yine tam çıkartcakken kaydı ve bu şekil kızarttı ve yaşarttı nefret ediyorum sert lensten keratokonustan.. aanızda var mı sert lens kullanan keratokonus olan

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bende bir ara denemistim gözlerim sisip kizarip durdu bende biraktim ^^ simdi yumusak kullaniyorum
benim hastalığımdan dolayı mecbur sert lens ama sanırım kontrole gittiğimde kornea nakli kararı çıkcak
Umarim iyi olur sert lens gercekten berbat bisey
malesef ya :( nakil olup düzelir inş
Bende bu sene lazer ameliyati olmayi düsünüyorum :) ikimizede hayirlisi ^^
aynn hayırlısı benim lazerle düzelmiyo sadece başlardaysa ilerlemesini durduruyo
Benimkide daha iste yapiliyo mu yapilmiyo mu diye bakmalilar ama olur gibi.. Bende benim sorunum var saniyodum seninki daha kötüymüs 🙊
bnmki baya baya kötü geçen sene bu zamanlar bildiğin 1. vitesten 5. vitese attı ilerlemesi sağ gözün. geçen sene az buz görüyodu bu sene sadece buzlu camla bakıyo gibiyim
Benim lenslerde -7 miyop -2,5 astigmat ama yani kolay cözümü var yinede.. Senin isin epey zormus
benim sağ gözü numara ölçen cihaz dahi ölçemedi bir kere aldı ölçüm 23 mü ne çıktı. lenslerin numarası aklımda değil ama 5.80, 8 ya da 11 gibi bişeydi
kötü olmuş
aynn üste kaçtı sandım ilkten göz kapağının altına ama sonra o göz pınarı mı öbeği mi ne o tarafa geldi çok fena sulandırdı ağlıyomuş gibi. yanaklarımdan aktı resmen gözyaşı
Cevap
1Cevap
Aga bir ara yanaktaki kılları alsan iyi olur :)
alıyom agada yakın çekimden öyle çok kötü çıkmış zaten farkettiysen sakallarda uzun hep beraber hallediyom onları
Farkettim aga aynen hallet
aklımda zaten
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar