- Merhaba çarşamba günü piercing deldirdim 4 tane fakat birini beğenmedim çıkarttık ilk günler acıyordu baya ama gitgide azaldı ama bugün kulağımda kaşıntı vardı fotoğrafını çekince kabarcıklar fark ettik bu konuda bilgisi olan var mı neden olmuş olabilir
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
büyük ihtimalle kullanılan metalin kalitesizliğinden ya da nikel alerjisinden kaynaklanıyodur o tarz su toplama ve kaşıntılar, acil bi doktora görün cildiye falan baksın yoksa daha çok yayılır
Yani Cildiye için 4 gün sonraya randevu var en yakın olarak acaba acil anlar mı ki
Kız kabarcık falan var inşallah bir şey olmaz güvenilir bir yerde mi delirdin ya hijyenik bir problemden kaynaklanıyor olabilir ben arkadaşlarım deldirmeye giderken yanlarında bulunurdum titiz yerlere giderlerdi ilaç yazardı onlar hiç hatırlamıyorum ama eczaneye gitmiştik araştır çıkar mutlaka fazlada bekleme baktın artıyor git hemen doktora
Ya aslında piercinglerimi hep aynı yerde yaptırıyorum ama anlamadım cildiyeye 4 gün sonra için randevu var acilde anlar mı bilmiyorum korktum şimdi ve kabarcıklardan sıvı geliyor
Korkma ya aşırı ciddi bir şey değil muhtemelen intihap falan dokunma sadece üzerine yatma 4 güne gidersin bakar uzmanlar muhtemelen bunu yaşayan tek sen değilsin dur senin için araştıracağım internetten eğer rahatlayacaksan
Saçlarını sıkıca bagla temas etmesin muhtemelen alerji internette öyle diyor muhtemelen dışarıdan bu kadar belli dehil yakın kameradan flaşla çektiğin için batıyor bu kadar gözüne , takı malzemesidir dandik olabilir ona alerji yapmış olabilirsin çocukken bendede olmuştu benzeri geçti sonra.
Ne kadar iyi birisin ahahahahah teşekkür ediyorumm çok sağ ol ölücekmişim gibi hissettim😭
Ben de öyleyim kız ondan panik oluyorum hemen ama panik ettiğim hangi konu varsa Şu an yok hayatımda her şey geçiyor gskahdjsj
Doktorluk bir durum. Seni tahriş etmiş.
Kirden mi
Ne kiri ya
Yıkayamıyon ya aklıma öyle geldi
Her gün serumla temizliyorum
O zaman bilemedim. Geçmiş olsun
Güzel temizle
İltihap
Ne yapmam gerekir peki
enfeksiyon
Bu ne korkunçç
Niye korkunç olsun