M ile başlayan iğneye başladığımda. 1. gün ve yoğun bir gündü. Her tarafım ağrıyor. Acaba iğneden mi yoruldum mu? Bir de aşırı iştah kaybım olmadı yemesem acıkmıyorum ama yesem yerim yani. Bu mu hepsi?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer M ile başlayan iğneye başladığımda. 1. gün ve yoğun bir gündü. Her tarafım ağrıyor. Acaba iğneden mi yoruldum mu? Bir de aşırı iştah kaybım olmadı yemesem acıkmıyorum ama yesem yerim yani. Bu mu hepsi?
Hayır iğne ile zayıflama sakın bak bende diyetteyim doktor bana da iğne söyledi olmadım ama hep pahalı olduğu için hem çok zararlı ben normal diyet yapıyorum ekmek yeme kes kepek ekmek ye günlük 2 dilimi geçmesin bu arada ve iradene sahip olursan metabolizman iyi çalışıyorsa çok güzel kilo verirsin 🙂🙌🏻
Ben diyetisyenle 20 kilo verdim daha once. Ama Şu an o motivasyonum yok ve geri aldim o kiloyu fazlasiyla. İnsanin gucu kalmiyor artk zararli degil ya. Cok arastirdim. Ama pahali evet
Zararlı bu arada tanıdık birinden biliyorum kendisi anlattı hatta pahalı hemde yani ve bende kilo verdim ama geri aldım o çok sorun işte şu an vermeye çalışıyorum mecburum ciğer yağlanması var mecbur zayıflamam lazım ağrı yapıyor yani artık kim ne derse desin yemek yok can boğazdan gelir dediler dediler gene ben çekiyorum mallesef kimse çekmiyor 🥲
Evet. Ya bir zarari yok dikkatli kullanilirsa bir cok doktor kullaniyor
Cevap
4Cevap
başlicam kilosuna yicem yicem şişersem şişim napim bi onlar alıyor stresimi
Ama ileride çok sıkıntı oluyor
Bende oyle diyordum. Ama skntilar cikiyor
Hiç bilmediğiniz sıkıntılar oluyor dikkat edin sizler için diyorum inanın yemek güzeldir can boğazdan gelir diyolar ama lakin gene siz çekiyorsunuz başka kimse gelip çekmiyor...
İlk basta normal sonra 1 ayda doktor doz artırınca iştah azalıyo
İyi o zaman. Yoksa bu sekilde yesem yerim yani kendimi tutuyorum Şu an
Tut tabıkı bıde yersen karnında kalıyo bagırsaklar Şu an calısmıyor
Evet ondan korktugum icin yemiyorum midem bulanirsa anksiyetem firlar
Bulanmaya nosver midede kalır yemekler
Yok Allah korusun
Kaç para ve ne kadar süre kullanılıyor
22-23 bin arasi. 2.5 luk kullanirsan 3 aylik ama doktor 5 mg ye cikarcam dedi 2 hafta sonra o zaman 2 ay anca gider
İğne tehlikeli
Yoo degil. Dikkatli kullanirsan faydasi cok hatta. Doktor kontrolunde kullaniyorum ben
Doktor kontrolünde mi kullanıyorsunuz iğneyi
Evet
Boy kilo ortalaman kaç hedef kilon ne
1.60. 95 kiloyum. 60 a dussem yeter
Sağlıklı sıhhatli bir şekilde olur inşallah
İnsallah
Mounjuro
Evet. Doktor kontrolunde kullaniyorum
Kaç kilosun
95
Çokmuş sende etki eder faydasını görürsün
Doktorda oyle dedi. Polikistik over oldugu icin sende daha cok faydasi olur dedi
Aynen verirsin bence
İnsallah
🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?