Güncellemeler
2 sa
Yardım edin 😭😭😭
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Abicim düzenli olarak ilacını kullan öncelikle. Kimi ilaçlar hemen etki ediyor kimisi ise bir süre sonra etki etmeye başlıyor. İNşallah faydalı olur. Ama sende kaygı ve endişelerin konusunda biraz kendini geliştirmeye çalışmalısın.
Kesinlikle Allah razı olsun ilaçlarımı düzenli kullanıyorum abicim ve doktora gideceğim dua edin bana lütfen bu bu hastalıktan kurtulayım kendimi geliştireceğim inşallah spor yapıyorum beslenmeme uykuma dikkat edeceğim günde 2 litre su içiyorum kitap okuyorum
Selectra tamam onu benim kardeşimde kullanıyor ve faydasını gördü. O da ani öfke patlaması, snirlerine hakim olamama gibi şikayetlerden başlamıştı şimdi hatırladım. Allah sana da şifalar versin. Ne için endişeleniyorsan kaygılanıyorsan sana tavsiyem abicim elinden geleni yap yani çabanı gayretini göster gerisini Allah'a bırak. Olursa da olmazsa da hayırlısı de. Düzelirsin inşallah ilacını düzenli kullan ve düzenli olarak kontrollerine gidiver.
evet iyi gelir
Çok sevindim ya çok mutlu ettin beni teşekkür ederim
tak diye evet.
Sen ciddimisin yoksa şakamı kanka 🥹🥹
Ciddiysen şu an beni gerçekten çok mutlu ettin Allah razı olsun
kanka ilacın amacı o ya :D
biliyorum dozlar minik minik artırılıyor yetmiyor çok sinir ediyor. mümkün olan en düşük etkin doz hedefleniyor. keşke öyle direkt 100mg ile başlanıp kökten çözülse ama olmuyor :D çünkü bir de 50mg ekstra ilaç olmuş olucak eğer 50mg yetiyorsa öyle düşün. ama dediğin gibi çok can sıkıcı minik minik artırılıyor, küt diye artır da iyileşelim dimi :DD
Nerden neden aldın bunu
Lustral 100 mg kaygıya iyi gelir
Maalesef onu kullanamıyorum ayrıca etken maddeleri ayni
Burada kayda ilacı Bu arada kaydı ilacı olarak bilinenin bilinen marka