Ben sakal çıkardım
Ben saç çıkardım
Tanışım saç veya sakal çıkarmıştı
Bir şeye yaramıyor ben sana başka yağ önerim yoruma gel
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sağ tarafımda seyreklik vardı. yalnız 1 hafta kadar sarımsak ve vitaminler ibasmıştım. tabi bu arada çörek otu yağını 2 aydır da kullanıyordum. bu ay yani ağustos 2017 de sakallarımın geldiğini ve sol tarafla nerdeyse eşitlendiğini görünce gözümden yaş geldi sevinçten. bu arda Allah belası elidor sakalımı ve saçımı inceltmişti. o salağı sakalıma sürmesem daha iyi olurdu. şu an sakal çıkışlarım devam ediyor fakat elidor belası saçımı döktü nasıl bir belaysa derimi kurttu. inşallah 1 aya geçer.
bak sakal cikarmak istiyorsan kesinlikle sarimsak cok iyi ben kaşlarimi oyle cikarttim sac konusundada yilan yagini tercih ediyorum
Sarımsak denemiştim bir faydasını görmedim yılan yağıda bana çok tuhaf geliyor :)
dogrudur yilan yagi cok iyi ya 😄 sen genede bir doktora sor onlar daha iyi cozumler bulabilirler
Peki teşekkür ederim :)
Bir şeye yaramıyor ben sana başka yağ önerim yoruma gel.. Sarımsak dene.. Birde badem ve hint yağı..
Badem yağını denedimde ya bu hint yağını çok söylüyorlar ne işe yarıyor bu bir bilgin var mı? Mesela saç sakal çıkarıp gürleştiriyor mu?
Evet.. Ama bir kere denemeyle tabikide gürleşmez.. sürekli kullanımda etkisini görürsün.. Sarımsakta işe yarıyor dene..
Peki teşekkür ederim
Rica ederim..
En iyi görüş için teşekkür ederim
Önemli değil
Cevap
1Cevap
Karınca yağı öneriyorum
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar