1 sa

Yardım lütfen fazla düşünmekten ağlıyorum?

Ne olur bana yardımcı olun artık bu durumu düşünmekten ağlamaya başlayacağım.. Şimdi benim annem çok sıkıntılı bir kadın sürekli her şeye karışan her şeye sinirlenen bağırıp çağıran.. Ve ben de OKB var zaten tuvalet banyoda çok uzun kalıyorum ama önemli olan kısım şu an burası değil.. Şimdi ben mutfağa girmeyi çok seven bir kızım ve Instagram'da TikTok'ta bir sürü tarifler videolar çıkıyor karşıma ve ben de yapmak istiyorum ama ben her mutfağa girdiğimde annemle kavga ediyoruz ben o evdeyken hiç bir şey yapmak istemiyorum yaptığımda da kavga ediyoruz o yüzden bir şey yapmak istemekten bile korkuyorum çünkü bir tarifi çok beğenirsem onu yapmak isteyeceğim e yaptığımda da kavga edeceğiz bu sefer kavga edeceğimizi unutup yapmaya başlarım diye korkmaya başladım o yüzden düşünmekten yeni tarif görmekten düşünmekten korkmaya başladım e bu sefer bu düşünceden sürekli kaçmaya çalışıyorum kendimce bu da aşırı derecede yorucu oluyor yani aklıma bir şey gelecek diye korkmak mesela WC'de uzun kalıyorum zaten diye sürekli aklıma yeni şeyler geliyor kendim üretmeyi de severim o yüzden WC'de aklıma bir şey gelir yapmaya başlarım kavga ederiz şeyi oluyor bu sefer bu her anımda beni ele geçirmeye başladı düşünmekten boş kalmaktan korkar oldum.. Kulağa bakınca çok saçma gibi geliyor ama bazen de diyorum ki artık boş veriyorum ne olacaksa olsun ama bunu derken bile korkuyorum çünkü bu moda geçmem demek hani artık aklımdakileri yapacağım annemi umursamayacağım beni kısıtlamasına izin vermeyeceğim diyorum sonra yine bu rahatlamaya bile girmeye izin vermiyor beynim diyor ki ama kavga edersiniz? Allah aşkına çok mu şizofrence söylediklerim

Yardım lütfen fazla düşünmekten ağlıyorum?