken olmuştu. Yatağımda yatarken birden sanki arkamdan bir çığ geliyormuş gibi hissettim, zaman hızlandı, her şey hızlandı. Son zamanlarda çok olmaya başladı.

Mesela geçen gün vizem vardı. Vizede önce bir durgunluk çöktü üzerime, ardından her şey hızlandı. Diğer öğrencilerden gelen kağıt sesleri beynimde yankılanmaya başladı, ciddi manada rahatsızlık verdi ve ben hiçbir şey yapamadım. Tahammül edilemeyecek boyutlara ulaştı bu durum bir anda. Sanki etrafımdaki her şey çok hızlı ve ben onların yanında yavaş kalıyormuşum gibi, hızlanma isteği doğru içimde ama hızlanırsam kontrolümü kaybedecekmiş gibiydim. 1 dakikadan fazla sürdü ve şimdiye kadar yaşadıklarım arasından en etkilisydi. Ne yapacağımı bilemedim. İnternette araştırdım, genelde bipolar bozukluk, serotonin hormonu eksikliği ya da şizofreni diyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Kendimi tam olarak ifade edemediğimi düşünüyorum, o yüzden internetten bir yazı kopyaladım. Belki bu ne hissettiğimi daha iyi açıklar size:

herşey normalken bir anda aniden herşey hızlanmaya başlıyo etrafımdaki herşey ve bende dahil kendime hakim olamadan hızlı hareket etmeye başlıyorum örnegin yürüyosam o an hızlı yürümüye konusuyosam hızlı konusmaya ama çook hızlı ama bana öyle geliyo aslında normal. yani etrafımda herkes çok hızlı konusuyo, saat hızlı ilermeye baslıyo herşeyy ama herşey.
Doktorlar yahut psikolojik rahatsızlığı olanlar gelebilir mi acaba?