Öndişleri eğri erkek çok mu itici dişler temiz olsa da eğri olduğu için şansı yok mu? :(
Çok İtici
İtici değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
asik oldummu cok baska insanin sevdigi gozune gunden gune guzel yakisikli gelir :)
senin onda gordugunu baska kimse gormez yani dis kas yamuk bence onemli degil
Aşık olmak için de o çocugun tipinin düzgün olması gerek. Yani ilk dişlerim düzgün olsa sonra bir kız bana aşık olup dişlerim eğrileşse kabulüm. Anlatabildim sanırım :)
Müsait bir zamanda fotosunu çekip atarım sana :(
19 yaşında bozulmaya başladı tüm dişlerim düzgündü benim. 20lik dişler çıkınca onlar ittirdi öndişleri bozdu. Diğer tüm dişler inci gibi sadece önler bozuk ne şanssızım :(
Bilseydim gider çektirirdim ne bileyim ya. 3-4 ay içerisinde bozuldu zaten noldugunu anlamadan.. Hem de cok can sıkıcı. Sadece öndeki 2 diş bozuk gerisi hepsi inci gibi düpdüzgün ama onlar öyle olunca sanki çok kötü sağlıksız dişler var gibi görünüyor moralimi çok bozuyor inan ki. Ah ah :)
bozma moraliniiiiii :) en azindan duzeltebilirsin tel felan ile
mesela nisanlimin dudaklarin altinda koca bir çizik var ama ilk gordugumde vuruldum disleri de cok yamuk degil ama inci gibi de degiller inan bunlarin onemi yok dogru insan karsina ciktimmi yuregine vuruluyo gozlerine :) gerisi fasa fiso zaten yaslaninca ikinizde dede nine olucaksiniz dissiz bir vaziyet :) gulmen icin takiliyorum :) moralini bozma
Hahaha güldüm gerçekten pozitifligin çok iyi :) Nisanlın çok sanslı senden dolayı, öyle hissettim.. Mutluluklar dilerim size, umarım bana da :)
Teşekkür ederim çok sağol bu güzel konuşma için :)
Benim nişanlımın dişleri öyle çok seviyorum Hiçte sorun değil benim için seven bakmaz onlara merak etme
Hiç mi önemi yok?
Benim için hiç bir Önemi yok dişlerine mi aşık oldum
adamlığına.. Ona da her kız aşık olmuyor işte..
Haklısın
Diş teli taktir ne var 1 ya da 2 sene takarsin olur biter diş teli artık normal birşey buyutecek birşey yok
kısmet
yok kanka. dişlerimi çok beğenir hatunlar ordan biliyorum.
O zaman önemli :)
Mk böyle şansın. Hayata yenik başlıyoruz mk ya :)
Kulaklar çok mühim degil aga iyisin sen kıymetini bil. tüm kızlar sende, istedigini yap kullan at :)
him :/
Cevap
4Cevap
Yani görmek lazım ama beğenmiyosan tedavi ettirirsin olur biter bence bukadar üzülme
Benim erkek arkadaşım öyle
Rahatsızsan tel taktir :)
senin icin sorun degil mi
senin dişler güzel.
Bunun bile çaresi var bir saatte düzeltilebilir.
Nasıl oluyor o iş? İmplant deme güzelim dişlerimi vermem :) Eğriler ama sapasağlamlar.
