Herhangi bir ağrınız olduğunda hangi ağrı kesiciyi ya da ağrı kesicileri kullanıyorsunuz ?

çok fazla ilaç almaktan yana değilim bende önceden ingiliz asprini vardı ondan 2 tane atar yatardım ama o da yok artık bir yerim ağrıyorsa yatıp uyumayı tercih ediyorum. bir ara şiddetli bir şekilde beynimin içi ağrıyordu sanki yan tarafları özellikle o zamanlar thomapyrin diye bir ilaç atıyordum 15-20 dk da kesiyordu yoksa bildiğin bildiğin ağrıdan duramıyordum...
thomapyrin var evet onu bir ara kullandım baya çünkü çok şiddetli ağrılar oluyordu bu birazda stres ve sıkıntıdan dolayı işyerinden ve yaşantımdan dolayıydı 6 aydan fazla oldu kullanmıyorum artık kullanma ihtiyacı duymuyorum Allah'a şükür o kadar şiddetli bir ağrı yaşamadım uzun zamandır...
Sarımsak doğal antibiyotik her türlü ağrıkesici den 1000 kat daha etkili Heleki boğaz ağrısı. Akşam sarımsak ve lavanta çayımı içerim sabah bişeyim kalmaz
Vermidon kullanırız ailecek eczacımız önerdi ve buradan apranax kullananlara da sesleniyorum çok dikkatli olun mümkünsen evinizde bukundurmayın çiğnendiği takdirde Ölümle sonuçlanabiliyor
Hiç duymadım eğer gerçekten mideye dokunmuyorsa çok iyi zaten midem de sorun var bunu bir yere bot alayım 😊
Not alayım 😁
Majezik mideye dokunuyor arveles düşük geliyor apranax Zararlı senin dediğini demicem 😊
Peki
Cataflam zararlı bir ilaç. Biraz araştır.
Ne zararı var @Kezbangeldii
Bundan 8-10 sene evvel adını hatırlamıyorum bir ağrı kesici piyasadan toplatildi. Aynı ilaç grubunda yer alan bir ağrı kesici buda. kalp krizi riskini artıyor. ben zararlı buluyorum ağrı kesiciyi. Çok zorda kalmadikca kullanmıyorum. En bilindik voltaren dikloro dolorex falan var mesela. Öldürsen bana cataflam falan iciremezsin. Haberlere ciktiydi. Ulkemizdede bir kişi hayatını kaybetmisti bu ilaçtan. ilaclara karşı önyargılı değilim. En ufak ağrıda ilaca saldırmaya karşıyım. Zararsız görünen en çok kullanılan da ağrı kesiciler. Dikkatli olmakta yarar var.
Teşekkür ederim
İlaç içmemeye gayret gösteriyorum. Regl sancısında majezik kullanıyorum
Majezik olmadığı zaman Arveles kullanıyorum. Regl ağrısı için kullanma demişlerdi zaarlı olabilir demişlerdi bana terreddüt ettim bende daha sonra algoloji doktoruna gittiğim ağrı kesicilerin regl sancısına yan etkisi var mı diye sorduğumda fazla kullanmadığım sürece herhangi sıkıntı olmayacağını söyledi bende her regl sancımda kullanıyorum.
Cevap
9Cevap
Ne ağrısı olduğuna bağlı baş ağrısıyla majezik diş ağrısıysa tamol vücut ağrısıysa sadece banyo ve masaj
Yine majezik çünkü oda bir baş ağrısıdır ve kuvvetli bir hap majezik şakaklarına kolonya da sürebilirsin onunla beraber
Ne gelirse kullanirin. Her gun bir tanr atiyorum. Keske Tip okusaydim Dr. House olurdum boyle.
Hiç ilaç kullanmam. Uzunca süredir ne hasta oldum ne bir şey. Sağlıklı yaşayınca yapay şeylere gerek kalmıyor.
Dolorex ya da parol ya da buscopan hangisi varsa evde
✋✋✋
Çok zor kullanırım hap. ama dayanamayacak kadar ağrım olursa 2 minoset atarım geçer hemen
kolay kolay ilaç kullanmam ama alveres iyidir iyi :)
Majezik kullanıyorum.
Oda yılda 2-3 kez çok kullanmam
kullanmamaya çalışıyorum vucudun ilaca direnci artmasın diye
Apranax ford ya da majezik
Onlar bile kesmiyor bazen :D
Denerim : )
Nurofen veya paracetamol
Dogru ama nurofen daha etkili.. veya paracetamol+coffiene de etkili
Ağrı kesici kullanmam.
Kullanmam. Ağrıyı kesdirebilecek ağrılar vardır :)
parol ya da novalgin
Kolay kolay ağrı kesici kullanmıyorum.
Dolorex hep yanımda.
novalgin
Parol
Aynen öyle
voltaren
@Tirisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar