Annem son evre meme kanseri saçları kemoterapiden dolayı dökülüyor diye sıfıra vurdum az önce uyurken gördüm çok ağladım annem ölse ben ne yaparım kemoterapi etki eder mi sizce her kanser ölecek diye bişi yok şu an iyi ama diğer kanserler neden öldü o zaman bişi diyin lütfen...💔
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bizimde bir yakınımız kanserle uğraşıyor bir kez atlattı Allahın izniyle bir kere daha atlatacak tekrar saçları dökülüyor. çok zor bu süreçler ama geçecek Allah acil şifasını versin. tüm hastalara. siz ona yansıtmayın modu düşmesin
İyileşir abla demi ben onu çok kırdım gönlünü almadan ve benim evliliğimi görmeden ona bişi olursa ben dayanamam🥺💔
iyileşir Allahın izniyle askiim. dua edin bol bol zikirler cekin hatim indirin eğer inanıyorsanız tabi. birde bu süreçte ona destek lazım mutlu olması için falan
Allah razı olsun abla elhamdülillah müslümanım inancım sonsuz ama işte kanser oldu mu insanın içine dakka başı korku ölüm korkusu giriyor
evet aslında hepimiz bir anlığız. tevekkül et Allah sana bağışlasın uzun sağlıklı ömürler versin. istersen ben sorarım ne yenmesi faydalı ne yenilmemesi gerek diye
Memeleri alınmış Kürtlere başlamış olması lazım. Üzülme toparlar. Biraz zorlu olur ama toparlar. Kaç yaşında anne
Haziran ayında iki memesi koltuk altları tamamen alındı 43 yaşında 2. kemoterapini yeni aldı
Genç toparlar sende üzme kendini. Sende güçlü ol ki destek ol
Kaç kır alacak
* kur
6 kür alcak
Toparlar ise yarar merak etme
İnşallah benim annemden başka kimsem yok Rabbim onu bana bağışlasın
İyi düşün iyi olsun. Ama iyi olacak ins. Moral onemli. Sende moralini yüksek tut
İnşallah Allah razı olsun inşallahhhh Allah büyük 🤲
Amin ins. Uyu srtik yorma kendini
Kötü düşünme etki eder
Ağlamıyorum ama saçini kestikten sonra bakmak insanı çok kötü ediyor
Üzülmek gayet normal ama ona sakın bunu belli etme hiç hasta olmamış gibi davran eminim yakında iyileşir
Çok kötüyüm abi yakının kanser olunca iyi de olsa hep aniden ölecekmiş korkusu içine giriyor artk çok yoruldum💔
İnşallah Allah razı olsun
Mutlu et, dikkat dagıt
Etmek istiyorum ama ne kadar uğraşsam da Allah mutlu etmeyince olmuyor Allah'ın yardımına ihtiyacımız var
Öyle tabi, beslenmesine dikkat etsin, sarımsak soğan , bunlar bagişiklik oluşturuyor.
Doktorlar ne diyor
Memeyi aldılar kemoterapi yle devam edicez diyor kasımın 16 sında pet çekimi var ondan sonra belli olcak iyiye ya da kötüye gittiği