Hakkında işlem başlatırım vs dedi.
Doktorun tavrı bana anormal geldi
Değerlerim düşük diyorum yok gayet normal dedi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hakkında işlem başlatırım vs dedi.
Doktorun tavrı bana anormal geldi
Değerlerim düşük diyorum yok gayet normal dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızılay neden senin aileni arasın, zaten işlem gönüllü yapılıyor
orada tam kan verecekken doktorun tavrından dolayı vazgeçtim çekip gittim benle şüpheli şüpheli konuştu
Telefon daydım ablam açıktı ama sessize almıştım benim ses gitmiyodu o ne dedi ablam dedim ama burası mahrem bi alan ya dedi sessizde ya dedim bende sustu
sen kan vermeyince sistem mi çökecek, dr neden seninle uğraşacak
Kusura bakmayın ama sen hatalısın, ve kusurlusun
Hatalı değilim beni zorladı
Ben en baş değerime bakılmasını istedim yalandan baktı resmen hiçbi şey yok dedi oysa bütün değerler yerlerde
Ayrıca ablam sessizdeydi doktorun karşısına giderken bizim ses gitmiyodu ona sanki kaçak bi iş mi yapıyolarda telefonu dert etti ben napabilirim telde
Bir kızılay kan alımını hemoğram değeri bakmadan yapmıyor, düşük hb değeri zaten ES de sıkıntı, ayrıca bilgilendirme alanında donör ve hasta (kan vericisi) bulunur, senin dijital cihaz kullanman hatalı bir durum. Hikayen tutarsız ve karalama amaçlı
Çadır sonuçta ben zaten telefonla iletişim halindeyken beni çektiler çadıra buyrun diye asla karalamak değil benim rahatsız olduğum şey doktorun tavrı ben insanca değerlerim düşük verebiliyo mıyım dedim bi tersledi beni hani sanki ne dedim gayt kibar sordum
Döndüm doktorun yanına saygımı bozmadan konuştum istemiyorum dedim kan man vermek vazgeçtim bu sefer o ailemi tehdit ettiği gibi davranmadı bana eli ayağına dolandı bekleyin kibar kibar muamele gösterdi bu sefer
hangi değerinden bahsediyorsun düşük diye?
Kan değerlerim hepsi düşük sağlık ocağı bana kan veremezsin demişti
O zaman neden kan çadırına gittin
Yorum ve görüşlere baktım sen fevri olarak burada show peişindesin
Şov değil gerçekten doktor çok ukalaydı görmeniz lazım Ben gerçekten sevindim kan vericem diye aşırı mutluydum doktorun tavrı rahatsız etti kaçtım evet kaçmam hata ama ailemi arayıp tehdit edemez ya geri döndüğümde sert konuşunca iptal etmek üsereyken gene kan vermeye ikna etmeye çalıştı
Ne işlemi başlatacakmış?
Hukuki
Neden ama? Kan senin damar senin 🤣
Şöyle oldu Telefon daydım ablam açıktı ama sessize almıştım benim ses gitmiyodu o ne dedi ablam dedim ama burası mahrem bi alan ya dedi sessizde ya dedim bende sustu
Değerlerim düşük bildiğim halde süper dedi bana da anormal geldi önce değerime bakılıp istiyo musun diye sorar insan
Ne anlatıyosun sen aq ya ciddiye alıyoz bi'de.
Sonra avm önüne gitti bağıra bağıra kan bağışı verin diye müşteri çekti
Şikayetçi olurum dersin sende
Bir halt yiyemez. Seni korkutmuş
Gittim semsert konuştum eli ayağına dolandı ben böyle bi tavra güvenipta kan man vermem dedim
Kan vermek mecburi değil. İsteyen verir.
Sana ukalalık yapmış.
Telefon daydım ablam açıktı ama sessize almıştım benim ses gitmiyodu o ne dedi ablam dedim ama burası mahrem bi alan ya dedi sessizde ya dedim bende sustu
Ailemi korkuttu beni değil ben gittim ağzının payını verdim kuzu gibi oldu
Sağlam kayaya çarpmış 👍👍🤣
Şimdi kuzu kuzu işini yapsın.
Ben gerçekten sevindim kan vericem diye aşırı mutluydum doktorun tavrı rahatsız etti kaçtım evet kaçmam hata ama ailemi arayıp tehdit edemez ya geri döndüğümde sert konuşunca iptal etmek üsereyken gene kan vermeye ikna etmeye çalıştı
Sen şikayet edersin diye korkmuşturm. Cimere şikayet edersen onun hakkında işlem yaparlar
Evet bende öyle anladım ama bundan dolayı bulaşmam o işlere kafamı ağrıtamam. Yorumdakiler bana saldırdı şov peşindesin diye ya asla normal değil ya hastaneye lan veririrm daha iyi
Aynen..👍👍👍
Şovluk bir durum yok. Tepkini koymuşsun.
Hakkını savunman kadar doğal bir şey yok
Hem haksız olsam doktor böyle tedirgin olmazdı ailemi tehdit etmek ne ya tehdit bi kere suç. Doktor o kadar okumuş adam bile hakkını savunmadan seni eziyor demekki