Sonradan olmuş bir de ani işitme kaybı rahatsızlıktan kaynaklı değil
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
beni seviyorsa evlenirim evet.
Bunlar önemsiz şeyler birinin yanında mutluysam başka hiç bir şeyi dert etmem hisler önemlidir benim için
Bu evlenmemeye sebep degil ki yeni nesil küçük işitme cihazları var rahatsız etmeyen Bluetoothu olan müzik falan dinlenebilen eşim takmak isterse ondan alırdık istemezse de kendisini cihazsız rahat hissediyosa öyle yaşar hem herkesin başına gelebilir bu
Evlenmem diyenler var ama çok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim
Ya boş ver onları cidden bazı insanlar herkese her şeye yargılayıcı yorumlar yapıyor amaçları sanki hayata olan kızgınlıklarını birilerinden çıkartmak gibi sen onlara takılma güzel insan umarım seni kalbiyle seven birini bulursun
Evlenmek için bunlar önemsiz şeyler ayrıca kimse 10 değil
Çok teşekkür ederim💕
Ziyaretçiler diye film vardı ordaki sarı kıza benzettim
Yarın kimin ne olacağı belli değil bunlar engel değiil birini sevmek için
İki kulak işitme cihazı kullanıyorum evliyim. Eşim sağlıklı. Çok aradım kendim gibi birini ama nasipte sağlıklı eş varmış.
İşitme cihazı kullan bir şey olmaz. Saçların da uzun. Yeni nesi görünmeyen belli olmayan cihazlar var. Benimki de öyle. Saçlarım az uzayınca belli olmuyor. Alıştım hem 15 senedir kullanıyorum ben cihaz. Önce sağlık.
Öncelikle çok geçmiş olsun ben senin halinden anlıyorum eğer bunu sorun edecek bir insan karşıma çıkarsa onu assla kabul etmem beni böyle kabul eden adamı hayatıma alacam ya da benim gibi olan insanı ben bu durumu yaşadığım için tek taraflı da olsa insan halinden onun psikolojisinden iyi anlarım her ne kadar cihaza ihtiyacım olmasada ℅50-60 ciddi bi düzey onu farketmekte beni ayrıca üzüyor qma hamdolsun elhamdülillah bu dünya fani buda bizim sınavımız ben Rabbime assla isyan etmiyorum hamdolsun elhamdülillah
Cihazlara rağmen duymayanlar var tamamen duyusu kapalı olanlar var her haline şükür et
Sen buna takılma, cihaz kullanmak kötü bir şey değil. İnan dışarıdan çnyargıyla bakanlar şu an bana imreniyor. Tartışma anında cihazları kapatıyorum sorun çözülüyor 😅 çocuk var ağlama sesini duymuyorum. Onun dışında biz alıştık, dert etmiyoruz. Evlenmeden önce eşimin ailesi sorun etti başta evet, sonra beni sevdiler gayet iyi anlaşıyoruz. Sen cihaz kullanmaya bak ilerilemwsin
o kız sensin çok belli de hiç bişey olmasss kimse de reddetmez bu yüsdennn
O kız benim ama bi türlü eski ben 100 duyarken şimdi 50 duyamamak tek taraflı sonradan oluşu beni gerçekten çok üzüyor
üzer ama hayat kaliten düşüyo biraz sadece aksamıyo ayrıca kulak içi kulaklık ile görünmğyo bile artık cihazlar. çok da hoş kızsın valla
Öyle bi anlatıyon ki gören de kusur var sanacak ya
Baksana biri yorum yapmış beni duymayacakla evlenmem demşş
Vasfı da yoktur onun sanal alem bu, köyde 15 kardeşiyle bir odada yatan kız erkeği beğenmiyor. Hayatında gördüğü tek kadın annesi olan erkek kızı beğenmiyor normal bunlar ahshhshs
Evet bu Bi engel değil
İyiki varsınızz
Sizde unutma kusur kalpte ve karakter de olmasın önemli plan bu
Kendi kendine mi 10 veriyorsun ilginç
Aynen dayı
Olabilir cozumu vaar onun
Ne mesela
Evlenmem beni duyamayacaksa neden evleneyim
Mesela senş duyacak kadın da seninle evlenmemeli ayrıca tek taraflı oluşan bide sonradan olan bişey belki seninde başına gelir
Allah şifa versin ama çok kırıcısınız
Nolcak ki işitme cihazı takar
İşitme cihazı takacak seviyede değil ama:)
Olsun bir şey olmaz
Neden olmasın.. hiç sorun değil
🥲🥲🥲
Öyle bi evlenirim ki hdhehe
İleride sorun eder misin kız seninle kısık sesle de konuşabilir arkası dönük bi şekilde seni duyabilir cevap verebilir fakat o kendisi tek taraftan duyamadığını hep bilir örneğin sen mutfakta o odada ona kısık ses tonunda seslensen bi tek onu duyamaz
@esilamliy annem küçükken kulağının üstüne düşürmüşler küçükken hep boyle konusuyorduk yani ben alışığım
Sevdiysem evlenirim elbet
O kız benim ve kendimi kötü hissediyorum:)
Dediğim gibi, sevip anlasinca geri kalan her şey önemsiz kalıyor
Engelli olmasıyla ilgilenmiyorum
Evlenirim tam aradığım kız, tanıştır beni.
Evlenirim ne olmuş ki
Gönüller bir olduktan sonra gerisi teferruat bence
Gerçekten mi
Tabi ki gidip ona mı takılacaksın ne olmuş herkesin bir kusura vardır
Evleniriz ne olacak kusursuz muyuz sanki hepimiz
O kız benim ve kötü hissediyorum zaman zaman beni böyle sevmeyecek insanlar diye düşünüyorum sırf bu yüzden anksiyete oldum
Gereksiz kasmışsın kendini, büyük bir kusur da değil ayrıca
Niye evleniyoruz sebep nedir
Nitelikli karakterli biriyse neden olmasın
Evet, sorun degil
Seni yerim amaa🥰
Yaa bende seni yerim. Kimse tam degildildur. Kusursuz değildir diyeceğim. Ama bu bir kusur değil zaten. Hep mutlu ol
İyiki varsınız sizin sayınız çoğalsın çok teşekkür ederim
🙏🙏🙏 sende canim
Neden olmasınki
Bunu teselli etmek amaçlı söylemiyorsunuz dimi🥲
Hayır canım ne alakası var
Yüzde elli yeterli bence
Sevgi engel tanımaz
Gerçekten herkes böyle düşünür umarım:(
Özellikle düşünmesini istediğin birisi var sanırım :)
İşitme önemli
sorun olmaz
tek derdimiz bu olsun
Evvet
Evliliğe karşıyım
geçmiş olsun canım
Evlenirim sorun olmaz
Sen kendin kafana takıtosaun zaten duruyorsun biraz kaybın var o zaman gözlük takanı da kimse beğenemesin az görüyor diye bu kadar kafaya takma
Evlenirdim
Yaaa🥲🥲
Beni sevmesi önemli ama ya dizinde uyumak falan isterdim eşimin beni öyle severse isterdim
Evlenirim
Ya🥹
Benimde kulağımda sorun var zaten
Evlenirdim evet
Yaaaa beni mutlu eden yorumlar gördüm çok teşekkür ederim umarım teselli etmek amaçlı yazmamışsınızdır 🥹
Yoo niye teselli edeyim gerçekten evlenirim hatta mümkünse evlenelim yani
Evlenirim