Tuvalet sorunu için Bekunis aldım ama daha denemedim, Bekunis işe yarar mı hemen? Ne kadar zamanda işe yarar? Bekunis kullananlar varsa yardımcı olabilir mi? Ayrıca Bekunis fiyatı nedir normalde?Bekunis kullanıcı yorumları
Bekunis kullananlar var mı, Bekunis işe yarar mı? Kaç saatte etkisini gösterir?
Bekunis, bir müshil ilacıdır. Kalın bağırsağı harekete geçirir ve bağırsaktaki kasların kasılmalarını geliştirir. İlacın etken maddesi senna meyvesi yaprağı ve ekstresi karışımıdır. Dışkının hızlı bir şekilde dışarıya çıkarılmasını kolaylaştırır.
Bekunis Ne İşe Yarar?
Bekunis, bağırsaktaki kasların fonksiyon bozukluğu, zayıflığı ve normal geriliminin kaybolması sonucu bağırsak işlevlerinde gevşeme ile belirgin bağırsak atonisi, yaşlılarda veya yatağa bağımlı hastalarda ortaya çıkan kabızlıkta, kullanılan ilaçlara, basura ya da sinirsel sebeplere bağlı kabızlık varlığında; ve başkaca rektoskopi, sigmoidoskopi, kolonoskopi gibi tetkiklerde bağırsağın içindeki kitle veya lezyonların rahatça görülebilmesi için bağırsak temizliğinde kullanılmaktadır. Sürekli kullanımı bağırsaktaki kasların normal kasılmasının tembelleşmesine sebep olabilir, hastalar bu konuda uyarılmalıdır.
Bekunis Kullananlar, Bekunis Kaç Saatte Etki Eder?
Faydasını görmeniz yaklaşık 8-9 saati bulabilir. Daha önce aynı etken maddeli ürünlerden birini kullandığınızda bir hassasiyet geliştiğini gördüyseniz, bu ilacı almanız önerilmez. Eğer dışkı yapma düzeninde ani bir değişiklik gözlemlediyseniz ve bu durum 10-15 gündür devam ediyorsa, bir müshil ilacı kullanmadan önce sebebini öğrenmek için bir sağlık kuruluşuna gidip muayene olmalısınız. Düzenli olarak kullanmanıza rağmen, 2 gün içerisinde bağırsaklarınızda halen bir boşalma olmadıysa, bu durum ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir. İlacın kullanımını kesip, acilen hekiminize müracaat edin.
Bekunis İlacının Yan Etkileri Nelerdir?
İlacın alımından sonra makatınızdan kan gelmesi veya dışkı yapamama durumu başka bir hastalığın belirtisi olabilir, acilen hekiminizle görüşmelisiniz. Mideniz için asit azaltıcı ilaç kullanıyorsanız, ilacınızı asit azaltıcı ilaçlardan 2-3 saat sonra veya önce alınız. Hamilelik döneminde ve emzirme dönemlerinde hekime sormadan kullanmayın. Bekunis kullanıcı yorumları bu yan etkileri görebileceğinizi doğruluyor.
Bekunis ilacı hemen etki eden bir ilaçtır. Kabızlık sorunu yaşayanların sıkça kullandığı, çok bilinen bir ilaç olduğu için rahatça kullanabilirsin. Sadece şuna dikkat et; dışarıda işin yoksa, bütün gün evde veya iş yerinde olacaksan kullan derim. Onların dışında tuvalet bulmakta zorlanacağın kadar yoğun günler geçirirken kullanma.
