Bugün diş hekimine gittim rutin kontrol ve muayene için ve bana yüzümün yanlarındaki kaslara bakarak dişimi sıktığımı söyledi. Uyurken yapabiliyormuşuz. Yani ben fark etmiyorum. Neden olur bu durum? Nasıl geçer?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün diş hekimine gittim rutin kontrol ve muayene için ve bana yüzümün yanlarındaki kaslara bakarak dişimi sıktığımı söyledi. Uyurken yapabiliyormuşuz. Yani ben fark etmiyorum. Neden olur bu durum? Nasıl geçer?
stres ve kafaya takılan şeyler yüzünden genelde uykuda istemsiz oluyor bu durum çoğunlukla günlük koşturmacalar ve içten içe biriken gerginlik tetikliyor hekimin gece plaklarından falan bahsetmiştir zaten en net çözüm o kafayı biraz rahatlatmak lazım
Günlük hayattaki stress, kaygı, korkudan dolayı oluyor, bende neredeyse her akşam dişlerimi sıkıp gıcırdatıyordum, diş doktorum plak önerdi, artık kullanıyorum eskiden dişlerimi kırıyordum, sabah çenem ağrıyordu, şimdi ağrımıyor sende bir sor doktoruna <33
Cevap
2Cevap
Stres hayatının bir kısmındaysa uyurken sinirden sıkıyorsundur. Genelde söylemek istediği çok şey olan ama söyleyemeyen insanlarda oluyor.
Stresten içinize atmaktan vs. Botoks yaptırıyorlar sanırım. Ya da dişlik gibi bişe var uyurken takiyorsunuz
Bende yapıyorum sinir stresten oluyormuş
Antidepresan kullanmak gerekir mi acaba sadece bunun için
Sınır stresten olur
Stres kaygı bozukluğu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?