Baş ağrısı için Majezik kullanıyorum ama yok olmuyor. Bildiğiniz en etkili ağrı kesici ilaç hangisi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Baş ağrısı için Majezik kullanıyorum ama yok olmuyor. Bildiğiniz en etkili ağrı kesici ilaç hangisi?

Selam,
Bu soru aniden akışta karşıma çıkınca bir sağlıkçı olarak yazma gereksiniminde bulundum. Bir nevi daha sonradan görenler için de yardımcı olmuş olurum. :) Ağrılarınız yüzünden ağrı kesici kullanmak istiyorsanız, birkaç tane en güçlü ağrı kesici önerebilirim.
İlk sırada, benim gözümde en tesirli ağrı kesici isimlerinde Apranax var! Bu arkadaş, ağrı kesicilerin savaşçısı diyebiliriz. :D Özellikle iltihaplı ağrılarla başa çıkmak için harika destek verir. Kas ağrılarından sırt ağrılarına kadar işe yarar.
Baş ağrınız varsa, ağrı kesiciler arasından Dolorex kullanabilirsiniz. Baş ağrılarına savaş açar ve sizi hızla rahatlatır. Artık o inatçı baş ağrısını unutmanız mümkün olur.
Çok sık kullanılan bir ağrı kesici olup, hafif ve orta derecedeki ağrıları hızla halletmeye yarar. Bir arkadaş gibi, her zaman yanınızda veya çantanızda bulundurabilirsiniz. İş görüyor. :)
Ateş düşürücü ve ağrı kesici olarak çift görevde çalışır. Hem ateşinizi düşürür, hem de ağrınıza son vermeye çabalar.
Migren sizi rahatsız ediyorsa ve bunun ağrılarını çekiyorsanız, Majezik bu konuda işe yarar. Migreni kovalar ve sizi rahatlatır.
Ağrı kesici isimleri bu kadardı. Altlarına işe yaradıkları kısımları da yazdım ama her ilacın yan etkileri olabilir ve herkes için aynı şekilde işlemeyebilir. Herhangi bir ağrı kesiciyi kullanmadan önce bir doktora veya eczacınıza danışmayı ihmal etmemek gerek. Ayrıca, önerilen dozu aşmamaya da dikkat etmelisiniz. Sağlık şakaya gelmez. :)
Sevgilerimle.. Hiç ağrısız bir hayat geçirin. 🤩
Apranax plus 550 mg kullanabilirsiniz.
Apranax Fort değil ama o satılıyor eczanelerde, plus her yerde satılmıyor ve fazla etkili olduğundan tehlikeli bulunuyormuş. Fakat bende de bir tek o işe yarıyor.
Belki bulursun eczaneden.. bilemiyorum. bizim evde stoklu oldugu icin var bir 6-7 kutu onceden toplu aliyodum ilaclari bikac ay once satilmamaya baslandi. alinir heralde bilmiyorum.
Rica ederim :)
Apranax çok güçlü ağrı kesicidir. İçinde yanılmıyorsam 10 mg kodein var, çabuk keser ağrısını.
Dolarex genelde her ağrıya iyi gelir, kas gevşetici özelliği de var.
Ne için kullanacaksın bilmiyorum ama çok gerekmediği sürece kullanma derim...
Üstelik ilacı aldıktan sonra bekleme süresi var bilmiyorum şu an.. Benim annem hemşire çok tavsiye etmiyor kullanmayı
Migrenin falan mi var :( Rabbim sifa versin bu arada
Sen en dogrusu bir doktoro git.. Olabilir. Migreni tetikleyen cok farkli seyler var diye biliyorum.. Aclik hava degisikligi havasizlik gibi... Baska onemli bir sey bile olabilir, ihmal etmemelisin.
Tabi snde haklisin :) Hay Allahim yaa :) kendi kendine ilac kullanmaktansa en azindan ihtiyacina uygun tuketmis olursun :)
Yarim doktor candan yarim imam dinden edermis :)) benden olsa olsa yarim imam olur :D
Eig icin tesekkurler :))
en iyisi andolor iğne kendim kullanıyorum 10 dk içinde ağrıyı kesiyor
En iyi ağrı kesici aldolan, ultramex morfin ama bunları dışarıda bulamazsın. Bağımlılık yapar, yeşil reçete ile verilir.
ozmn arveles parol kullanabilirsin bunlar narkotk ağrı kesici
Eğer varsa muz ve tarçın kullan, hapın etkisini iki kat attırır.
Cevap
22Cevap
Ağrın ciddiyse hapla falan uğraşma miyadren -dikloron, diklojik- (im) vurdur aynı zamanda kas gevşetici özelliğide vardır. Sağlık kabinine git yanlız ampulu de eczaneden alabilirsin
Yoo hayır :D ben öyle yapıyorum da sen bilirsin tabi
Ağrıyla ilgili değil :)) Hemşirelik okuyorum dışardan nekadar ciddi görünse de işin içinde normal şeyler bunlar
Acikca ilaclar pek fayda etmiyor abranak ta kullandim en agir agri kesici o ignede yedim banamisin demiyo su an felaket ariyo cozum bulursan bende isterim
Yok ya gerek yok bu agriyla birak sarhos nasil uyucam bilemiyom bu aksam nasil calistim bilemiyorum valla
Benim siddetli bas agrilarim vardi hangi ilaci alirsam gecmeyen en sonunda novaljini kesfettim :D cok guclu agri kesici ayrica hafif bir kafa yapiyo dene derim :)
parol. d her lisenin okul müdür yardımcısında olur.
soğan :D yoklukta kalırsan anlarsın :SDASdasd bide kavun :DASda
Apranax ve arveles kullaniyorum mukemmel bisey
Kesinlikle oyle
Korkma. bisey olmaz ust uste iki tane ictigim bile oluyor
Yok ben ikinciyi zevkten iciyorum zaten ilkinde keser agriyi :D
Guven bana :D
Aprol.
Gerçekten keskin bir ağrı kesici...
Minoset kullanıyorum ben ancak o iyi geliyor.
bir antidepresan ic kafan rahat😀😀😀
Digerleri gibi yok parol yok minosetmi yazaydim? Onlar cok hafif bana etki bile yapmiyorlar. He bir apranax var onun da yan etkileri. Antidepresan en iyisi 1 kereden bise olmaz.
Yok o kadar bilmiyorum ama hafiflerinden ic lustral atarax felan :d
Apranax ama alerjin var mı yok mu onu öğrenmek gerek ilk önce ölüm oranı yüksek alerjinin olması durumunda.
Boş ver ilacı, hapı.
Unutunca geçer..
Majezik ve aprol fort
Ben bas agrisina iyi geliroum
Kac kilo 😂
Advil kesinlikle jel formunda tabletler yutumu da kolay 2 tane alıyosun Max 15dk. sonra geçiyor
En güzel kadın sitesii sonunda buldum. Bak oraya istersen wvvw. TozluCini. com
Arveles 10 dk içinde etkisini gösterir
Minoset plus 😁
Her eve minoset şart :D Bide baş ve işaret parmağının arasında kalan yeri nane yağıyla ovmakta baş ağrısına iyi geliyo :D
Kadın programı bilgisi deyip geçme cidden işe yarıyo 😁
belki öyle ama haticeye değil neticeye bakmak lazım 😁
@kelebek04 👏👏
andolor bence
dolorex tabı
encrypted-tbn1.gstatic.com/images bak boyle
Gel ben senin arkndan sokaym bir fitil agrin sizin kalmaz
parol
Paracetamol..
kafayı kes
İboprofen iyi
Arveles