Dişçiye gitmek sizi korkutur mu? benim dizlerim titrer ...
Hiç korkutmaz, dişçileri de çok severim
Çok korkarım, hele dişçinin o eldiven kokusu bile midemi bulandırmaya yeter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben dişime iğne yaptırmaktan biraz tırsardım kaç kere dolgu için gittim hiç yaptırmadım, bir keresinde bayan doktor bana helal olsun dedi tedaviden sonra, ısrarla iğne yapmam şart sinirlere geldiğinde çok acıtır dayanamazsın filan bir şeyler anlattı bende inadına olmaz hocam yapmayın tamam ben dayanırım dedim :D oda şaşırdı tebrik etti, acıya dayanıyon küçücük iğneden korkuyorsun diyor. Ama şuan korkmuyorum eskiden vardı korku.
Gitmezsen daha büyük sorunlar çıkacağını düşün o zaman korkmazsın. Kanal tedavisi ve diş çekme gibi şeylerden iyidir muayene..
Sonuçta istemediğin bir şey yapamaz doktor sana, bunu dert etme. Diş teli mi var?
Hep gidiyorum deyince.. Genelde kontrol 6 ayda bir yapılır diye biliyorum, o yüzden öyle dedim
Seninki daha sıkmış benimkine nazaran..
açıkcası küçükken en büyük korkumdu hatta bir kez bekleme salonunda saatlerce ağlamıştım diş doktorunun koltuğuna oturmamak için, daha sonra pedagog diş doktoruna götürmeye başladı beni annem, bu sayede sevmeye başladım.. şimdi üzerinden uzun yıllar geçti ve en küçük bir rahatsızlıkta hiçbir küçük korkum olmadan seve seve gidiyorum..
Çocukken bile ne iğneden korkardım ne de dişçiden... Şimdi düşünüyorum da harbi cesurmuşum hee :D Hatta kuzenle aynı sınıftaydık aşı zamanı millet köşe bucak kaçardı, biz de iğneyi önce vurulma yarışı yapardık :D
Cevap
45Cevap
Korkma değilde, çekince var, kendimi çaresiz hissediyorum o koltukta.
Bide uyuşturuyor ya orada anlamıyorsun ne yapıyor ne ediyor tek hissettiğin çat çut bir şeyleri kesip biçiyor içeride, zaten dudaklar da yırtılacakmış gibi oluyor, korkmuyorum çok da giderim ama rahatsız edici :(
Korku değilde sinir bozukluğu, o dönen şeyin sesi, yana dişin kokusu ve iğnden sonra 1-2 saat kendime gelememe kısımlarından nefret ediyorum.
çok korkuyordum ama geçen gün gittim çok memnun oldum diş hekimim fena halde yakışıklıydı:)
Çok korkarım ama diş ağrısı çekerken dişçi en yakın arkadaşım oluverir bi anda. Diş ağrım geçince de yine korkmaya devam ederim :} Sonuç olarak antibiyotik tercihimdir.
Artık yapılan tedaviler hiç bir şekilde acı hissi vermiyor. dişçilerden korkulcak bi durum yok yani sadece başta damaktan yapılan iğne çok acıtıyor
henüz yeni bir operasyon geçirdim ama sanırım sağlık alanında korkusuzca kendimi bıraktığım tek alan diş..
Uzun süre gitmediysem korka korka giderim o aletlerin cizirtisi korkutur.. Bi kac defa snra seve seve gidiyorum :)
Lateks kokusunu ben de bile sevmiyorum senin de sevmemen gayet normal:)) Korkutmaz beni.
A dedim korkmuyorum 1.5 saat o koltukda kaldım koltuk bana be koltuğa seviyoruz biz
Belirli bir hekiminiz olsun arkadaşlar sevebileceğiniz güvenebileceğiniz biri olmalı
kanal tedavisinden cok cekmistim ya :s
korkmamda o makinanın sesi yokmu dişlerinizi oyar böle :s
Çok korkarım, hele dişçinin o eldiven kokusu bile midemi bulandırmaya yeter
önceden korkardım da şimdi pek değil beni korkutan hastalık bulaşması bir akrabamıza dişçide enfeksiyon bulaştı o günden sonra çok mecburi değilse gitmiyorum
evett tırsıyorum. Bakım yaptırmaya gittiğimde dahi tırsıyorum nedenini ise bilmiyorum
Abartma dişi önemli. Diş yaptırmazsan mide gider. Onun tamiri zor..
korkarım bide o lanet iğneyi damaktan vurmuyormu acısı beynime vuruyor yaa
ağızda bıraktığı uyuşukluğu seviyorum. hani dilin büyür ağzının içinde dönmez konuşamazsın, konuşsan da kimse seni anlamaz. işte sırf onun için giderim dişçiye :))
dişçi koltugundan kaç kere kaçtıgımı hatırlamıyorum ..
Jetokain'i(lokal anestezi) vurduktan sonra isterse penseyle dişimi çekebilir.
korkmam ama stres oluyorum çok hoşlandığımı söyleyemem
Ben 6 ayda bir düzenli kontrole gittiğim için alışığım.Hiç korkmam.
Dediğin doğru.Sorun olmadığı için korkmuyorum.
asil disci benden korksun be ben disciden korkmam elindeki o.aletlerden korkarim
o ağrıyı çekmektense giderim paşa paşa. sevdiğimden değil.
Dilzerim titremiyorda ayaklarımın bağı çözülür her ne kadar çaktırmamaya çalışsam da.
Geçenlerde gittim korkulmayacak gibi değil kullandığı aletler kötü:(
Dişçi korksun. Canımı yakarsa canından bezdiririm onu.
korkutur tabi.elim ayağim titrer.öcü gibi benim için dişçi
benim doktorum çok iyi işinin uzmanı hiç korkmuyorum
gitmekte bi sorunum yok aksıne baskasının disi yapılırken de izlemeyı cok sevıyorum :)
Hiç korkmuyorum.Düzenli olarak senede iki kere gitmeye çalışırım.
küçükken kaçmştm odasından ya.otoparkta kaç kişi arayp zar zor bulmşlardı arabanın altnda :)))
Korkmam aksine severim, hoş ben iğne olmayı da seviyorum da ayrı bir seviyorum ya neyse.
Evet korkutuyor ama dişçiniz dünyalar güzeli biriyse acılarınız biraz hafifleye biliyor :D
zaman bulsam butun kontrollere gidicem ama yok sadece fırçalamakla yetiniyorumm :(
bugün lazer epilasyondan geliyorum ve hala canım yanıyor sen ne dişçisinden bahsediyorsun. :)
Bu iki cavabin bir ortasi yok muydu.
Biraz korkarim ama disciye de gerktiginde giderim gibi falan.
Dişçileri çok severim' i saymazsak evet korkutmaz.
Çok korktuğum için gidemiyorum zaten şuan :(
diş hekimleriyle problemim yok
çocukken korkardım ama şimdi değil..
sorun yok, rahat rahat giderim
Hayır korkutmaz ama dişçileri sevdiğim söylenemez.
3.5 atıyor popom acayip korkuyorum...
Korkmuyorum, sadece hoslanmıyorum. :/
Ben altım kaçırıyorum o yüzden hep altıma bez bağlayıp gidiyorum
gideceğin dişçiye göre değişir
bi ara dişçiye gitmemek için 3 ağrısını çektm
Alıştım o kacaman iğnenin vüvuduma saplanmasından
Hiç korkum yok epey tecrübe yaşadım :)
Hiç korkmam biraz sonra dişciye gitcem
korkutmaz cunku hiç gitmediysen
eskiden B..
şimdi A..
dişçi benden korksun.