Yapacağı işlem sırasında bazen canım yanıyor, bazen yanmıyor. Ama canım yanacak diye panikten ölmek üzereyim. Bir de hastalığımın bitip bitmediğini, yani ameliyat ya da doktorun bi müdahalesine gerek olup olmadığı bugün belli olacak. Bu işlemde acılı bi işlem. Panikten ne yapacağımı bilmiyorum. Midem yanıyor. İçimi nasıl serinletebilirim ya
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Allah gönlüne ferahlık bedenine şifa versin bugün güzel haberlerle çıkmayı nasip etsin işlemini kolaylaştırsın acını hafifletsin doktorların eline şifa versin hakkında hayırlı olan neyse onu nasip etsin inşallah her şey düşündüğünden güzel geçecek bu arada neyin var tam olarak
Çok geçmiş olsun
Şunu bilmenizde fayda var sanırım
Doktora gidiyorsunuz kasaba gitmiyorsunuz
Yani işin Ehl-i doktor sana ağrı olacak bir şey yapmaz yapsada çözümü uygular yani rahat ol
İnşallah o işlemi yapmasına gerek kalmaz. Yapılan insanların yorumlarını araştırdım ne yazık ki. Çok acı duyduklarını söylemişler. Sonrasında da 3-5 gün devam etmiş. Kendi kendimi korkuttum aslında. Ama haklısın, sonuçta o kadar okumuş. Canımız yanacaksa bile iyiliğimiz için. Teşekkür ederim bu arada
Rica ederim geçmiş olsun 💐
Sabah namazını kılarak içini ferahlatabilirsin
Şimdiden çok geçmiş olsun 💐
Dua okudum bolca özellikle inşirah suresini. Meniere yaşadığım için namaz kılmayı maalesef bıraktım. O yüzden de biraz eksiklik hissediyorum aslında manevi anlamda
Anladım tekrardan çok geçmiş olsun
Ama namazlarını ne olursa olsun bırakma
Çünkü sana yardımcı olacak 😉👌
doktorum , korkma bi anda olup biter geçer her şey , iyi de olacaksın paniğe gerek yok 🌹
Geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavusman dileğimle inşallah
Ya çok teşekkür ederim, amin inşallah
Geçmiş olsun. Şafi ismiyle Allah şifa versin inşallah başka bir işleme gerek kalmaz.. ama ne olduğunu da çok merak ettim
Geçmiş olsun yüce Rabbim acil şifalar versin inşallah
Amin aminn inşallah ya, teşekkür ederim
Rica ederim
Gecmis olsun simdiden
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun sorun nedir
Anlatırsam paniğim artar şimdi. Çok teşekkür ederim ama
Geçmiş olsun şifa haberlerini al inşallah
Çok teşekkür ederim, amiin inşallah 🌸
Allah yardımcın olsun
Geçmiş olsun Allah şifasını versin korkma lütfen
Çok teşekkür ederim, amin inşallah ya. Bende istemiyorum ama elimde değil 🥺
Bu son olur umarım istemsizce olan şeyler korkma sağlık bu lütfen iyi düşün 10 dak bile değil
Haklısın. İyi düşünelim iyi olsun. Dediğin gibi bi sebepten ötürü inşallah son gidişim olsun
İnşallah 🌸🌸
Nedeni uyusturmuyormu
Yanında birini götür
Ne yapacak ki
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim
Sen korkma çekinme arkandayıd üzülünce de sarılıp elinden tutarız yalnız değilsin
Ya ne kadar tatlı bi cevap vermişsin. İyi hissettim biraz, cidden 🥹🌸
Teşekkürler🙏
ne tedavisi bu
Neyin var