bir bakayım dedim ama türkçe kaynak yok sanırım. Neyse ki ingilicemiz var, birazdan detaylı bakacağım çok sağol cansın sen can :)
Muck :) ahaha, bu dişlerle öptüm şimdi gidip yüzünü yıkayabilirsin :D
2 diş bozuk bende zaten. Şu tavşan dişlerinin yanındaki dişler. 20lik dişler arkadan bastırınca öne kaydı onlar :(
Sağol :)
((:
Ya sen harikasın ama ya :D Araştırdım harika bir şey bu. Fiyatı da tek diş için 500tl civarı. Maksimum 2.000tl yapar. Çok iyi bu. Önerebileceğin bir yer var mı İstanbulda? :(
Lamina veneer olarak geçiyor. Çok iyi hizli ve harika bir yöntem sanırım araştırdığıma göre. Öptüm kocaman :)
tel taktır zor değil yani
22 yaşından sonra tel mi olur ya komik olur
koydu bu :(
Düşünecegim bunu :/
pbs.twimg.com/media/BtU8yJ9CAAIZj0D.jpg:large bunlar benim dişlerim :) sadece 5 ayda.. düşün bakalm
Çok güzel.. 5 ay takıp çıkarabiliyor muyuz? En az 1-2 yıl diye biliyorum
Benimde fazla yamuk degil ama öndekiler yamuk olunca çok yamuk gibi duruyo :( dişciye gidip sorayım 1 yıla kadar taktırabilirim ama fazlasına dayanamam okul da bitmiş olacak mühendislik okuyorum zaten iş hayatında hiç olmaz
Gidecegim bakalım :)
Şansı var tabi, Dişini yaptırabilir
Ortodonti tedavisi 2 yıl sürüyor :/
Üzülme ya. Kendine bunu yapma. Diş dediğin nedir ki, düzelir elbet.
Görüntü bozukluğu oluyor, hiçbir kız bana bakmıyor nasıl üzülmem ki? Evet hayatımda tek eksik bu tip konusu ama bir kız arkadaşın olmayınca da hayatında eksiklik oluyor. Ne olursa olsun insan yanında kendisini seven bir eş istiyor..
Emin ol karakter önemli. Sen kendine güvenmediğin için seni seven bir insan girmiyor hayatına. Çünkü kendini ezik olarak görüyorsun bu dişmeselesinden dolayı. Evet görsellik önemli yalan söylemeyeceğim, inan bana özgüven daha önemli. Mesela bn Beyazıt Öztürk'e hayranım, halbuki oda r'leri söyleyemiyor. Aamir Khan, bn onada hayranım , halbuki oda kısa boylu. Sonra Esen Yenerler, oda şişko. Özgüven olduktan sonra şişkoymuşsun, dişin eğriymiş, boyun kısaymış bunlar fasa fiso. Bnce kendine güven, kendini sev. O zaman hayatın değişir
Aslında hayatta diğer tüm konularda başarılıyım, mesela çok iyi bir ünide çok iyi bir bölüm okuyorum. İnsanlarla iletişimim harika.. Özgüven konusunda sıkıntım yok aslında, yani kendime güvenmediğim tek kısım bu dişler diyebilirim. Kızlarla da rahat iletişim kuruyorum ama erkek arkadaş olarak bakmıyorlar bu simetrisizlikten dolayı sanırım. Yapacak bir şey yok :)
Eğri diş derken carpik mi
tavşan dişlerinin yanındaki dişler öne doğru. 20lik dişler yüzünden oldu hep ittirdi onlar :(
Sorun değil ya sevdikten sonra
Böyle de sevmiyorlar ki :/ Birisi sevse sonra bozulsa dişler sorun degil ama direk böyle olunca sevmiyorlar iste.
Tel taktir
Düşünecegim
Tel taktır.
peki:/
Yürek eğri olmayacak
Özgüven yıkılıyor böyle olunca da..
İnsan her zaman kendisini sevmeli bence, Ne olursa olsun kendisiyle barışık yaşamalı.
evet öyle..
sorun değil sevene
Sevmesi için de yamuk olmaması gerekiyo, paradoks :)
olamaz
://
şansı var
Yamuk dişli kızlara karşı mı :)
Önemi var ya tipin en azından normal olması gerekiyor. Yamuk eğri simetrik bozukluklar çok kötü duruyor işte
Olur ilerde meslegim iyi.. Ama bir kız erkeği parası için istiyorsa gerçekten sevmiyordur, napayım öyle kızı.
Çok İtici
:((
Çok itici
peki :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar