Sağlık Yaralandim cok acil bakın napicam ben cumartesi bugün? anyonee Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 https://i.hizliresim.com/vgraO4.jpgCok kötü dövduler 5kisi Ankara Çankaya suratimi gostermiyorum bile acil pansuman yaptiracak bir yer var mı lütfen cok acil bicakladilar mi naptilar anlamadım???? Yaralandim cok acil bakın napicam ben cumartesi bugün? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
elfani Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 70% +1 yıl Bişey yok onda o siyrik bıçak yarası öyle olmaz. bir tenturdiyot sür başka bişeye gerek yok 0 0 Yorumla
esrarengizaşık Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Kanka hemen Asuman'i çağırıyorum yapsın bir pansuman 0 0 Yorumla
Umursamaz-gnc Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Ankara Çankaya'nın neresi orda insana pek karışmazlar nerde oldu tam 0 3 Yorumla anyonee +1 yıl Dikmen vadisi Yorumla Umursamaz-gnc +1 yıl Doğrudur Çakal cok orda gecmiş olsun Yorumla anyonee +1 yıl Eyvallah gardas Yorumla
s65com Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Bir hoca bul Dua etmeye başlasın, sonra mezarlıklar Müdürlüğünü ara.. 0 0 Yorumla
uysalkedicik Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Eczaneye git orda yaparlar sanirim 0 2 Yorumla anyonee +1 yıl Arabayla götürdü arkadas nöbetçi eczaneye yaptilarda dahada aciyorrrrrr l*n Yorumla uysalkedicik +1 yıl Sende amma nazlisin -_- Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hastaneye gitsene!!! 0 2 Yorumla anyonee +1 yıl Cok kötü haldeyim ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar kotu değilsin.. olsan bu sitede olamazdin Yorumla
En İyi Cevaplar