Kulak kıkırdagımı deldirdim beze gibi birşey var?

Kulak kıkırdagımı deldirdim üç ay önce daha yenı cıkardım küpeyi her gün teramisin sürdüm ve hiç bir acım Sızım yokken bugun cıkardıgımda ön kısmında küpeenin şeklini almıs bır et parçası beze gb birsey vardı apse desem degıl şiş desem degil ek bir parca gb. Dokununca falan acımıyor hatta hala bir acım sızım yok doktra gttım bakma zahmet inde bulunmadan bana antibiyotik yazdı annattıklarımla ve batıkon sür dedi batıkon sürüyorum teramisin sürdüm hala ne acıo ne geçio öyle kaldı iki gün oldu daha ama cok garip bişey. Yag bezesı ameliyat falan dıodu dıger forumlarda korktum sıze soruyorum sizce bunun sonu ne? Yanı batıkon kurutur mu orayı aceba düşer mi kı..ilthap degıl olsa acır dıye düşünüyorum o yüzden hapa daha hiç el sürmedim. Olmadı tekrar gitcem ama ya bişey derse korkusu var içimde. Arka kısmıda hafif şiş ora bıraz acıo cok dokununca ama en azından normal bir şiş şeklinde. Ön taraftakı gb degıl. Cıkartmadan küpeyi bir hafta once krem sürmeyi kesmiştim artık ye te r dıye.aceba kuruyup yapısıyodu bende cevırınce kanamıstı bir keresinde. Ondan mı oldu o zaman yoksa hep vardı ben hiç küpeyi cıkartmadım diye mi görmedim.. Uff biri Güzel bişey desin ::((
Güncellemeler
+1 yıl
De böle şiş degıl ya et benı meme gb önde bı et parçası hemde boş halde gören küpe var mı kulağında dio şu dedikleri klasik küpe var ya yuvarlak o boyutta bir et parçası resmen.. Baktıkça içim gidiyor
Kulak kıkırdagımı deldirdim beze gibi birşey var?