Saçlarımı sitrestten depresyondan kestrdim ve pişmanım normalde saclarm hızlı uzar ama ben daha hızlı uzamasını istiyorum :(

Pekte kısa sayılmaz :') Saç bakımı saç köklerinden başlar. Saç tellerinin dokusu ne kadar iyi, ne kadar parlak olursa olsun saç köklerine gereken özeni göstermezseniz saçlarınız bir süre sonra zayıf ve donuk görünmeye başlayacaktır. Saç köklerini güçlendirmek için yapmanız gereken 3 şey var; birincisi saç derisini temiz tutarak bakteri, yağ oluşumunu engellemek, ikincisi düzenli masaj yaparak kan dolaşımını arttırmak, sonuncusu ise doğal yağlarla kurumasını engellemek. Bu 3 temel kuralı uygularsanız saç köklerini güçlendirip, cilt hastalıklarına ve kepeğe karşı koruma sağlamış olursunuz.
1 yemek kaşığı çörek otu ve susam otu
1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı çörek otu ve susam otunu, 1 yumurta sarısı ile iyicene karıştırıp saçınıza masaj yaparak sürün ve 15 dakika kadar bekletin. Sonra saçlarınızı ılık su ile güzelce durulayın. Saçın hızlı uzaması için bu kürü, haftada 1 kez uygulayabilirsiniz.
O bilgisini aldığım siteyi yaklaşık 6 aydır takip ediyorum sporla uğraştığım için gerçekten mükemmel bir site orada uzmanların yazması ise dahada mükemmel kılıyor sana yardımcı olduysa sıkıntı yok demektir degilmi
sürekli yıkanyınca uzar diye biliyorum ve uclarını aldırırsan
peki acele etme birden uzayacak diye bir sey yok bence zamana bırak ve alışmaya bak kafana takma çünkü taktıkca stres yaparsın
aman olmasın problem yoksa daha çok üzülüp o güzelim saçlardan olma.
iki ayda bir uçlarından aldır hava alıyorlar uçları o zaman. keşke kestirmeseydin yazık olmuş güzelim saçlara
Kırıkla alakası yok uçlarını kestirdiğinde hava alır saçlar
İki ayda bir kiriklarini aldir bak nasil uzuyo ben oyle yapiyorum
Cevap
5Cevap
bir şampuan reklamı var restorex mi ne bir dene bakalım
Ayda bir kiriklarini aldirip bakım yapmani tavsiye ederim ve saçlarını hergün yikiyosan iki günde bir yıka saçı en iyi besleyen kendi yağıdır
badem yağı, diğer kimyasal ürünlerden kullanma.
Gazozla yıka, iyi geliyormuş
badem yağı
Badem yagi (?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar