Bunu gizli tutarak ameliyat olmam günah mı sonuçta rahatsızım
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
yok niye günah olsun ki yani günü olmaz ama annemler öğrenince kızabilir ama iş işten geçtikten sonra bir şey olmak iki gün yüzüne bakmazlar kavga belki edebilirler ondan sonra düzelir aralarınız annene söyle anneme belim ağrıyor de güzel de konuş bence memeni aldırman İyi ya komple aldırmıyorsun sonuç
Öğrenir farkederler ancak bu senin konfor alanın ailenin değil. Özgüvenini ve sağlığını etkiliyorsa iyi bi doktor araştırması sonucu daha mutlu konforlu bir hayatın olabilir
Bunu yaptımaman senın ıcın daha iyidir cunku bu tür estetıkler yuzunden ölen sakat kalan o kadar insan var neden riske giresinki
Günah olmaz diye düşünüyorum senin bebedenin kendin karar verdikten sonra başkasını düşğnme bence
Bilmiyorum ailem yanlış anlaya bilir Türkiye'deki insanlar o kadar tuhafki bilmiyorum kafam çok karışık
Çok mu rahatsız ediyor seni
Bilmiyorum şu an okadar etmiyor ama kilo verdiğim zaman rahatsız edecek 176 boyundayım 85 kiloyum kilo verdiğim zaman göğüslerim büyük olduğu için sarkıcaklar beni psikolojik olarak kötü etkileyecek 21 yaşında göğüsün sarkması kötü bir şey o yüzden göğüslerimi küçültmek istiyorum böylece kilo verince sarkma olmaz
Bence biraz acele ediyorsun bu düşğncede. Spor ile verirsen çok sarkmaz. Ayrıca unu kilo verdikten sonra değerlendir. Çünkü o zaman gerçek ölçülerine göre küçültme yaptırmış olursun. Fiziksel olarak daha estetik durur
Bilmiyorum işte ama ailem ameliyat olmamı onaylamıyor ozman düşüncem
Bence onlarında gönlünü yap destek olurlar. Anason karar senin olsun. Ama çok büyük değilse bence zayıflayınca oda küçülecektir
Neden saklıyorsun büyük göğüs bel ağrısı bile yapıyor sağlık bu
Sırtım ağrıyor zaten izin vermezler bana göre aşırı büyükler
Eee fazlalık nere gitti deseler
Ne alaka çok mu büyük
nıye kı cokmu buyukler?
sağlık sebebi ise niye günah olsun
Onlara göre değil
anlaşılmaz mı ki ameliyat olunca zaten
Uzun bir süreç anlarlar
Belli olacak zaten her türlü
Bilmiyorum. İzin vermiyor ailem ama ben olmak istiyorum
Birine soyle tek zor olur,
Onlara göre göğüslerim normal bana göre değil insanlar kilo verince de ameliyat olup fazla deriyi aldırıyorlar
Günah evet
Kac beden ki goguslerin
sakın yapma bunu bize :D
Çok mu büyük
Kanka annenden nasıl gizliyecen
Büyük seviyoruz erkekler olara küçültme
Hayır değil bence
O kadar büyükmü yani