Bekunis benim sürekli kullandığım bir ilaç. %100000 işe yarar. Ama sana tavsiyem; ilacı aldıktan minimum 5 saat, maksimum 7 saat içerisinde müthiş etki edeceğini bilerek kullan. İlaç etkisini gösterirken tatlı bir karın ağrısı hissedersin ve sonra beş dakikan var, eğer bir tuvalet bulamazsan hakikaten zor durumda kalırsın. Eğer tuvalet bulduysan, tuvaletten bir kuğu gibi huzurlu, bir ceylan gibi sekerek çıkarsın. Nedenini bilmediğin yoğun bir mutluluk hissi olur, tatlı tatlı ürperirsin 🤣 Ama unutma, ilacı almadan iki temel kuralı gözden geçir: 1- 5-7 saatte etki eder 2- Etki eder etmez beş dakika içinde tuvalet 🤣
Bak sana tavsiye :) : uyumadan 10 dk önce iç (tahmini uyku süreni 7 saat olarak hesapladığımdan söylüyorum) 5 saat sora dehşet bir etki göstererek seni uyandıracak, karın ağrısıyla tuvalete koşacaksın... Rahatlamış bir şekilde geri gelir yatarsın... =) Benim kullandığım ilaç bu değildi ama çok benzeriydi :) Ayakta olduğun süre içerisinde almanı tavsiye etmiyorum, iki de bir tuvalete gitmen gerekir, rahatsız eder. Ama gece alınca uyku halindeyken biriktiriyorsun :D Sonra nükleer patlama oluyor :D
Kesin olarak işe yarar.Ama bekunis asla devamlı kullanılmaz.Çünkü bekunis bağırsakların iç kısmındaki kaygan mukozayıda bir miktar dışarı atıyor.Zaten bunu yaparak kabızlıktan kurtarıp wc ye gitmeyi sağlıyor.Ama eğer sürekli kullanılırsa bu kez bağırsak içindeki kayganlaştırıcı mukoza bitecegi yada çok azalacağı için ömür boyu öok yoğun kabızlık çekersiniz ve sindirim sistemi büyük zarara ugrar. Bence ilaç yerine rezene kaynatıp içmek çok daha iyi ve etkili olur.
Bekunisten ilk kullanımdan sonra bir beklentin varsa; prospektüste yazdığı gibi, kilona göre kullanman gerek; ama bu her akşam kilona göre alacağın anlamına gelmiyor (kiloya göre 7-8 taneyi - daha az veya çok - birkaç saat içinde kullanıyorsun, e her gün de bu şekilde kullanamazsın ! )
Resmen ölüyor dum 2 tane becunis içtim Saat 4 de karın ağrısı basladdi Tuvalete kostüm mide ağrısına döndü. birden içime bir korku kalbim yerinden çıkacak ayaklarımdan kafama kadar beni bişi sardı hem soğuk hem sıcak. anlayamadim kusucam sandım ağzım zehir gibi ayaklarıma baktım bembeyaz aynadan yüzüme baktım bembeyaz dudaklarımı göremedim bile bembeyaz başım dönüyordu bı üşüdüm bı terledim eyvah dedim oluyorum ağzımın içi zehir gibi oldu ama vücudumu bişi sardı hissediyorum panzehir gibi nefes alamadım kafam dönüyor ayağa kalkamıyorum dua ediyorum nolur geçsin nolur geçsin diye ama mide ağrısını anlatamam size hayatımda ilk defa böyle bişi oldu ya kalp krizi geçirdim ya da mide kanaması sonra yavaş yavaş vücudum çekildi rengim yerine geldi. hala etkisindeyim dudak larima bakıp bakıp duruyorum bembeyazdı. sakın bir daha becunis içmeyin arkadaşlar
Kesinlikle katılıyorum. Mideden ağrılı bir şekilde sancı ve gurultuyla uyandım. 1 saattir wcde bekliyorum çıkan bir şey yok.. en iyisi kesin çözüm yollarını aramak.
Aynısını Şu an yasıyorum ben gündüz aldım gayet iyiydim 3 gibi rüya mı gercekmi anlayamadım ve kalbim yerimden cıkacakmıscasına carpıntıyla uyandım, midem bulanıyor, elim ayagım titriyor soguk ter atıyorum vallahi ölüyorum sandım tansiyonumu ölctüm 16,5- 10 bu kadar yan etki nasıl olabilir anlamadm bi tane içtim sadece , bidaha asla!
Bende aynısı ölüyordum sanki mide ağrısı sırtıma vurdu ağrı uzun süre tuvalete çıkamadım bir süre acı içinde kıvrandım böyle ağrı olamaz. Sanki kalp krizi halen sancım var bu nasıl bir ilaçtı rahatlaması gerekirken ölecek gibi oldum
Ben kullandım hemde baya uzun süre kullandım 6_12 saat içinde etki ediyordu bağırsaklarını boşaltıyordu ama şimdi kullanmıyorum bağırsaklarım çalışıyor artık gerk duymuyorum alışınca ilaca artık oda etkisini azaltıyor
kimyasal ilaçlar yerine acı biber ye ama büyük olanlarından değil ama bir tane değil sos şeklinde acı biber turşuları var, bir karın agrısıyla uyanırsın sonrası belli
En İyi Cevaplar