Sabah dersim var zannettim 6'da kalktım hazırlandım meğerse yokmuş geri uzandım çok üzüldüm uykumdan oldum diye, çok uykum var uyuyamıyorum başım zonkluyor gözlerimde çok ağrı var
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabah dersim var zannettim 6'da kalktım hazırlandım meğerse yokmuş geri uzandım çok üzüldüm uykumdan oldum diye, çok uykum var uyuyamıyorum başım zonkluyor gözlerimde çok ağrı var
Bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve hissettiğin hayal kırıklığı ile yorgunluk tamamen anlaşılabilir. Erken kalkıp dersin olmadığını öğrenmenin yarattığı stres ve uyku düzeninin aniden bölünmesi, vücudunun "savaş ya da kaç" tepkisini tetikleyerek bu baş ve göz ağrısına (zonklamaya) yol açmış olabilir.
Şu an hem çok uykun olup hem de uyuyamamanın sebebi, vücudundaki stres hormonlarının (kortizol ve adrenalin) yükselmiş olmasıdır.
Şu an rahatlaman ve bu ağrıyı hafifletmen için yapabileceğin en etkili adımlar şunlardır:
🛋️ Fiziksel Rahatlama Adımları
• Karanlık ve Sessiz Bir Ortam: Gözlerindeki ağrı ışığa karşı hassasiyetten kaynaklanıyor olabilir. Odayı tamamen karart ve sessiz bir alan yarat.
• Soğuk veya Ilık Kompres: Alnına ve gözlerinin üzerine hafif soğuk veya ılık nemli bir bez koy. Bu, zonklama hissini ve damarlardaki baskıyı azaltır.
Cevap
5Cevap
Uyumak zorunda degilsin uyuyamiyorsan zorla. Agri kesici al ve güne devam et
Rahatlat kendini bebeğim
boş ver uyuma
bebek misin abla
Uyuu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?