Ne olur bana yardımcı olun artık bu durumu düşünmekten ağlamaya başlayacağım.. Şimdi benim annem çok sıkıntılı bir kadın sürekli her şeye karışan her şeye sinirlenen bağırıp çağıran.. Ve ben de OKB var zaten tuvalet banyoda çok uzun kalıyorum ama önemli olan kısım şu an burası değil.. Şimdi ben mutfağa girmeyi çok seven bir kızım ve Instagram'da TikTok'ta bir sürü tarifler videolar çıkıyor karşıma ve ben de yapmak istiyorum ama ben her mutfağa girdiğimde annemle kavga ediyoruz ben o evdeyken hiç bir şey yapmak istemiyorum yaptığımda da kavga ediyoruz o yüzden bir şey yapmak istemekten bile korkuyorum çünkü bir tarifi çok beğenirsem onu yapmak isteyeceğim e yaptığımda da kavga edeceğiz bu sefer kavga edeceğimizi unutup yapmaya başlarım diye korkmaya başladım o yüzden düşünmekten yeni tarif görmekten düşünmekten korkmaya başladım e bu sefer bu düşünceden sürekli kaçmaya çalışıyorum kendimce bu da aşırı derecede yorucu oluyor yani aklıma bir şey gelecek diye korkmak mesela WC'de uzun kalıyorum zaten diye sürekli aklıma yeni şeyler geliyor kendim üretmeyi de severim o yüzden WC'de aklıma bir şey gelir yapmaya başlarım kavga ederiz şeyi oluyor bu sefer bu her anımda beni ele geçirmeye başladı düşünmekten boş kalmaktan korkar oldum.. Kulağa bakınca çok saçma gibi geliyor ama bazen de diyorum ki artık boş veriyorum ne olacaksa olsun ama bunu derken bile korkuyorum çünkü bu moda geçmem demek hani artık aklımdakileri yapacağım annemi umursamayacağım beni kısıtlamasına izin vermeyeceğim diyorum sonra yine bu rahatlamaya bile girmeye izin vermiyor beynim diyor ki ama kavga edersiniz? Allah aşkına çok mu şizofrence söylediklerim
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Anlaşılmamayı o kadar iyi anlıyorum ki sana destan yazabilirim insan zor durumda kalıyor ve yardım dahi göremiyor bırak anlaşılmak dahi insana lütuf gibi sen şizofren değilsin bir daha böyle düşünme sakın
Artık bunları düşünmekten o kadar yoruldum ki daha 18 yaşındayım bedenime ruhuma ağır geliyor düşüncelerden sürekli kaçmak istemek ama onları sürekli yanımda götürmek beni çok yoruyor sürekli annemden kaçıyorum sürekli kavga ediyoruz diye ondan uzakta kalmaya çalışıyorum ama ona rağmen annemden uzaklaşamıyorum bile düşünceler hep benimle geliyor kafamı kesip atasım geliyor artık
Tedavin şu an devam ediyor mu
Hayır etmiyor
Annenden hem koparmıyorsun hem kaçıyorsun
Evet tam olarak öyle beni çok yoruyor çok üzüyor ama bi taraftan onu seviyorum da ama bu düşünme işi onun yüzünden deli olucak gibi hissediyorum gittiğim her yere annem ve düşüncelerini beraber götürüyorum sanki
Bence anneni alttan al haklısın veya haksızsın mutlu olmak için tamam de geç
Sürekli annemden uzak kalmaya çalışıyorum ama dusunceler benimle geliyor
Anneler anlaşmaya çalış ayak uydur alttan al mesela neden tartışıyorsunuz
İlaç kullanıyor musunuz?
Hayır
İlaç kullanmaya başlasan iyi edersin. Psikiyatriste git sana ilaç tedavisi uygulasın çok daha huzurlu hissedersin.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim keşke geçse
Oyy güzelim benim kıyamam sana be
Çok hassasın
Yanında olmamı istermisin
Gel lütfen ben seninle konuşacam
Bekliyorummmö
İyi değil wcde uzun kalmak işin bitince çık
Evet onu biliyorum okb den kaynaklı zaten ama bunun dışında düşünceler beni yiyip bitiriyor annem yüzünden deli olucam artık
Girme mutfağa boş ver üzülme napiyosun peki WC de
El yıkamam çok uzun sürüyor tekrarlıyorum sürekli
Nas Felak süreleri oku vevrse okuyor birka iradeli ol