Zehirlenir miyim? Gece hiç tüketmedim hatta pek kefir sevmem ama bağırsak sağlığı için iyi deniliyor
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zehirlenir miyim? Gece hiç tüketmedim hatta pek kefir sevmem ama bağırsak sağlığı için iyi deniliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır zehirlenmezsin ama kokusuna bi bak eğer rezil bir koku veriyorsa çöpe bas
Eee sanki bunu duymuştum
Teşekkür. Ederim
Tabi yanlış bilgide olabilir ben böyle çözüyorum çoğunlukla ama
bir şey olmaz içebılırısn
Umarım 😅
Ummana gerek yok güneşte bekletip bozulmadıysa hiç bısey olmaz zaten onların raf ömrü bir ay gibi kısa bir süre yanı süt ürünü oldgu ıcin
Tekke gitsin bir şey olmaz
Bence içilmez
İcilir
İyimiş o zaman
İyidir
Sıçıttırır
Ajajsjaajs tövbe estağfurullah hiç güleceğim yoktu ajjsjsksjs o zaman kalsın
Hajajsjdjdjsjsjsjsjs niye o kadar güldün be
Boşluğuma geldi jsjsjs ve bilgim yoktu sadece bir kere sade içtim tadı çok ama çok kötü canım çekti meyveli durunca ama tadını bilmiyorum jajajsjs sonucuda sizden öğrendim
Bağırsakları çalıştırır tuvalete çıkmayı kolaylaştırır kilo vermek isteyenlere de bu yüzden önerilir ben uzatmadan direkt net cevabi verdim hzjcjsjjx. 3 gün varsa daha sağlığa zararı yoktur çünkü süt ürünü zaten tarihi uzun olamaz ayrca o tarihleri gıda mühendisleri belirliyor son gün bile içebilirsin yeter ki tarih geçmesin😀
Anladım çok teşekkür ederim jsjsksksks evet kilo vermem için iyi ama gece içmemek en iyisi galiba jajajsjssj sabaha kalsın
Zıçarsın donlara jzjshshs sabah iç
Aman Allah korusun sjsjsjsjs aman aman kalsın jsjsjsjs
Ahahhaah
Soruyu sorduğumu unutmuşum ahsjjajas yorumlara baktım hatırladım, sabah içtim ama çok şükür bir şey olmadı jajajsjs ama ne kadar meyveli de olsa tadı kötüydü
Nasıl içilebiliyor anlamıyorum shsjsjs
Sadesi pek gitmiyor da meyvelisi danonelere benziyor içilir. Ama çok sağlıklı
İnşallah öyledir çünkü güzel bir şey değil 😅 tat olarak. Aslında biraz düzenli diyet yapmaya karar verdim de, onu önerdiler. Kilo vermek ve bağırsak sağlığı için